Jump to content

ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ Ή ΟΧΙ?

gustom2008

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα.εχω το παρακατω συστημα:

amd phenom 2 955,asus m4a77td,4x2gb ram(8gb συνολο),asus eah5450 1gb,wd 500gb caviar blue,1 dvd-rw drive,wi-fi usb stick,2 fans 120mm led και 450W τροφοδοτικο.

θελω να του βαλω και αλλον εναν σκληρο δισκο WD 2TB caviar green.

φτανουν τα 450W του τροφοδοτικου μου?η θα πρεπει να αναβαθμισω και το τροφοδοτικο???

βοηθηστε με γιατι με psu calculators που κοιταξα μου βγαζουν αλλα νταλον!αλλο μου λεει οτι χρειαζομαι 380W και αλλο μου λεει οτι χρειαζομαι 580W.

ριξτε ενα help please!

Ριξε μια ματια εδω eXtreme Power Supply Calculator

Δυστηχώς το βασικό κριτήριο για ένα τροφοδοτικό δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα.Αλλιώς θα είχαμε όλοι τροφοδοτικά 600w των 30e.Γενικά πάντως αυτή είναι η κυρίαρχη τάση στο μέσο\απλό χρήστη.Παρόμοιο στυλ με την λανθασμένη τάση το βασικό κριτήριο για επιλογή κάρτας γραφικών να είναι η ποσότητα της μνήμης & όχι η ισχύς της GPU."'Εχω κάρτα γραφικών 1gb" , "'Εχω τροφοδοτικό 600w" , ίδια λογική.Αναφέρομαι γενικώς και σε κανέναν προσωπικά.

Φίλε μου, εάν δε σκοπεύεις να αλλάξεις σύστημα στο εγγύς μέλλον, η αγορά ενός επώνυμου\ποιοτικού τροφοδοτικού από 400-500w μόνο καλό θα σου κάνει.Είναι το πιο σημαντικό component του υπολογιστή, κάτι το οποίο στην πλειοψηφία του συνόλου των μέσων χρηστών δεν ισχύει, θεωρείται συνήθως το πιο ασήμαντο, και αυτό το λέω εντελώς εμπερικά λόγω χρόνιας εργασιακής ενασχόλησης με την τέχνη του computer service.

Μερικές προτάσεις εάν τελικά ενδιαφέρεσαι, με σειρά προτεραιότητας.Πιο ακριβά δε χρειάζεται =>

Corsair Builder Series CX430 V2 80Plus | Skroutz.gr

Antec VP-450P-EC | Skroutz.gr

Antec High Current Gamer 400 | Skroutz.gr

OCZ StealthXStream 2 500W | Skroutz.gr

Enermax NAXN 450W 80+ | Skroutz.gr

OCZ CoreXStream Series 500W | Skroutz.gr

Η ψήφος μου πάει στο Corsair ή στο Antec High Current Gamer 400, όποιο και αν διαλέξεις πάντως είναι όλα καλές και ποιοτικές επιλογές.

Δυστηχώς το βασικό κριτήριο για ένα τροφοδοτικό δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα.

Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Κάποιο με κάποιο καλό efficiency (όπως π.χ. 80 plus silver και πάνω) Και ναι, κάπου στα 600-650 Watt θα είναι μια χαρά!

Είναι σημαντικό να έχεις μερικά Watt παραπάνω, όχι μόνο για να μην αλλάζει τροφοδοτικό σε κάποια άλλη αναβάθμιση αλλά και για να μην σου ζορίζεται τόσο εύκολα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.