enduracell Αύγουστος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka τι ωρα βρε? Δυστυχώς χρήστη ea6gka δεν έχεις υπογράψει ΝDA agreement και δε μπορεί να σου ανακοινωθεί σύμφωνα με τους κανόνες του forum ή ώρα αφίξεις του διαμαντιού της βόρειας Ελλάδος. Όσοι έχουν υπογράψει θα μπορέσουν να γράψουν μόνο review για το jimάκο και κανένα άλλο σχόλιο δε θα γίνει δεκτό ως αντικειμενικό. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ευελπιστούμε να περάσει και από Πάτρα, Κρήτη κλπ (σα συμπλήρωμα πάντα) σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 28, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Για όσους δε κατάλαβαν...Enduracell my manager.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 η ώρα που ανακοινώθηκε είναι hoax!!!!!, κάποιος πρεπει να hackάρε το account του jimάκου OMG. Jimάκος goes GOLD Q4 2004 baby ας με κάνει κάποιος ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Οι εκτός Αθηνών ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ photo απο την ιστορική συνάντηση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell Δυστυχώς χρήστη ea6gka δεν έχεις υπογράψει ΝDA agreement και δε μπορεί να σου ανακοινωθεί σύμφωνα με τους κανόνες του forum ή ώρα αφίξεις του διαμαντιού της βόρειας Ελλάδος. Όσοι έχουν υπογράψει θα μπορέσουν να γράψουν μόνο review για το jimάκο και κανένα άλλο σχόλιο δε θα γίνει δεκτό ως αντικειμενικό. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ευελπιστούμε να περάσει και από Πάτρα, Κρήτη κλπ (σα συμπλήρωμα πάντα) σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας :flower: loooooool:rofl: are τζιμακο να εισαι διακοπες πισω απο το σπιτι μου και να μην το ξερω τοσο καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Για όσους δε κατάλαβαν... Enduracell my manager.:clap: ελπίζω να μη σε κάψουν μόνο είσαι και το μοναδικό ES κομμάτι μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 28, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 JiMk θα πας Αθήνα για να βάλεις ADSL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 28, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Κανονιστε για καφε μετα τις 20:00. Να σχολασουμε κ εμεις οι αμοιροι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 28, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 lol Hero έχω ADSL..Ρε Dinopoule.... κανόνισε το νυχτερινό πρόγραμμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 29, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αυτο αστο πανω μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 29, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Για όσους δε κατάλαβαν...Enduracell my manager.:clap: Μαλλον δεν το πιασες καλα ο Εντου ψαχνει για νεα συμπρωταγωνιστρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 29, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Το άτομο που θα ανεχτεί τις ιδιοτροποίες μου για μερικές μέρες(μιας και θα μείνω σπίτι του), είναι ο Aristos87, του αξίζει ένα χειροκρότημα πιστεύω.:clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Αύγουστος 29, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Ελπίζω να μας αντέξει το σπίτι!!! Είμαιστε και οι δύο λίγο γεματούληδες... είναι και 5ος όροφος και έχω τις φοβείες μου :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Αύγουστος 29, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Hero JiMk θα πας Αθήνα για να βάλεις ADSL? Lol ο JiMk έχει ήδη... Εγώ αύριο Δευτέρα θα κάνω αίτηση!!!!!! :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 29, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Γι' αυτό είπα μήπως σας γίνω "βάρος" :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 29, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Είμαιστε και οι δύο λίγο γεματούληδες... έχω τις φοβείες μου :whistling ίσα ίσα, δε θα κάνετε και μελανιές πάνω στο...πάθος...:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρίστο είσαι ήρωας Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 29, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 15:17] Lol ο JiMk έχει ήδη... Εγώ αύριο Δευτέρα θα κάνω αίτηση!!!!!! :jump: λολ.. δεν έρχομαι σπίτι σου αν δεν έχεις κάλυψη απο ευρυζωνικές υπηρεσίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Αύγουστος 29, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas ίσα ίσα, δε θα κάνετε και μελανιές πάνω στο...πάθος...:P:P χμμμμμ κακίες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Αύγουστος 29, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 ’ντε να σε δούμε ρε Jim και απο κοντά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.