laserscout Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 Είμαι ένας νέος χρήστης του thelab που νόμιζε πως ήξερε απο υπολογιστές αλλά Γι'αυτο θα ήθελα να μου μάθετε :worship: Για τώρα ποιός μπορεί να μου πεί τι ειναι το chipset και το core στους επεξεργαστές;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 καλός ήρθες στο the lab laserscout :flower: Το βασικό για κάθε χρήστη είναι να απαντάει στα βασικά ερωτήματα που έχει μέσω από της πληροφορίες που του δίνονται στο Internet. Στη περίπτωση μας μπορείς να πατήσεις στο google τα εξής πχ: what is chipset what is CPU core? για πιο εξειδικευμένες απορίες εδώ ήμαστε. Φυσικά μπορείς να κάνεις πάντα στο ίδιο το forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Αύγουστος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 οκ, ευχαριρτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Καλως ήρθες laserscout Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Eαν ψαξεις λιγο στα παλιοτερα threads του forum θα δεις οτι εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραματα,ακομα ριξε μια ματια στα reveiws που ειναι αρκετα αναλυτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Αύγουστος 28, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 ευχαριστώ chroma και fantacid θα το ψαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Σεπτέμβριος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 welcome!! Αντε και καλό μήνα κι'ολας. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.