Serial Killer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά το μεσημέρι που καθόμουνα και δεν είχα τι να κάνω, μου κατέβηκε η ιδέα να ξανα κάνω o/c το μηχανηματάκι μου (E5200@2,5GHz). Πιο παλιά σας είχα ξανα ενοχλήσει για πάρτη του, όταν τον είχα φτάσει @3,4GHz ε και σήμερα είπα να τον ανεβάσω κι άλλο. Όλα ωραία κι όλα καλά και τα τσιμπηματάκια μου έχω ρίξει, και τα GHz ανεβαίνουν και τα stressάκια τους γίνονται... Ένα πρόβλημα μόνο.... Το pc δεν κάνει restart..... Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το shutdown από την έναρξη, πάντως το restart από έναρξη, δε παίζει, μου τερματίζει Windows, όλα καλά και όταν είναι να ξανανάψει και να κάνει το self-test απλά πέρνω την οθονη, NO SIGNAL... Έχετε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα ξανά? Κάποια λύση? Έδιτ: Ούτε shutdown κάνει.. πρέπει να το κάνω με πατημένo συνεχόμενα το κουμπί του On/Off.... Και όταν πάω να τον ανάψω αργεί σε σχέση με πρίν που ήταν stock να μου δείξει εικόμα στην οθόνη και να κάνει το beep του self test... help?
Serial Killer Νοέμβριος 27, 2012 Author #2 Νοέμβριος 27, 2012 :to_pick_ones_nose3: Το βρήκα το πρόβλημα, το FSB overvoltage την έκανε. Το γύρισα στο normal πάλι και όλα καλά. :meeting: Lock it εάν θέλετε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.