Jump to content

Ποιον SSD για το λαπτοπ μου ;

YDinopoulos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αλοχα !

Για ενα λαπτοπ i7,8gb ram με υαπιστηριξη SATA III, ποιον 256αρη προτεινεται ; Budget μεχρι 180€...

Εχω τον Μ4 στο desktop και απλα μαμει. Να παρω δευτερο ιδιο; Να παω σε vertex / agility; Σε sammy 830;

Πολλα τα διληματα. Υποψιν οτι θα τρεχω απλες εφαρμογες τυπου word και κατι προγραμματα σε .net ελαφρια κ αυτα. Το μονο βαρυ θα ειναι κανα game κ αυτο σπανια μιας κ γκρινιαζει η γυναικα....

Κ ενα μεντιον στους δισκο-γκουρου...:hehe:

[MENTION=129]Chosen[/MENTION]

[MENTION=51]jax7480[/MENTION]

[MENTION=403]crmaris[/MENTION]

Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3

Sammy 840 απλό, Vertex 4, 830, Crucial M4, γενικά ότι βρεις σε αυτά τα λεφτά μια χαρά θα είναι.

Πες και τι λάπτοπ αγόρασες ρε...

Οποιον κ να παρεις θα κανεις δουλεια αλλα εγω θα κραταγα λεφτα για το τρελαδικο με turbox laptop...

Αλήθεια γιατι turbo-x? Τουλάχιστον πήρες 2 χρόνια εγγύηση ή επεμεναν στο κλασικό 1 χρόνο? Να πας να το απαιτησεις αν δεν στην έδωσαν...ενος φίλου μου καηκε στον 1 χρόνο και 4 μέρες..και τα εκλαιγε τα λεφτά του.

Το πηρα σε σπεσιαλ πραις απο συμφορουμιτη. 2 χρονια εχει. Αν ελεγαν τιποτα για 1 χρονο κλπ θα αρχιζα τις τσακωνιες :hehe:

Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3

Μακαρι να μην σου βγαλει κατι γιατι οσα εχω πετυχει σε φιλους,ειναι ενα και ενα...

Κοιτα, δεν τους παιρνει καθολου να μουν κανουν μαλ@κια με θεμα RMA, γιατι τους κανουμε δυνατο 4ψηφιο νουμερο σε τζιρο ανα μηνα. Οποτε τους κραταω απο τα @@ πολυ καλα !!!

(Σχημα λογου αυτο με τα @@)

Εδω πηγαν να μου πουν κατι για την εγγυηση επειδη δεν ειχα αποδειξη κ μολις τους ειπα το ΑΦΜ της εταιριας και ειδε την καρτελα, φωναξε τον προισταμενο ο οποιος μου ειπε "Φυσικα και ειναι στην εγγυηση μεχρι χχ/13 και θα σας παρουμε τη Δευτερα να σας ενημερωσουμε ποτε θα το εχετε"

EDIT:

Καταφερα να περασω το εταιρικο ΑΦΜ στο amazon. Αποτελεσμα Crucial M4 256GB @ 146,30 Ευρω στην πορτα μου σε 3-5 μερες :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.