Jump to content

A64 power στα 2.53Ghz...

kbilly13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τελικά το prime με δυσκόλεψε πολύ να βρω τα όρια του 3200.... πολύ πακέτο μιλάμε

Μετά από πολλές προσπάθειες και δοκιμές έφτασα να είμαι prime stable (μιάμισυ ώρα) στα 11*230 (2530) με 1.73vcore.... θα το αφήσω βέβαια και περισσότερες ώρες, και μιλάω για συνθήκες "everyday use" δηλ. κλειστό κουτί, οι ανεμιστήρες σε στροφές ώστε να μην με ενοχλούν, και να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σταθερό...

Βέβαια οι επιδόσεις νομίζω ότι είναι πολύ καλές, και ο επεξεργαστής αν "στρώσει-ψηθεί" με τον καιρό, ίσως ανέβει ακόμη λίγο...

Ξεκινάω λοιπόν...

Σχετικά χαλαρά timings.... 2.5-4-3-7 2T

post-359-1416071185,6954_thumb.jpg

στο μονο που με περνας ειναι το 2003 και το θεμα ειναι το γιατι? εγω βγαζω 7000 με 320 πυρινα 370 μνημες..τουλαχιστον ετσι θυμαμαι...θα το ξανατρεξω να δω....εχω τους 4.9 του doom3

κατα τα αλλα καλα τα παει ο athlonas αν συγρινεις 2500 με 3900 πολυ καλα θα ελεγα..

έλα μωρέ σιγά τη διαφορά... 150 πόντοι τι έναι? σε λεπτομέρειες κρίνονται (μάρκα κάρτας, άλλοι drivers, περιθώριο "λάθους" κτλ..)

βλέπω όμως ότι έχεις και 2-2-2-5! σε σχέση με τα δικά μου είναι πολύ πιο γρήγορα...

να αρχίζω να καλοσκέφτομαι το πανεύκολο Mod για τη Gigabyte που δίνει 3.3vmem σε συνδυασμό με BH5-6?!

έχω και τον πλαϊνό 12άρη ανεμιστήρα να "χτυπάει" ακριβώς πάνω τους... :)

kbilly οι μνημες πaiρνουν και 2.5-4-3-6...εγω τις εχω καθε μερα dc 244 mhz@2.8 βολτς με αυτα τα τιμινγκς..δοκιμασε το αν θες..τσαμπα ειναι!:)

3dmark2k3..εισαι πολυ ψηλα..μαγια εκανες??:devil:ααα μηπως ειναι επειδη εχεις βιοσ ΧΤ...

δεν το ειπα για κακο στο προηγουμενο θρεαντ..

οσο αναφορα τα bench μια χαρα ειναι!Αν εσενα σου αρεσουν και σε ικανοποιουν εμενα μου πρισσευουν!πιστευω 3δμαρκ2κ1 εχεις χαμηλο παντως για Α64 2500 και 7200 καρτα στο 2κ3..για ψαξτο λιγο αν θες...γυρω στα 23 επρεπε να ησουν!

δοκίμασα 3ωρο prime, 3dmark01 stressed software looping, SPI 32M, encoding-decoding, και είναι rock stable στα 11*229 ή 10.5*241 (ακριβώς πάει 240.5) - παραπάνω συχνότητα με τίποτα (για να βγάζει όλα αυτα τα tests)

μένει να προσπαθήσω να βάλω και 1Τ CMD, και να δω που θα πάει με 10x (μακάρι να φτάσει 10*252) όλα αυτά με 1 giga ram installed - αν δοκιμάσω με 512 θα είναι μόνο για να μου φύγει η απορία, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα...

πάντως και 10.5*241 αν αντέξει με 1Τ, θα βελτιωθούν κιάλλο οι επιδόσεις και δεν θα με χαλάσει καθόλου!

ευχαριστημένος με τη gigabyte για ακόμη μια φορά...

Πολύ καλά αποτελέσματα, ελπίζω με το 1Τ να μην έχεις πρόβλημα, γιατί θα σου δώσει σίγουρα καλύτερες επιδόσεις αλλά και εδώ είσαι πολύ καλά... :T:

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [29-08-2004 04:46]

πιστευω 3δμαρκ2κ1 εχεις χαμηλο παντως για Α64 2500 και 7200 καρτα στο 2κ3..για ψαξτο λιγο αν θες...γυρω στα 23 επρεπε να ησουν!

μάλλον ρόλο παίζει για αυτό ότι έχω 2Τ CMD, και αυτό επηρεάζει το 3dm01..., ενώ το "03" δεν επηρεάζεται...

θα ξαναbenchάρω με 1Τ (ελπίζω!) να δούμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.