ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Στο ψητό είμαι με 4νετ 24 εδώ και 4-5 χρόνια λέω να βάλω ποτε 30 η 50 απορίες έχουμε και λέμε 1) αφού πάρω τηλ στον ποτε και του πω ότι θέλω νέο πακέτο μπλα μπλα και τι έχω τώρα θα τα τακτοποιήσει όλα αυτός η θα πρέπει να μιλήσω και με την 4νετ ? το θέμα είναι γενικό και μπορεί ο καθένας να παραθέτει τις απορίες του γιατί δημιουργήθηκε με αφορμή το VDSL tou OTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Θα τα κανει ολα αυτος.Ισως τους στειλεις μια φορμα-εξουσιοδοτηση να διαχειριστουν το θεμα αυτοικαι τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Στο ψητό είμαι με 4νετ 24 εδώ και 4-5 χρόνια λέω να βάλω ποτε 30 η 50 απορίες έχουμε και λέμε 1) αφού πάρω τηλ στον ποτε και του πω ότι θέλω νέο πακέτο μπλα μπλα και τι έχω τώρα θα τα τακτοποιήσει όλα αυτός η θα πρέπει να μιλήσω και με την 4νετ ? το θέμα είναι γενικό και μπορεί ο καθένας να παραθέτει τις απορίες του γιατί δημιουργήθηκε με αφορμή το VDSL tou OTE απευθειας στον νεο παροχο και τα κανονιζει αυτος..το πολυ πολυ να σε παρουν απτον παλιο να σε ρωτησουν αν οντως εκανες τετοια αιτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 25, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 thx my friends Link to comment Share on other sites More sharing options...
max-ed Νοέμβριος 28, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 όπως σου τα είπαν οι φίλοι παραπάνω..Απλά να κρατήσεις τον αριθμο αιτησης γιατι αμα μπλεξεις θα τον χρειαστείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.