Jump to content

laptop samsung ή dell???

alexgi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια θελω να αγορασω ενα λαπτοπ και ειμαι μεταξυ αυτων των 2

το sumsung Samsung NP300E5C-S04GR - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες

και το dell Dell Inspiron 15R-5520 (i5-3210M/4GB/500GB/W8) | Skroutz.gr

η χρηση προβλεπει ταινιες,σερφαρισμα,εργασιες σε προγραμματα οπως office,origin,autocad και κανα παιχνιαδακι...αυτα σε γενικες γραμμες.

Στο public που πηγα σημερα μου κανε μια προσφορα για 3 χρονια εγγυηση to sumsung

Εχω εμπειρια και στα δυο, στον τομεα του After Sales Service. Η μεν Dell δεν χρειαζεται συστασεις. Η Sammy, δεν εχει δικο της service centre, παρα μια εταιρια που ειναι authorised να τα επισκευαζει με χρονους απο 10-15 μερες κ ανω...

Εγω θα επελεγα Dell, αν και τα Sammy εχουν πιο ωραιες γραμμες για μενα!

Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3

δηλαδη η διαφορα τους εγγειται στο service..???

σαν ποιοτητα να εμπιστευτω την sumsung??

στο public μου οτι παθει για τα 3 χρονια θα ερθει τεχνικος σπιτι και αν χρειαστει να το παρει θα μου αφησει αλλο.

Μ πε και κατι αλλο οτι τα dell για τα φτηνα πιο πολυ βγαζαν προβληματα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει απλα θελω να το διασταυρωσω κατα ποσο ισχυει.

Κατα τα αλλα τo dell aυτο ειναι πολυ καλο...απλα ηθελα να μαθω και για το sumsung κατα ποσο ειναι ποιοτικα ???

Δεν εχουν τεσταριστει για μενα μακροχρονια τα samsung. Αυτο που σου ειπε το public ειναι οτι θα ερθουν θα σου αφησουν ενα αλλο laptop να κανεις δουλεια σου οσο καιρο θα λειπει το δικο σου (απο 1 εβδομαδα μεχρι 1 μηνα) για να παει αντιπροσωπεια. Οταν ληξει η εργοστασιακη εγγυηση την επισκευη θα κανει με δικα της εξοδα η public.

και παλι...ακομα και αν αργησει...ρε συ 3 χρονια ειναι 3 χρονια....βασικα να σου πω το σκεπτικο μου.

Το sumsung απο τα public εμενα θα μ ερθει πιο φτηνα και με μεγαλυτερη εγγυηση,απο οτι βλεπω απο θεμα χαρακτηριστικων...ειναι πανωκατω τα ιδια,απο εκει και περα η dell σαν εταιρια δεν χρειαζεται συστασεις οπως λεει και ο φιλος απο πανω....για την sumsung ομως δεν εχω ακουσει κατι και για αυο ρωταω..κατα ποσο ειναι ποιοτικα σαν λαπτοπ..και μπορουν να ανταγωνιστουν τa αντιστοιχα dell,οχι σε θεμα service αλλα σαν ποιοτητα.Τ dell απο την αλλη πατρα που μενω...δεν το βρισκω πουθενα εδω...οποτε μονο online μπορω να το παρω..οποτε στην αρχικη τιμη προσμετρουνται και τα μεταφορικα.Αυτος ειναι και ο κυριος λογος....που ρωτω να δω τι παιζει με τα sumsung.

edit:Ο τυπος στα public μου πε οτι τα dell τα πιο φτηνα μοντελα..εβγαζαν προβήματα,δεν ειχαν καλη ποιοτητα κατασκευης και ερχονταν απο κινα....τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει....αλλα οσο να ναι ειναι μια πληροφορια η οποια σε βαζει στην διαδικασια διασταυρωσης της πληροφοριας.............Βεβαια η public σταματησε να συνεργαζεται με την dell οποτε....ο ο νοών νοείτω.

Και το Πλαισιο φημολογειται οτι σταματησε με την ΗΡ. Δεν λεει τιποτα αυτο. Εμπορικες συνεργασιες αρχιζουν ηταν κ τελειωσαν/δεν ανανεωθηκαν whatever.

Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3

Aπλα ηταν μια αποψη που με εβαλε σε σκεψεις....ποια η αποψη σου για τα sammy απο θεμα αξιοπιστιας αξιζει ή καλυτερα να δωσω παραπανω(100+) για το dell??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.