kallileo Αύγουστος 29, 2004 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αν βγαλεις νοημα παιξε με αυτο http://k7jo.de/tools/ami/flasher/Ami82734.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 με AMI flasher πολύ δύσκολα το κόβω, αλλά δε χάνει και τίποτα να δοκιμάσει. Το chipάκι μια χαρά είναι πιστεύω. Το aflasher κάνει την δουλεία... Αυτό είναι normal που σου κάνει, δε μπορεί να προγραμματίσει σωστά το chip, γράφει σε άλλα αντί άλλων διευθύνσης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 29, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell με AMI flasher πολύ δύσκολα το κόβω, αλλά δε χάνει και τίποτα να δοκιμάσει. Το chipάκι μια χαρά είναι πιστεύω. Το aflasher κάνει την δουλεία... Αυτό είναι normal που σου κάνει, δε μπορεί να προγραμματίσει σωστά το chip, γράφει σε άλλα αντί άλλων διευθύνσης.... Μπορει να ειναι της ΑΜΙ αλλα εγω εχω γραψει και Award με αυτο. Ειναι Universal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 29, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 ναι, μπορεί να χουν άλλες διευθύνσεις, δεν ξέρω.αύριο θα ξαναδοκιμάσω και με το ami. ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 !!!!! της Award είναι το BIOS σίγουρα, αλλά αν έχεις γράψει AMI με αυτό τότε του δίνω ελπίδες αρκετές! Σώτο δοκίμασε και το AMI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 29, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 αν παίξει με το amy τότε... αν δείτε καμιά a7v καρφωμένη πουθενά θα ναι σίγουρα η δικιά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 29, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Ιστορίες κομπιουτερικής τρέλας έχει γίνει το θρέντ!!Τελικά σου έπιασε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 λοιπόν σε καμιά ώρα θα κάνω τις τελευταίες απόπειρες.άλλαξα μητρική και πήρα μνήμη οπότε τώρα το κάνω για το χαβαλέτης υπόθεσης!αν κάποιος έχει να προτείνει καμιά απίστευτη λύση, ελεύθερα!ασχετο τελείως: πήρα μια msi k72 delta γιατί δεν βρήκα την nf7, καλή είναι?:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 30, 2004 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 αν σκοπεύεις να flashάρεις με την MSI πρέπει να χρησιμοποιήσεις το awdflash και όχι το aflash (δοκίμασε και το ΑΜΙ που έδωσε ο Kallileo). Για το awdflash γράψε:awdflash xxx.bin /py/sn/QI/F/Wb/tiny/E (αν δε παίξει κάνε κανένα συνδυασμό για τα QI, tiny και F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 30, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 H nf7-S rev 2 είναι με διαφορά καλύτερη.Για την μσι σου δεν έχω ακούσει τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 όχι δεν θα flashάρω μέσω της msi, διότι 1) την αγόρασα σήμερα2) δουλεύει3) παίρνει BIOS που είναι μέσα σε socket... TQFP? δεν ξέρω πώς λέγεται,σαν την asus του άλλου thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 30, 2004 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 σωστός με την ΜSI δούλεψε... πιστεύω να γίνει η δουλεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 30, 2004 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 PLCC ειναι το socket της ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 30, 2004 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Plastic Leaded Chip Carrier, να ξες ότι υπάρχουν 32pinα και 28pinα, αλλά αν είναι διαφορετικά έτσι και αλλιώς δε θα μπαίνει το ένα στο socket του άλλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 30, 2004 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Νομιζω ή μιλατε για το ιδιο πραγμα κατα τα τελευταια 5 ποστς?? Απλα δεν το εχετε καταλαβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 30, 2004 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Me was lucky, τωρα ψαχνω κανα BIOS να μου δωσει λιγο VCore παραπανω αλλα δεν βρισκω τιποτα. Σκεφτομαι να Flashαρω κανα BIOS (modded) απο αλλο nForce2 400 mobo αλλα ειμαι στο ψαξιμο...και εκτος θεματος:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2004 Author #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Λοιπόν Με τα πολλά πήρε η asus. Έβαλα το πρόγραμμα της ami, που είναι πάρα πολύ όμορφο thanx kallileo Βρήκα το winbond που έχω, αλλά όταν ξεκινάει η διαδικασία μου γράφει Flash ROM erasing error Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον δεν ταιριάζουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2004 Author #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 το μόνο σχετικό που βρήκα είναι τοhttp://www.fic.com.tw/support/motherboard/faq.aspx?model_id=9ημερομηνία 2000/5/16να του βάλω 12V?το πολύ πολύ να αρχίσει να καπνίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 30, 2004 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Τελικα βλεπω οτι υπαρχουν και χειροτερα απο την δικη μου περιπτωση :-) και οπως ελεγαν και σε ενα επεισοδιο του South Park 'That's what i call a sticky situation...'Well done so far Sotiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2004 Author #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 όντως! το παλεύουμε πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.