nixterida Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2012 Καλημέρα , έχω καταλήξει σε κάποια εξαρτήματα που θέλω για το νέο pc που στήνω και με βάση τις χαμηλότερες τιμές που βρήκα μου βγαίνει γύρω στα 800 ευρώ χωρίς case.Πριν απο λίγο χάζευα και είδα κάτι ποστς με θέμα το συγκεκριμένο site και έβαλα ακριβώς τα ίδια πράγματα και μου βγαίνει αρκετά ποιο φθηνά , δηλαδή με τα ίδια λεφτά βάζω i7 cpu και μου μένουν και χρήματα.Απλά αν κάποιος έχει πάρει πράγματα και προπάντων αρκετά όπως θέλω εγώCpu , ram , gpu , HDD , m/b , psu , πληρώνω τελωνείο? η έχει γενικά αρκετά μεταφορικά? Επειδή αν δεν έχει κάτι υπερβολικό σε θέμα αποστολής και συμφέρει , και πάω για αυτήν την παραγγελία τι να προσέξω? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας , αναμένω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Νοέμβριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Καλημέρα , έχω καταλήξει σε κάποια εξαρτήματα που θέλω για το νέο pc που στήνω και με βάση τις χαμηλότερες τιμές που βρήκα μου βγαίνει γύρω στα 800 ευρώ χωρίς case.Πριν απο λίγο χάζευα και είδα κάτι ποστς με θέμα το συγκεκριμένο site και έβαλα ακριβώς τα ίδια πράγματα και μου βγαίνει αρκετά ποιο φθηνά , δηλαδή με τα ίδια λεφτά βάζω i7 cpu και μου μένουν και χρήματα.Απλά αν κάποιος έχει πάρει πράγματα και προπάντων αρκετά όπως θέλω εγώCpu , ram , gpu , HDD , m/b , psu , πληρώνω τελωνείο? η έχει γενικά αρκετά μεταφορικά? Επειδή αν δεν έχει κάτι υπερβολικό σε θέμα αποστολής και συμφέρει , και πάω για αυτήν την παραγγελία τι να προσέξω? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας , αναμένω!απο το amazon.co.uk κ αν πωλητής είναι το ίδιο το amazon τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν (για κόστος πάνω απο 25 λίρες , με απλό ταχυδρομείο )και δεν έχει δασμούς τελωνείου γιατί είναι μεταξύ χωρών της ΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Νοέμβριος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Οπως ειπε και ο προηγουμενος, φροντισε οταν επιλεξεις τι θα αγορασεις, να ειναι seller το amazon.co.uk και οχι αλλη εταιρεια.Για να αποφυγεις τη χρεωση μεταφορικων επελεξε ως αποστολη SUPER SAVER DELIVERY οταν ολοκληρωσεις την παραγγελια, γιατι θα σου προτεινει 3 τροπους.Ειναι προτιμοτερο να πληρωσεις σε λιρες και οχι σε ευρώ, οποτε πρεπει να απενεργοποιησεις την αυτοματη μετατροπη σε ευρω στο προφιλ σου εκει.Επισης τσεκαρε τους τροπους πληρωμης, και αν τυχον δεν εχεις πιστωτικη τοτε μπορεις να βγαλεις την προπληρωμενη της Πειραιως.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-winbank WEBUY Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixterida Νοέμβριος 24, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , με χρεωστική κάρτα της Πειραιώς δεν γίνετε? γιατί πιστωτική δεν υπάρχει Εχω account paypal αλλα έχω δηλώσει χρεωστική και όχι πιστωτική μέχρι στιγμής ότι έχω πάρει δεν είχα κάποιο πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Νοέμβριος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 με χρεωστική είσαι ΟΚ. κ εγω με χρεωστική πληρώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Νοέμβριος 24, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Πριν απο λίγο χάζευα και είδα κάτι ποστς με θέμα το συγκεκριμένο site και έβαλα ακριβώς τα ίδια πράγματα και μου βγαίνει αρκετά ποιο φθηνάΤο .com ή το co.uk κοίταζες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixterida Νοέμβριος 25, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 amazon.com κοίταζα αλλα μια και το ανέφερε ο φίλος ποιο πάνω , το co.uk είναι αρκετά ποιο ακριβά... στο amazon.com που κοιτάω εγώ υπάρχει πρόβλημα με τα μεταφορικά? η ισχύει κάτι παρόμοιο ? π.