Jump to content

hol netfaster 3 + tp-link wr741nd συνδεση;

To_Ergaleio

Recommended Posts

αφου απο τη hol μου αλλαξαν το πρωτο netfaster 3 (wifi n) που μου ειχαν στειλει γιατι δεν μπορουσε να συνδεθει συσκευη ουτε καν απο τα 5 εκατοστα μακρια του...πηρα το δευτερο που λειτουργουσε τουλαχιστον. συνδεσα πανω του το δικτυο μου (2 οροφοι) αλλα παρατηρησα οτι παρολο το wifi n, στον επανω οροφο δεν εχω καθολου καλο σημα (σε αντιθεση με τα προηγουμενα thomson/baudtec/vigor που κατα καιρους αλλαζα οταν ημουν στον οτε...να σημειωσω οτι οσο περιμενα το νεο netfaster ειχα αλλαξει το baudtec απο isdn που το ειχα σε pstn που ειμαι πια και ειχα μεν καλο σημα παλι επανω αλλα ειχα τρελαθει στις αποσυνδεσεις ενω το netfaster δεν κανει κι ακομα, ουτε το baudtec ουτε το vigor ειναι wifi n, οποτε ως προς αυτο προτιμω το netfaster).

στον κατω οροφο τα σταθερα pc συνδεονται ενσυρματα (εχουν περαστει καλωδια) και στον επανω παει παλι καλωδιο οπου υπαρχει switch για τον εκει σταθερο υπολογιστη, media player, dreambox κτλ.

σκεφτηκα λοιπον στη θεση του switch επανω να κουμπωσω ενα tp-link wr741nd που εχω και καθεται απο οταν το ειχα παρει καινουριο και δεν μου ειχε χρειαστει. το εβαλα χτες συνδεοντας το καλωδιο που ερχεται απο κατω στη θυρα wan και...μαμηθηκε το συμπαν. ip δεν επερνα ασυρματα ουτε για πλακα, ουτε απο το netfaster ουτε απο το tplink. δοκιμασα και του εκλεισα και το dhcp.

μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος στο τι ρυθμισεις πρεπει να του κανω ως προς ip, subnet κτλ κτλ;

επισης...του περασα το τελευταιο firmware που εχει η tplink στο site της. θα εκανα πιο ευκολη τη ζωη μου με αν του περνουσα dd-wrt η gargoyle η ειμαι οκ και με το μαμα firmware και απλα ειναι θεμα λιγων-ευκολων ρυθμισεων;

ευχαριστω!!

ps. δεν μαρεσει που το netfaster 3, σε αντιθεση με το 2, δεν εχει επιλογη για ρυθμιση εντασης ακτινοβολιας (το tplink εχει και θα παιζει στο low).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.