Jump to content

Τελικα τι θα γινει με τα δισκακια Dual Layer?

vaspiou

Recommended Posts

Γεια σας.

Τελικα ρε παιδια αγορασε κανενας DVD DL (δισκακι) ? Εγω μενω Αθηνα και πηγα Κασετεμπορικη και Πλαισιο και δεν ειχαν, επισης λενε οτι θα φερουν απο Σεπτεμβριο.Ολοι βιαστηκαμε να τα κανουμε DL και τωρα μειναμε με το.... στο χερι . Μου την εχει σπασει εχω DL και δεν μπορω να το δοκιμασω!!

Αυτα,

Bye

Πολλοί έχουν 64bitous επεξεργαστές χωρίς εφαρμογές. Και τι πάει να πει αυτό? Επένδυση για το μέλλον φίλε μου. :hehe:

Αν θες να τα δοκιμάσεις, κάνε ειδική παραγγελία και δοκίμαζε. :p

Εγώ έχω ακούσει πως οι τιμές θα είναι πάρα πολύ ψηλά!!Ακόμα και να κυκλοφορήσουν θα είναι δύσκολο να διαθέσεις γύρω στα 20ε απο τιν στιγμή που τα 4.5 GB κάνουν πολύ πιο λίγα!!

Αρχική απάντηση από JiMeS

Εγώ έχω ακούσει πως οι τιμές θα είναι πάρα πολύ ψηλά!!Ακόμα και να κυκλοφορήσουν θα είναι δύσκολο να διαθέσεις γύρω στα 20ε απο τιν στιγμή που τα 4.5 GB κάνουν πολύ πιο λίγα!!

και τα πρωτότυπα ελάχιστα παραπάνω (ή και λιγότερο)

:rolleyes:

Μια πολύ απλή ερώτηση για τα άγραφα DL DVD: Πόση είναι ακριβώς η χωρητηκότητά τους; Δε λέω για τη διαφημηζόμενη αλλά για την πραγματική. Όπως στα SL είναι 4,37 αντί για 4,.7.

Αρχική απάντηση από Οδυσσέας

Μια πολύ απλή ερώτηση για τα άγραφα DL DVD: Πόση είναι ακριβώς η χωρητηκότητά τους; Δε λέω για τη διαφημηζόμενη αλλά για την πραγματική. Όπως στα SL είναι 4,37 αντί για 4,.7.

Είναι 7.96GB.

Αρχική απάντηση από laserscout

Αληθεια ποιος μπορει να μου εξηγησει τι ειναι τα δισκακια Dual Layer? δεν εχω καταλαβει τοσο καλα...

google is my best friend

http://www.dvdrw.com/press/duallayer.htm

Αρχική απάντηση από chroma

Και γ@μω τα DL review.. Αν έκαιγαν και κανένα DL δισκάκι... Ωχου :tw:

Tι λες ρε???Ξέρεις πόσο ακριβά είναι τα DL Media???Δεν είμαστε για τέτοια ανοίγματα.........LOL!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.