χ για παραγγέλιες άνω τον x+ euro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixterida Νοέμβριος 25, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Παιδιά άκυρο τελικά , πήγα να κάνω την παραγγελία κανονικά και μου περνάει μόνο την H100 και τις RAM για cpu m/b psu gpu μου βγάζει ένα μήνυμα και καλά ότι δεν μπορεί να σταλθεί στην διεύθυνση και πάτησα στην επισύναψη και λέει οτι τα συγκεκριμένα προιόντα στέλνονται μόνο Αλάσκα , Χαβάη Πουέρτο Ρίκο...! Δεν αξίζει να πάρω μόνο δύο πράγματα! Ευχαριστώ πάντως για όποια βοήθεια δώσατε .. ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 25, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Ψαξε στο .co.uk, παλι πιο φτηνα θα σου ερθουν απο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thepenknife Νοέμβριος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2012 Μιας που αναφέρεστε στο amazon, ενδιαφέρομαι για τα audio technica ath-ad700 αλλά στο amazon.co.uk δεν τα προσφέρει ως seller το ίδιο το amazon για να γλιτώσω τα μεταφορικά . Από που με συμφέρει να τα αγοράσω ώστε να έχω το μικρότερο δυνατό κόστος μαζί με τα μεταφορικά? Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polydoros Νοέμβριος 27, 2012 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 κοιτάξτε μήπως αντί για seller να είναι το amazon μήπως είναι εταιρίες που συνεργάζεται κάτι έχω ακούσει πως είναι πάλι δωρεάν τα έξοδα αποστολής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 27, 2012 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 κοιτάξτε μήπως αντί για seller να είναι το amazon μήπως είναι εταιρίες που συνεργάζεται κάτι έχω ακούσει πως είναι πάλι δωρεάν τα έξοδα αποστολής.Τα μεταφορικα που χρεωνει ο εκαστοτε πωλητης μεσα στο αμαζον, αναφερονται αναλυτικα παντοτεΟποτε εαν και εφοσον επιλεχθει καποιος τετοιος πωλητης, ειναι πολυ ευκολο να δει κανεις τι χρεωση θα υπαρξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
polydoros Νοέμβριος 28, 2012 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Τα μεταφορικα που χρεωνει ο εκαστοτε πωλητης μεσα στο αμαζον, αναφερονται αναλυτικα παντοτεΟποτε εαν και εφοσον επιλεχθει καποιος τετοιος πωλητης, ειναι πολυ ευκολο να δει κανεις τι χρεωση θα υπαρξειεγώ πάντως στα πιο πολλά που είδα είναι πωλητής amazon και αυτός που το δημοσιεύει εταιρία του προϊόντος. τι γίνεται σε αυτό?.....και φυσικά από Αγγλία δεν συμφέρει είναι πιο ακριβά αλλά από Αμερική τι πρέπει να κοιτάξεις?.....βρήκα κάτι σε de αλλά δεν κάνει δουλειά είναι σχεδόν τα ίδια λεφτά....καλύτερα να πάρω δηλαδή από την άλλη σελίδα που έχω βρει το mindfactory.de ή από το amazon.com αλλά πότε έρχονται και που ξέρω ότι θα έρθουν σίγουρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 28, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 εγώ πάντως στα πιο πολλά που είδα είναι πωλητής amazon και αυτός που το δημοσιεύει εταιρία του προϊόντος. τι γίνεται σε αυτό?.....και φυσικά από Αγγλία δεν συμφέρει είναι πιο ακριβά αλλά από Αμερική τι πρέπει να κοιτάξεις?.....βρήκα κάτι σε de αλλά δεν κάνει δουλειά είναι σχεδόν τα ίδια λεφτά....καλύτερα να πάρω δηλαδή από την άλλη σελίδα που έχω βρει το mindfactory.de ή από το amazon.com αλλά πότε έρχονται και που ξέρω ότι θα έρθουν σίγουρα? δωσε ενα παραδειγμα ρε μαστορα (λινκ) για να ξερουμε για τι ακριβως μιλαμε Οσο για το γερμανικο, μια χαρα μαγαζι ειναι, αλλα συμφερει μονο αν παρεις πολλα πραγματα ή πραγματα με μεγαλες διαφορες στην τιμη απο ελλαδα, γιατι χρεωνει 30 ευρα μεταφορικα ανα πακετο και στελνει DHL Δες και το hardwareversand.de το οποιο χρεωνει 20 ευρω μεταφορικα και στελνει με UPS Τωρα για το αμερικανικο αμαζον, δεν υπαρχει καν θεμα συζητησης γιατι δεν στελνει Ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
