Jump to content

Προβλημα με δικτυο και αναπαρωγη ταινιων (solved!)

jpcupra

Recommended Posts

Μηπως εκανε καμια αλλη μεταφορα και δε το προσεξες? Γιατι με 360κβ/ς ουτε xvid δε παιζεις...ξαναδοκιμασε.

Το αναποδο δοκιμασες αν παιζει? Να κανεις stream απο το zotac σε αλλο πιο δυνατο pc?

Το network streaming τρωει πορους οπως ειπε και το παιδι πιο πανω γι αυτο και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου. Οσο να ναι το 1080 ειναι πιο ζορικο απο τα 720 που σου παιζουν.

Εγω παιζω με MPC+CoreAVC codec και τα παιζω ολα με 100ρι...σε atom cpu κιολας.

Εγω θα εβαζα ενα 8αρακι gigabit παντως. Δεν εχει μεγαλο κοστος (ξεκινανε απο 23-25€), και φυσικα θα απογειωσει τις ταχυτητες !

Εμενα για εναν αγνωστο λογο ετσι επαιξε. Ισως και να τα εφτυσε το switch του modem...idunno

Guys, δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, είναι θέμα δικτύου. Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο δικτύου ή θύρα στο ρούτερ. Εκεί είναι το πρόβλημα σου.

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] καλημερα.

μην μου λες τετοια...

Τα μονα καλωδια που μπορω να αλλαξω

ειναι αυτα του μοντεμ και του switch. Τα υπολοιπα καλωδια που

συμπληρωνουν το παζλ, ειναι μεσα στο τοιχο.

Ελπιζω να μην υποννοεις οτι ειναι θεμα αυτων!!!

το θεμα ειναι οτι με 360kb/s δε μπορει πρακτικα να δει ουτε 720p.

για σιγουρα πραγματα αν μπορεις συνδεσε εναν αλλο υπολογιστη στη θεση του zotac και κανε μια μεταφορα ενος αρχειου.

εαν οι ταχυτητες ειναι το ιδιο χαλια, αρχιζεις αλλαζοντας οτι καλωδιο μπορεις να αλλαξεις, μετα πριζες και εαν δε φτιαξει τοτε καποιο καλωδιο τειχου εχει προβλημα.

σε καθε περιπτωση δομιμασε να παιξεις ταινια με το mpc-hc.

Δηλαδή μεταφέρεις μέσω powerline; Ή έχεις περάσει utp μέσα από τον τοίχο;

Άλλαξε αυτά που μπορείς να αλλάξεις (κάποια θύρα στο ρουτερ, καλώδιο) και μετά βλέπουμε και τα άλλα.

Μηπως εκανε καμια αλλη μεταφορα και δε το προσεξες? Γιατι με 360κβ/ς ουτε xvid δε παιζεις...ξαναδοκιμασε.

Το αναποδο δοκιμασες αν παιζει? Να κανεις stream απο το zotac σε αλλο πιο δυνατο pc?

Το network streaming τρωει πορους οπως ειπε και το παιδι πιο πανω γι αυτο και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου. Οσο να ναι το 1080 ειναι πιο ζορικο απο τα 720 που σου παιζουν.

Εγω παιζω με MPC+CoreAVC codec και τα παιζω ολα με 100ρι...σε atom cpu κιολας.

οχι δεν υπηρχε αλλη μεταφορα.

εβαλα και του zotac την καρτα στα 100 να τρεχει (ηταν στα 1000) και εκει ειδα οτι μετεφερε με 1.1-1.2 mb/s το αρχειο.

Δηλαδή μεταφέρεις μέσω powerline; Ή έχεις περάσει utp μέσα από τον τοίχο;

Άλλαξε αυτά που μπορείς να αλλάξεις (κάποια θύρα στο ρουτερ, καλώδιο) και μετά βλέπουμε και τα άλλα.

εχω περασει utp μεσα απο τον τοιχο.

Σε πρωτη φαση θα δοκιμασω την απευθειας συνδεση μεταξυ τους πραγμα που δεν το εκανα χτες για να αποκλεισω καποιο θεμα με drivers-καρτες δικτυου. επειτα κανω τον σταυρο μου να μην υπαρχει καποιο θεμα στην εσωτερικη καλωδιωση.

Δεν τολμω να σκεφτω τι θα πρεπει να γινει σε αυτην την περιπτωση...

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION], [MENTION=1199]Volrath[/MENTION], [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION], [MENTION=3193]CmoS[/MENTION], [MENTION=190]panoc[/MENTION] και σια οε

να κανω μια ηλιθια ερωτηση?

