Jump to content

Έρχομαι Αθήνα....

JiMk

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480

Συγνωμη ξεχασα....

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 1η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.....

(μιλαω παντα με ντοκουμεντα)

μοιράσου τα με το λαό!

Αρχική απάντηση από aristos87

Lol ο JiMk έχει ήδη... Εγώ αύριο Δευτέρα θα κάνω αίτηση!!!!!! :jump: :jump: :jump:

Έτσι έτσι!

Αποτοξίνωση ο JiMk από την ADSL. Να τον βγάλεις έξω (με τα πόδια) να πάρει καθαρό αέρα και μακριά από τους αγνώστους και ..... τις μπύρες. :p

Είναι και 100 μέτρα απο το σπίτι μου... Θα μου είναι πολύ εύκολο :p ΛΟΛ!

Τα πατίνια και τα skate boards απαγορεύονται. Το ίδιο για τα δίτροχα.

Αρχική απάντηση από jax7480

Συγνωμη ξεχασα....

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 1η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.....

(μιλαω παντα με ντοκουμεντα)

Ναι, ο κόσμος πρέπει να ξέρει :hehe:

Αρχική απάντηση από Tsunami

Τζιμάκο μην κατέβεις καθόλου αθήνα!!Έλα με την μια Ηράκλειο...Τι να πάς να κάνεις εκεί!!!

OΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ JIMK ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ :p ΛΟΛ θα τον βγαλω στο σφυρί ας αρχίσουν οι προσφορές ανα περιοχή :p

OΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ JIMK ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ :p ΛΟΛ θα τον βγαλω στο σφυρί ας αρχίσουν οι προσφορές ανα περιοχή :p

Κράτα το σφυρί για το οταν θα ερθει στο σπίτι σου Ισως λεω ισως σου χρειαστεί..........:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.