marios1957 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2012 Έχω βάλει,που λέτε,δεύτερο σκληρό στο laptop,έχω βγάλει το dvd-rw και στη θέση του εγκατέστησα συσκευή/μετατροπέα σκληρού,γέμισα και τις τέσσερις θύρες usb με δίσκους 2.5" και λίγο πριν "αγιάσει" η θεά Κάλι (σύμφωνα με την πατροπαράδοτη παροιμία i-γ@μ-e ν' αγιάσεις έτσι το κατάντησα το κακόμοιρο acerάκι με τόσες άκρες με σκληρούς δίσκους...) κάνω τη χαζομαρίτσα και σβήνω λάθος δίσκο.Πάνε χαμένα τέσσερα χρόνια leeching,να τα mp3z,να τα cbr,pdf,να τα avi,όλα στη λαίλαπα της στραβοπληκτριάς.Έβαλα κάτι recoverοειδή (active file,recovery my files,active partition recovery) και το μόνο που μου δείχνουν (εκτός απ' τα απαφτά τους) είναι κάτι άσχετοι φάκελοι ή κάτι χύμα folders που είναι όλα μαζί σαν τη πολιορκία της Κορίνθου:"πλίνθοι τε και κέραμοι ατάκτως ειρημμένοι".Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που θα μου δείξει με folders ό,τι έχω σβήσει και μετά να διαλλέξω τι θέλω να επανακτήσω;Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ που φτάσατε μέχρις εδώ την ανάγνωση του topic αυτού.Υ.Γ.Και να χαθούν,δεν τρέχει τπτ,είναι όλα αποθηκευμένα σε διάφορους ξένους δίσκους (είπαμε,η μεγαλύτερη τσέπη είναι το trade!) αλλά θα μου κοστίσει τον ίδιο χρόνο είτε να τα βρω απ' αυτούς ή να τα τακτοποιήσω σε folders όπως τα βρήκε το active file recovery=χύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2012 Δοκίμασε το recuva.Κάνε και κανά search στο φόρουμ. Θα βρεις πολλά παρόμοια θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2012 Μαριε, δοκιμασε το getdataback εμενα μου εχει σωσει την ζωη πολάκις Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Νοέμβριος 26, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2012 Honda+junior,τα €centsάκια σας στο κουμπαρά μου,10x. Αύριο πουρνό-πουρνό πάω πρώτα για recuva ( ρε κουβά;) και για get data back,με τη σειρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Νοέμβριος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 RecuvaΑποτελέσματα ίδια.Το ένα δέκατο απ' αυτά που χάθηκαν βρήκε και τα ανέδειξε χύμα,όπως όλα τα άλλα.Τώρα έζεψα στο μαγγανοπήγαδο το Get Data Back,θέλει κανα εξάωρο (490κάμποσα gb),θα δούμε αύριο...Υποθέτω ότι τα πράγματα είναι χειρώτερα απ' ότι φαίνονται εξ αρχής.Δηλαδή έσβησα το volume και στο καπάκι φορμάρησα σε ntfs έναν δίσκο που η αρχική του κατάτμηση ήταν fat32,μπήκε σε data το 75% της χωρητικότητάς του και μετά έγινε on-the-fly convert σε ntfs (convert d: /fs:ntfs) και μπήκαν ύστερα τα υπόλοιπα 32gb που βρίσκουν τα προγράμματα.Τα παλιά γιοκ....ΜωραίοΣΣΣΣ.Καμια ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Με αυτά που λες ότι έκανες του δίσκου δεν σου δίνω και πολλές ελπίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Νοέμβριος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Παλεύω με τα θεριά λέμε.:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 28, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 να ξερεις οτι χυμα καταστασεις θα παρεις απο το GTB, απλα νομιζω το χυμα ειναι καλυτερο απο το τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Νοέμβριος 28, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Τα Gr-pdf μόνο νάχα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Νοέμβριος 28, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Δοκίμασε το test disk. Κάνει θαύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Νοέμβριος 28, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Δοκίμασε το test disk. Κάνει θαύματα.Απ΄ τα πρώτα που δοκίμασα...Το θέμα είναι να βρω το τρόπο που πρέπει να τα επαναφέρω.Πες ότι βρήκα αυτά που είχα βάλει μετά τη μετατροπή σε ntfs.Τα πριν όμως,που ήταν fat32; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.