haris1984 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2004 παιδια...εχω την leadtek dv 2000 και χρησιμοποιει το ιδιο τηλεκοντρολ με την tv2000xp που πολλοι εχετε...εχει 4 κουμπακια που δεν κανουν τπτ...ακριβως κατω απο τα: τελετεξτ,sleep,bosskey &mute...ξερει κανεις αν και πως γινεται να χρησιμοποιηθουν αυτα σε προσαρμοσμενες λειτουργειες?παραδειγμα για σβησιμο του υπολογιστη?γιατι το βραδυ οταν ξαπλωνω και βλεπω τιβι βαριεμαι να σηκωθω και κλεινω το πισι το πρωι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Υπαρχουν διαφορα προγραμματα οπως το Girder που ισως να μπορεσεις να κανεις τιποτα.....Εγω ειχα φτιαξει δικο μου υπερυθρο δεκτη και δουλευε με ενα κοντρολ απο TV. Λογικα μπορεις να χρησιμοποιησεις και της καρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 29, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 το δοκιμαζω επι τοπου...παρεπιπτωντος...εχω ενα universal remote control...θα δουλεψει με αυτο το προγραμμα για να ελεγχω media player,power dvd χρησιμοποιωντας το δεκτη της καρτας τηλεορασης ή αυτος ο δεκτης που εχω κανει μονο για το συγκεκριμενο ρεμοτι κοντρολι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Με τον δεκτη και το χειριστηριο της καρτας πρεπει λογικα να δουλεουν ολα δεν χρεαιζεται να φτιαξεις τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 29, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 δεν μπορω με τιποτα να σεταρω το remote....δεν εχει plugin για την καρτα μου...τι να κανω?μπορεις τουλαχιστον να μου πεις πως να το βαλω να κανει shut down απο ενα απο 4 κουμπια που δεν χρησιμοποιουνται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Εχω να χρησιμοποιησω αυτα πραγματα κανα χρονο τουλαχιστο και δεν θυμαμαι πολλα πραγματα.Οταν το δουλευα ειχα για client το Girder και τα σηματα τα λαμβανα με το Winlicr......Θελει πολυ ψαξιμο παντως αν εχεις την διαθεση ψαξε οδηγιες για αυτα τα προγραμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Για ριξε μια ματια μπας και βρεις τον τυπο του remote σου......http://www.lirc.org/http://lirc.sourceforge.net/remotes/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.