STELLA1988 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2012 Καλησπερα σας,ανοιξα σημερα τον υπολογιστη μου κ ενω αναβουν τα λαμπακια οτι περνει μπροστα δεν αναβει η οθονη κ κανει 7 διαπεραστικα μπιπ...ο υπολογιστης ειναι DELL,τον εχω δυομιση χρονια κ μεχρι εχτες λειτουργουσε κανονικα χωρις καποιο προβλημα!!!τον ανοιξα λοιπον εβγαλα την μνημη την ξαναεβαλα,οπως κ τον σκληρο κ την μπαταρια που εχει!!!!!αλλα τιποτα!!!!!!!κ στην αρχη πριν τα κανω ολα αυτα εβγαλα μπαταρια ρευμα περιμενα τιποτα!!!!τι μπορει να συμβαινει?????:help1:
Rusty_Tool Νοέμβριος 24, 2012 #2 Νοέμβριος 24, 2012 " 7 Beeps: Virtual mode exception error Explanation: Virtual mode is one of the different modes that the processor can run in. The system is reporting an error when testing this mode. Diagnosis: There is a problem related to the processor or motherboard. Note that this doesn't mean that the processor is necessarily dead, since the system won't boot at all with a dead processor."
STELLA1988 Νοέμβριος 24, 2012 Author #3 Νοέμβριος 24, 2012 Συγνωμη αν ειναι ευκολο να γραφετε ελληνικα γτ δεν το εχω και πολυ με τα αγγλικα!!αν καταλαβα καλα εχει προβλημα η ο επεξεργαστης η η μητρικη μου????τι κανω σε αυτη την περιπτωση!!!!!!?????
Rusty_Tool Νοέμβριος 24, 2012 #4 Νοέμβριος 24, 2012 Συγνωμη αν ειναι ευκολο να γραφετε ελληνικα γτ δεν το εχω και πολυ με τα αγγλικα!!αν καταλαβα καλα εχει προβλημα η ο επεξεργαστης η η μητρικη μου????τι κανω σε αυτη την περιπτωση!!!!!!?????έκανα copy/paste το άρθρο όπως το βρήκα με ένα γρήγορο ψάξιμο στο google.σύμφωνα με άρθρο σωστά κατάλαβες .ρίξε μια προσεχτική ματιά πάνω στη μητρική μήπως κάτι δεν πάει καλά , αν τα καλώδια είναι όλα συνδεδεμένα σωστά , αν κάτι έχει εμφανή σημάδια καψίματος (έχει μαυρίσει ή αν μυρίζει κάτι καμμένο), αν πατάει γερά η ψύκτρα του επεξεργαστή κτλ κτλ.
JohnGR Νοέμβριος 25, 2012 #5 Νοέμβριος 25, 2012 Αν τον έχεις 2.5 χρόνια λογικά είσαι ακόμη εντός εγγύησης, οπότε μην "παίζεις" πολύ μαζί του...
max-ed Νοέμβριος 25, 2012 #6 Νοέμβριος 25, 2012 Καλύτερα να το στείλεις στη dell για έλεγχο...Μην το σκαλίζεις γιατι μπορει να χαλασεις την εγγύηση του.
darkheretic Νοέμβριος 30, 2012 #7 Νοέμβριος 30, 2012 Computer POST and beep codesΚλικαρε στο δικο σου προβλημα και δες τι πρεπει να κανεις.Αν τα μπιπ ειναι εφτα τοτε..POST troubleshooting steps.Παντως τα 7 beeps ειναι αν ειναι κοφτα και συνεχομενα ειναι αυτο που ειπε ο Rusty Tool πιο πανω
inetus3r Δεκέμβριος 1, 2012 #8 Δεκέμβριος 1, 2012 Αν είναι σε εγγύηση, μην βάζεις "χέρι".Κάλεσε την τεχνική υποστήριξη ή ακολούθησε τον οδηγό που είναι εδώ:Support for Home Users | Dell Greece
AGAP Δεκέμβριος 5, 2012 #9 Δεκέμβριος 5, 2012 Μηπως εγινε στην περιοχη σου καμια αυξομοιωση τασης της ΔΕΗ, και σβηστος ναναι αν δεν εχεις προστατευτικο τασης,κλαφτα χαραλαμπε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.