Jump to content

Ποιον SSD για το λαπτοπ μου ;

YDinopoulos

Recommended Posts

Αλοχα !

Για ενα λαπτοπ i7,8gb ram με υαπιστηριξη SATA III, ποιον 256αρη προτεινεται ; Budget μεχρι 180€...

Εχω τον Μ4 στο desktop και απλα μαμει. Να παρω δευτερο ιδιο; Να παω σε vertex / agility; Σε sammy 830;

Πολλα τα διληματα. Υποψιν οτι θα τρεχω απλες εφαρμογες τυπου word και κατι προγραμματα σε .net ελαφρια κ αυτα. Το μονο βαρυ θα ειναι κανα game κ αυτο σπανια μιας κ γκρινιαζει η γυναικα....

Κ ενα μεντιον στους δισκο-γκουρου...:hehe:

[MENTION=129]Chosen[/MENTION]

[MENTION=51]jax7480[/MENTION]

[MENTION=403]crmaris[/MENTION]

Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3

Τουτο...

TURBO-X IRON i727-850 (CLEVO P151HM1) / EDITED | Men's Toys

Θενκς για την απαντηση. Βρηκα εναν 840 στα 195€, απο Αμαζον Αγγλιας, με πωλητη φυσικα το Αμαζον. Εβαλα και περυτιλιγμα δωρου και μηνυμα "Merry Christmas JD" :hehe:

Αλήθεια γιατι turbo-x? Τουλάχιστον πήρες 2 χρόνια εγγύηση ή επεμεναν στο κλασικό 1 χρόνο? Να πας να το απαιτησεις αν δεν στην έδωσαν...ενος φίλου μου καηκε στον 1 χρόνο και 4 μέρες..και τα εκλαιγε τα λεφτά του.

Κοιτα, δεν τους παιρνει καθολου να μουν κανουν μαλ@κια με θεμα RMA, γιατι τους κανουμε δυνατο 4ψηφιο νουμερο σε τζιρο ανα μηνα. Οποτε τους κραταω απο τα @@ πολυ καλα !!!

(Σχημα λογου αυτο με τα @@)

Εδω πηγαν να μου πουν κατι για την εγγυηση επειδη δεν ειχα αποδειξη κ μολις τους ειπα το ΑΦΜ της εταιριας και ειδε την καρτελα, φωναξε τον προισταμενο ο οποιος μου ειπε "Φυσικα και ειναι στην εγγυηση μεχρι χχ/13 και θα σας παρουμε τη Δευτερα να σας ενημερωσουμε ποτε θα το εχετε"

EDIT:

Καταφερα να περασω το εταιρικο ΑΦΜ στο amazon. Αποτελεσμα Crucial M4 256GB @ 146,30 Ευρω στην πορτα μου σε 3-5 μερες :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.