polydoros Νοέμβριος 28, 2012 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 δωσε ενα παραδειγμα ρε μαστορα (λινκ) για να ξερουμε για τι ακριβως μιλαμε Οσο για το γερμανικο, μια χαρα μαγαζι ειναι, αλλα συμφερει μονο αν παρεις πολλα πραγματα ή πραγματα με μεγαλες διαφορες στην τιμη απο ελλαδα, γιατι χρεωνει 30 ευρα μεταφορικα ανα πακετο και στελνει DHL Δες και το hardwareversand.de το οποιο χρεωνει 20 ευρω μεταφορικα και στελνει με UPS Τωρα για το αμερικανικο αμαζον, δεν υπαρχει καν θεμα συζητησης γιατι δεν στελνει Ελλαδα φίλε μου ευχαριστώ για την ενημέρωση θα το κοιτάξω και αυτό παράδειγμα δεν έχω να δώσω απλά εγώ μπέρδεψα τα Αγγλικό νόμισμα με το δολλάριο και νόμιζα ότι είναι φθηνά..αλλά πιο ακριβά είναι από Ελλάδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiRou Νοέμβριος 29, 2012 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 Ανα πακετο εννοεις για ολο το καλαθι 30ευρο ή για καθε κομματι οπως επεξεργαστης,καρτα γραφικων κτλ(δηλαδη αν παρεις cpu,gpu,hdd,mobo θα σου σκασουν τα μεταφορικα 120ευρο?)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 29, 2012 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 Ανα πακετο εννοεις για ολο το καλαθι 30ευρο ή για καθε κομματι οπως επεξεργαστης,καρτα γραφικων κτλ(δηλαδη αν παρεις cpu,gpu,hdd,mobo θα σου σκασουν τα μεταφορικα 120ευρο?)?? Δεν ειπα ανα αντικειμενο ανα πακετο σημειναινει πως στελνουν ενα μεγαλο χαρτοκουτο με οτι αυτο χωραει μεσα Κατα το τσεκ ουτ, σου εμφανιζει αν τα πραγματα που εχεις επιλεξει θα μπουν σε ενα ή περισσοτερα πακετα Σιγουρα παντως αν αγορασεις κουτι, θα μπει σε χωριστο πακετο Εγω για παραδειγμα πηρα 2 ssd 2 ram kits cpu mobo psu dvd-rw και ολα μπηκαν σε ενα κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Νοέμβριος 29, 2012 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 να ρωτήσω κάτι ρε παληκαρια, έκανα μια παραγγελία απο την αμαζόνα τις προάλλες κ όταν έφτασα στη σελίδα για να πληρώσω μου έβγαλε τις τιμές λίγο πιο πάνω απ'οτι στον κατάλογο. εστειλα μήνυμα και μου απάντησαν ότι υπάρχει αυτή η αύξηση λόγω υψηλότερου ΦΠΑ της Ελλάδας σε σχέση με Αγγλία , δηλαδή μου χρεώθηκαν τα αντικείμενα με ελληνικό φπα. στέκει η προσαύξηση αυτή ή με δάγκωσαν? :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 29, 2012 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 να ρωτήσω κάτι ρε παληκαρια, έκανα μια παραγγελία απο την αμαζόνα τις προάλλες κ όταν έφτασα στη σελίδα για να πληρώσω μου έβγαλε τις τιμές λίγο πιο πάνω απ'οτι στον κατάλογο. εστειλα μήνυμα και μου απάντησαν ότι υπάρχει αυτή η αύξηση λόγω υψηλότερου ΦΠΑ της Ελλάδας σε σχέση με Αγγλία , δηλαδή μου χρεώθηκαν τα αντικείμενα με ελληνικό φπα. στέκει η προσαύξηση αυτή ή με δάγκωσαν? :whistle2:Σωστα στα ειπανΑπο τη στιγμη που εισαι Ελλαδα, πληρωνεις τον ελληνικο ΦΠΑΓια να υπολογιζεις ποσο πραγματικα κοστιζει κατι απο το Νησι[(Τιμη/1.2) *1.23] * Ισοτιμια = Τι πληρωνεις20% ειναι ο ΦΠΑ Αγγλιας και 23% ο δικος μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Δεκέμβριος 21, 2012 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 [MENTION=5087]CrazyAnt[/MENTION] Αρη, το hardwareversand.de χρεωνει 20€ μεταφορικα οτι κι αν παρεις; Δηλαδη αν παρω 3 cases (λεμε τωρα...) παλι 20€ θα ειναι η χρεωση;EDIT να υποθεσω οτι και εδω θα πρεπει να υπολογιζω τιμη με ελληνικο ΦΠΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.