Jump to content

Ξαφνικο προβλημα υπολογιστη!!!

STELLA1988

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σας,ανοιξα σημερα τον υπολογιστη μου κ ενω αναβουν τα λαμπακια οτι περνει μπροστα δεν αναβει η οθονη κ κανει 7 διαπεραστικα μπιπ...ο υπολογιστης ειναι DELL,τον εχω δυομιση χρονια κ μεχρι εχτες λειτουργουσε κανονικα χωρις καποιο προβλημα!!!τον ανοιξα λοιπον εβγαλα την μνημη την ξαναεβαλα,οπως κ τον σκληρο κ την μπαταρια που εχει!!!!!αλλα τιποτα!!!!!!!κ στην αρχη πριν τα κανω ολα αυτα εβγαλα μπαταρια ρευμα περιμενα τιποτα!!!!τι μπορει να συμβαινει?????

:help1:

" 7 Beeps: Virtual mode exception error Explanation: Virtual mode is one of the different modes that the processor can run in. The system is reporting an error when testing this mode.

Diagnosis: There is a problem related to the processor or motherboard. Note that this doesn't mean that the processor is necessarily dead, since the system won't boot at all with a dead processor."

Συγνωμη αν ειναι ευκολο να γραφετε ελληνικα γτ δεν το εχω και πολυ με τα αγγλικα!!αν καταλαβα καλα εχει προβλημα η ο επεξεργαστης η η μητρικη μου????τι κανω σε αυτη την περιπτωση!!!!!!?????

Συγνωμη αν ειναι ευκολο να γραφετε ελληνικα γτ δεν το εχω και πολυ με τα αγγλικα!!αν καταλαβα καλα εχει προβλημα η ο επεξεργαστης η η μητρικη μου????τι κανω σε αυτη την περιπτωση!!!!!!?????

έκανα copy/paste το άρθρο όπως το βρήκα με ένα γρήγορο ψάξιμο στο google.

σύμφωνα με άρθρο σωστά κατάλαβες .

ρίξε μια προσεχτική ματιά πάνω στη μητρική μήπως κάτι δεν πάει καλά , αν τα καλώδια είναι όλα συνδεδεμένα σωστά , αν κάτι έχει εμφανή σημάδια καψίματος (έχει μαυρίσει ή αν μυρίζει κάτι καμμένο), αν πατάει γερά η ψύκτρα του επεξεργαστή κτλ κτλ.

Αν τον έχεις 2.5 χρόνια λογικά είσαι ακόμη εντός εγγύησης, οπότε μην "παίζεις" πολύ μαζί του...

Καλύτερα να το στείλεις στη dell για έλεγχο...Μην το σκαλίζεις γιατι μπορει να χαλασεις την εγγύηση του.

Μηπως εγινε στην περιοχη σου καμια αυξομοιωση τασης της ΔΕΗ, και σβηστος ναναι αν δεν εχεις προστατευτικο τασης,κλαφτα χαραλαμπε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.