skrip Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Θέλω να αγοράσω μια καινούργια οθόνη διάβασα μερικά post και είδα μερικές προτάσεις. Αυτή που ξεχώρισα είναι :LG IPS226V-PN - Οθόνη Υπολογιστή - LED - 21.5 - 21.5 inchesΠερίπου σε αυτή την τιμή κυμαίνεται το budget και η χρήσης της θα είναι για gaming ταινίες και καθημερινή χρήση.Μπορείτε να μου πείτε άλλες προτάσεις ? Και η lg που σας δείχνω είναι καλή ?Και άλλη μια ερώτηση. Από όσο ξέρω η LG δίνει zero pixel Warranty πιες άλλες εταιρίες το κάνουνε αυτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbitImmortaLAi7 Νοέμβριος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το συγκεκριμένο μοντέλο με κλειστά μάτια.Eίναι value for money.Είναι & IPS + Led που είναι φοβερός συνδυασμός (χαμηλή κατανάλωση λόγω Led).Έχει καλό response time, καλά χρώματα & πολύ καλό contrast που συνήθως είναι η αχίλλειος πτέρνα των IPS.Έχεις και καλύτερες γωνίες θέασης λόγω IPS.Απλώς υστερεί σε εργονομία & σχεδίαση (υποκειμενικό το τελευταίο) αλλά αυτό ισχύει έτσι και αλλιώς για τα περισσότερα monitor μέχρι 300e.Είναι αρκετά σπάνιο να βρεις monitor σε αυτή τη τιμή με αυτές τις επιδόσεις.Πάρτην πριν εξαντληθεί, όπως βλέπεις είναι δυσεύρετη.Αυτό για τα pixel δεν το ξέρω, με ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που υπάρχει η οθόνη, θα σου απαντήσουν σε αυτήν την ερώτηση αμέσως (εύχομαι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrip Νοέμβριος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2012 Ευχαριστω bynar01, καμια αλλη γνωμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Αν σε ψηνει και εχεις πιστωτικη καρτα βγαινει ενα αντιστοιχο μοντελο (224) σε ~1 ωριτσα στο Amazon.de "cyber monday"[ame=http://www.amazon.de/gp/product/B0081Y2IHU/ref=gb1h_img_c-1_6807_A1WXSWB4P7OOUB?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0XJZSRN79Z0H8FKENA2W&pf_rd_i=872398&pf_rd_p=346666807]LG IPS224V-PN 55,9 cm LED-Monitor schwarz: Amazon.de: Computer & Zubeh[/ame]Θεωρω οτι απο 130 μπορει να πεσει στο 100ρικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbitImmortaLAi7 Νοέμβριος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Θα πρότεινα να παραμείνει στο 226v καθώς γι'αυτό υπάρχουν αξιόπιστα reviews στο web, για το άλλο μοντέλο δεν υπάρχει κάτι, εξάλλου είναι συχνό φαινόμενο μοντέλα της ίδιας οικογένειας να έχουν εντελώς διαφορετικές επιδόσεις μεταξύ τους.Άλλη μία καλή πρόταση => Samsung SyncMaster XL2370HD | Skroutz.grΑν είσαι σε budget και σε ικανοποιούν οι ίντσες, πάρε το LG Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrip Νοέμβριος 29, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 Μιπως υπαρχει καποια πιο φθηνη λυση που να ειναι καλη ?http://www.e-gate.gr/peripherals-and-accessories/computer-peripherals/monitors/lg-e1942c-bn-18.5-led-monitor.htmlhttp://www.e-gate.gr/peripherals-and-accessories/computer-peripherals/monitors/lg-e1951s-bn-18.5-led-monitor.htmlhttp://www.e-gate.gr/peripherals-and-accessories/computer-peripherals/monitors/lg-e2242c-bn-21.5-led-monitor.htmlαν και η τελευτεα δεν εχει καλη φωτεινοτητα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbitImmortaLAi7 Νοέμβριος 30, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Αν δεν μπορείς να πάρεις την LG IPS226V-PN, τότε σε τόσο χαμηλά επίπεδα τιμών δεν έχει τόσο πολύ σημασία, πάρε όποια σου φαίνεται καλή στο μάτι.Όχι πάνω από 100ε.Εάν έχεις monitor, θα μπορούσες να περιμένεις λίγο ακόμα, να μαζέψεις και άλλα χρήματα μέχρι να μπορείς να πάρεις την LG.Καλή απόφαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrip Νοέμβριος 30, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Ναι αυτο ειναι το θεμα οτι εχω μια τετοια οθονη και εχουνε πονεσει τα ματια μου. Και τωρα εχω να κανω σερβις + το σημα που πρεπει να πληρωσουμε τωρα + αλλα εξοδα δεν βλεπω να φτανουνε :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.