Jump to content

Πήγα να την ανάψω και .. Boom !!!!

JiMk

Recommended Posts

επειδή το έχεις βάλει σε offtopic το θέμα δε μπορώ να φανταστώ τι πήγες να ανάψεις και σου έκανε boom (δε πάει ποτέ το μυαλό μου στο πονηρό), αλλά τα τελευταία σου topic πρέπει να παραδεχτώ ότι μάγεψαν πολύ κόσμο, οπότε πάω να πάρω τα popcorn...

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 15:14]

.... αλλά τα τελευταία σου topic πρέπει να παραδεχτώ ότι μάγεψαν πολύ κόσμο, οπότε πάω να πάρω τα popcorn...

:clap: :T: :worship: :rofl:

Εμένα μου αρέσει που τα βγάζει όλα φωτογραφίες στο μπαλκόνι με φόντο το πράσινο :p!!!! Θυμάστε το block οταν έφτιαχνε την υδρόψυξη:p

Σιγα το συμβαν που ανοιξες και ολοκληρο thread ρε τζιμ! Ελεος! Αν ανοιγαμε ενα thread για καθε λαμπα που καιγοταν........:TD:

Αρχική απάντηση από Daidalos

Σιγα το συμβαν που ανοιξες και ολοκληρο thread ρε τζιμ! Ελεος! Αν ανοιγαμε ενα thread για καθε λαμπα που καιγοταν........:TD:

Στην τελικη ας μην την αναβε.....

MOY EXEI KAEI KAI EMENA ΜΙΑ

JAX ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΕΓΡΑΨΕΣ!

εγω να ξερατε τι καιω καθε βδομαδα... τωρα που ειμαι και φρεσκος απο διακοπες θα ..........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.