Jump to content

guaranty.gr και .e-rainbow.gr

magicman

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Έχω αγοράσει τα τελευταία 2 χρόνια πάνω από 5 φορές από το e-rainbow και όλες τις φορές με εξυπηρετησαν γρήγορα και σχεδόν πάντα στις καλύτερες τιμές. Έχει μεγάλη ποικιλία από είδη και σε καλές τιμές.

Έχω αγοράσει τα τελευταία 2 χρόνια πάνω από 5 φορές από το e-rainbow και όλες τις φορές με εξυπηρετησαν γρήγορα και σχεδόν πάντα στις καλύτερες τιμές. Έχει μεγάλη ποικιλία από είδη και σε καλές τιμές.

Καλώς τον..

Έλα κακίες:hehe: Κάτσε να ακούσουμε και κανέναν άλλο :p

σωστός άλλωστε όλοι μας όταν ποσταρουμε πρώτη φορά σε ένα φορουμ ψάχνουμε ένα τοπικ με εμπειρίες

:hug:

Προφανώς δεν έχετε εμπιστοσύνη σε κάποιον καινούργιο. Οκ:(. Αλλά όντως έχω αγοράσει διάφορα πράγματα από το συγκεκριμένο μαγαζί. Έχω πάρει εκτυπωτή, αρτοπαρασκευαστη(για την γυναίκα φυσικά), μελάνι για τον εκτυπωτή της δουλειάς και αρκετά αλλά. Οποίος θέλει το πιστεύει. Άλλα οποίος είναι αρνητικός από την αρχή καλύτερα να μην αγοράζει από μικρά μαγαζια. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τον χώρο για να εκφράσω τις σκέψεις μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.