Jump to content

Έρχομαι Αθήνα....

JiMk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

’ντε να σε δούμε ρε Jim και απο κοντά !

Φιρι,φιρι το πας να κλειστεις σε μοναστηρι βλεπω.....

Just a warning!!!!

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Συγνωμη ξεχασα....

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 1η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.....

(μιλαω παντα με ντοκουμεντα)

Αρχική απάντηση από jax7480

Συγνωμη ξεχασα....

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 1η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.....

μοιράσου τα με το λαό!

Αρχική απάντηση από aristos87

Lol ο JiMk έχει ήδη... Εγώ αύριο Δευτέρα θα κάνω αίτηση!!!!!! :jump: :jump: :jump:

Έτσι έτσι!

Αποτοξίνωση ο JiMk από την ADSL. Να τον βγάλεις έξω (με τα πόδια) να πάρει καθαρό αέρα και μακριά από τους αγνώστους και ..... τις μπύρες. :p

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAX ΤΟ TOPIC ΑΠΛΑ ΣΠΕΡΝΕΙ...εχω πεσει κατω απο τα γελια...

jim ελα και απο πατρα μετα ρεε κανε ενα τουρνε :p

Αρχική απάντηση από cherryman

Την Πανεπιστημιούπολη πέντε φορές γύρω γύρω.

Είναι και 100 μέτρα απο το σπίτι μου... Θα μου είναι πολύ εύκολο :p ΛΟΛ!

Είναι και 100 μέτρα απο το σπίτι μου... Θα μου είναι πολύ εύκολο :p ΛΟΛ!

Τα πατίνια και τα skate boards απαγορεύονται. Το ίδιο για τα δίτροχα.

Kαλα εχω λυθει στα γελεια μιλαμε!Τι του λετε του παιδιου βρε βαρβαροι :p

Μη πτωεισαι Τζιμακο,ελα κατω κ θα σε περιποιηθουμε καταληλος... :hehe:

Τζιμάκο μην κατέβεις καθόλου αθήνα!!Έλα με την μια Ηράκλειο...Τι να πάς να κάνεις εκεί!!!

Αρχική απάντηση από jax7480

Συγνωμη ξεχασα....

Ναι, ο κόσμος πρέπει να ξέρει :hehe:

Αρχική απάντηση από Tsunami

Τζιμάκο μην κατέβεις καθόλου αθήνα!!Έλα με την μια Ηράκλειο...Τι να πάς να κάνεις εκεί!!!

OΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ JIMK ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ :p ΛΟΛ θα τον βγαλω στο σφυρί ας αρχίσουν οι προσφορές ανα περιοχή :p

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 21:46]

OΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ JIMK ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ :p ΛΟΛ θα τον βγαλω στο σφυρί ας αρχίσουν οι προσφορές ανα περιοχή :p

ROFL....:rofl:

Κράτα το σφυρί για το οταν θα ερθει στο σπίτι σου Ισως λεω ισως σου χρειαστεί..........:hehe:

Αρχική απάντηση από eleven

Κράτα το σφυρί για το οταν θα ερθει στο σπίτι σου Ισως λεω ισως σου χρειαστεί..........:hehe:

:shifty::hehe::shifty:

Αρχική απάντηση από eleven [Χθες, στις 22:17]

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.