vaspiou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 Γεια σας.Τελικα ρε παιδια αγορασε κανενας DVD DL (δισκακι) ? Εγω μενω Αθηνα και πηγα Κασετεμπορικη και Πλαισιο και δεν ειχαν, επισης λενε οτι θα φερουν απο Σεπτεμβριο.Ολοι βιαστηκαμε να τα κανουμε DL και τωρα μειναμε με το.... στο χερι . Μου την εχει σπασει εχω DL και δεν μπορω να το δοκιμασω!!Αυτα,Bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Πολλοί έχουν 64bitous επεξεργαστές χωρίς εφαρμογές. Και τι πάει να πει αυτό? Επένδυση για το μέλλον φίλε μου. Αν θες να τα δοκιμάσεις, κάνε ειδική παραγγελία και δοκίμαζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Δεν κυκλοφορει το σετ της verbatim με το 1dl ,1dvdrw και τα 8 dvdr?Καπου 30-35ε εχει... (υποτιθεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Αύγουστος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Εγώ έχω ακούσει πως οι τιμές θα είναι πάρα πολύ ψηλά!!Ακόμα και να κυκλοφορήσουν θα είναι δύσκολο να διαθέσεις γύρω στα 20ε απο τιν στιγμή που τα 4.5 GB κάνουν πολύ πιο λίγα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από JiMeS Εγώ έχω ακούσει πως οι τιμές θα είναι πάρα πολύ ψηλά!!Ακόμα και να κυκλοφορήσουν θα είναι δύσκολο να διαθέσεις γύρω στα 20ε απο τιν στιγμή που τα 4.5 GB κάνουν πολύ πιο λίγα!! και τα πρωτότυπα ελάχιστα παραπάνω (ή και λιγότερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Αύγουστος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Μια πολύ απλή ερώτηση για τα άγραφα DL DVD: Πόση είναι ακριβώς η χωρητηκότητά τους; Δε λέω για τη διαφημηζόμενη αλλά για την πραγματική. Όπως στα SL είναι 4,37 αντί για 4,.7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 έφερε το shop21 h to e-shop κατι verbatim 18 euro τελική.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Αύγουστος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αληθεια ποιος μπορει να μου εξηγησει τι ειναι τα δισκακια Dual Layer? δεν εχω καταλαβει τοσο καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Οδυσσέας Μια πολύ απλή ερώτηση για τα άγραφα DL DVD: Πόση είναι ακριβώς η χωρητηκότητά τους; Δε λέω για τη διαφημηζόμενη αλλά για την πραγματική. Όπως στα SL είναι 4,37 αντί για 4,.7. Είναι 7.96GB.Αρχική απάντηση από laserscout Αληθεια ποιος μπορει να μου εξηγησει τι ειναι τα δισκακια Dual Layer? δεν εχω καταλαβει τοσο καλα... google is my best friendhttp://www.dvdrw.com/press/duallayer.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Αύγουστος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 thanks man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Αύγουστος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από chromaΕίναι 7.96GB. Όχι... κρίμα... μόνο τόσο; Ούτε καν 8... Τεσπα, δε με χαλάει...Να 'σαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 30, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 BTW o Θωμάς έχει αφιέρωμα στα DL.... http://www.tomshardware.com/storage/20040827/index.html (Ελάτε, ρίξτε μια ματιά!Δεν έχει να κάνει με επεξεργαστές..Πόσο έξω να πέφτει?? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 31, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Και γ@μω τα DL review.. Αν έκαιγαν και κανένα DL δισκάκι... Ωχου :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 31, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Και γ@μω τα DL review.. Αν έκαιγαν και κανένα DL δισκάκι... Ωχου :tw: Tι λες ρε???Ξέρεις πόσο ακριβά είναι τα DL Media???Δεν είμαστε για τέτοια ανοίγματα.........LOL!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.