υπαρχει περιπτωση το nod32 ss να με κοβει?

και τα 2 μηχανακια το εχουν.

Δε κανεις ενα disable ή και uninstall να μαστε σιγουροι?

Αν και το ειχα καιρο (4ρι) και δεν ειχα θεμα με δικτυο. (με το dropbox ειχα αλλα αυτο ηταν κλασικο και νομιζω οτι το limit ηταν και καπου εκει στα 350kb/s...)

ξεχασα να αναφερω πως χτες κατι με ετρωγε με την καρτα δικτυου του server.

μπαινω τσεκαρω και βλεπω 10mbit/s!!! ελεος!!! αυτο λεω ειναι

κοιταζω properties και βλεπω οτι ειναι στο auto negotiate :crazy:

το βαζω manual 100mbit/s full duplex και τοτε απο τα 350kb πηγα στα 1.05mb/s

το zotac στην ιδια περιπτωση εγραφε 1gbit/s

τι διαολο.... :sick::sick::sick:

[MENTION=3193]CmoS[/MENTION] δεν διορθωθηκε το θεμα ουτε με unstl του nod...

αρχιζει και μυριζει προβλημα καλωδιωσεων/πριζων, πρεπει να αρχισεις να δοκιμαζεις καλωδια.

μην μου λες τετοια...

ηδη εχω δοκιμασει καλωδια και τζιφος...

δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει θεμα στην εσωτερικη καλωδιωση...!!!

τοσο μπανιστας να ηταν ο ηλεκτρολογος ρε φουστη μου? :rant::rant::rant:

πάρε σιγά σιγά να αλλάζεις ότι καλώδια μπορείς, όπως σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω (modem, router κλπ).

Δια της ατόπου πρέπει να κινηθείς.

Μην σκας ακόμα για την καλωδίωση εντός τοίχου.

Και φυσικά αν μπορούσες να δοκιμάσεις από κάποιον φίλο σου άλλο mode, router θα ήταν ιδανικά.

Πάρε ένα αλλο καλώδιο και πήγαινε τις συσκευές κοντά στο modem router να τα συνδέσεις με αυτό το καλώδιο να βεβαιωθείς ότι δεν είναι στην καλωδίωση το πρόβλημά σου. Ο ηλεκτρολόγος όταν στα πέρασε τα καλώδια τα έλεγξε με cable tester ή απλώς υπέθεσε ότι είναι σωστά;

πάρε σιγά σιγά να αλλάζεις ότι καλώδια μπορείς, όπως σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω (modem, router κλπ).

Δια της ατόπου πρέπει να κινηθείς.

Μην σκας ακόμα για την καλωδίωση εντός τοίχου.

Και φυσικά αν μπορούσες να δοκιμάσεις από κάποιον φίλο σου άλλο mode, router θα ήταν ιδανικά.

μονο switch θα χρειαζοταν μιας και το servero-pc ηταν καρφωμενο επανω.

Πάρε ένα αλλο καλώδιο και πήγαινε τις συσκευές κοντά στο modem router να τα συνδέσεις με αυτό το καλώδιο να βεβαιωθείς ότι δεν είναι στην καλωδίωση το πρόβλημά σου. Ο ηλεκτρολόγος όταν στα πέρασε τα καλώδια τα έλεγξε με cable tester ή απλώς υπέθεσε ότι είναι σωστά;

ναι τα ελεγξε κανονικα και μου ειπε οτι ειμαι σε 1000αρι.

μου διεφυγε ομως κατι πολυ πολυ βασικο εδω και μερες...

σκεπτομενος οτι δεν γινεται το ενα να κλειδωνει στα 10mbit και το αλλο στα 1000, τσιμπαω χτες το λαπτοπι

και το καρφωνω εκει που ειναι το serverακι (10mbit). βλεπω λοιπον ως διαμαγειας να κλειδωνει το λαπτοπι στα 100mbit (μιας και τοσο υποστηριζει)!!!

τραβαω ενα copy ενος αρχειου 4gb+ στο zotac και οοοοο :shout::shout::shout::shout:

11.4-11.8mb/s :worship::worship::worship:

βρωμο lanonboard :mad::mad:

ευτυχως ειχα στο πατρικο μια netgear 1gbit, την τσιμπησα και ολα πλεον μελι γαλα!!! :jump1::jump1:

ευχαριστω πραγματικα ολους οσους ασχοληθηκαν!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.