SLcrazy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 εικόνες απο το παιχνίδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLcrazy Αύγουστος 28, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αλλη μια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLcrazy Αύγουστος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Υπάρχει κανένας που να εδιαφέρεται για ανταλαγη αμαξιών??? Παρακάτω είναι ένα Stallion το οποιο ετοιμάζω με ένα παιδί ( SLfanatic ) μέσα απο το forum ( http://xi.dpx.nl/forums.php ) του παιχνιδού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Τα γραφικά πολύ χάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Τα γραφικά πολύ χάλια. Αν ειναι με Print Screen εξαρταται σε τι αναλυση και με τι εφε το ετρεχε ο κατοχος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLcrazy Αύγουστος 28, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 μην το βλέπεις έτσι... είναι και η χαμηλή ανάλυση που έχω φτιάξει την φώτο, ειναι .gif Δεν ξέρω εαν έχεις παίξει το παιχνίδι, αλλα εαν σου αραίσουν τετοια παιχνιδια πίστεψε με θα κολλήσεις... Και ιδικά εαν αρχίζεις να κατεβάζεις κομμάτια απο το http://xi.dpx.nl Το παιχνίδι έχει ο κύριο σκοπό τις κόντρες μέσα στη πόλη ( κανονικά λιμανάκια, βούτα... κτλ) Πχ η κόντρα ξέκιναει την ημέρα βγαίνοντας στη πόλη και προκαλώντας άλλα αμαξια με ένα κορναρισμα!!! Το βραδι πρέπει να βρείς που γίνονται οι κόντρες και να αρχίσεις να κερδίζεις για να ανεβάσεις το prestige σου ( να μετράς με λίγα λόγια !!! ) Τωρα καλύτερα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLcrazy Αύγουστος 28, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Σωστός ο jax7480 :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Αύγουστος 28, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3139Εδώ ενα αναλυτικό θρεντάκι που είχα κάνει παλαιότερα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLcrazy Αύγουστος 28, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Φιλε εαν σου πω οτι εσενα έψαχνα θα με πιστέψεις ?? ? Είχα κάνει παλιά ένα search για το street legal και το μόνο ελληνικό topic ήταν αυτό που είχες κάνει έσυ.. και σήμερα αποφάσισα να κάνω κάτι ανάλογο γιατί έχω βαρεθεί να μιλάω μόνο με ξένους για το SLR... Έχω δει όλο το thread που έχεις.. .πιστεύω απο τότε να έχεις ανανεώσει τα αμάξια στο γκαραζ σου έτσι...? Εχεις MSN ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 καλο φαινετε.. απο γραφικα τι λεει ? ειναι σαν NFSU η πολυ χειροτερα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis καλο φαινετε.. απο γραφικα τι λεει ? ειναι σαν NFSU η πολυ χειροτερα ? Πολύ χειρότερο δυστυχώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLcrazy Αύγουστος 28, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Ρε παιδια αυτο που έλεγα παραπάνω.... Το θέμα όλων που πάιζουν το SLR δεν είναι τα γραφικά αλλα το story που έχει το παιχνίδι... Και χωρίς πλάκα τωρα ξερετε πολλά παιχνίδια που να έχουν τέτοιο style κόντρας ( σου κορνάρω και εαν γουστάρεις αρχιζει κόντρα)??? ΟΧΙ!!! Εαν ναι πείτε μου ποιο είναι να το αγοράσω αυριο κιόλας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Δεν αντιλέγω, απλά ο φίλος ρώτησε για γραφικά.. Το στυλ του παιχνιδιού, με τις κόντρες και τις μοντιφες για τα αυτοκίνητα πραγματικά είναι για ατελείωτο κάψιμο (βλέπε avatar αριστερά) :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 31, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 δεν ξέρω τι στρατηγική είχατε εσείς στο συγκεκριμένο παιχνίδιαλλά εγώ είχα πάρει το civic 1.5 (δεν θυμάμαι πως τολεγε)είχα πουλήσει ΟΛΑ τα εξωτερικά (φτερά κλπ) για να πάρω τουρμπίνα για αρχήκαι σιγά σιγά το είχα κάνει όλο shimutsibu:D είχα ένα πρόβλημα όμως, μου κόλλαγε σε μια φάση μέσα στο γκαράζ καιτο παράτησα. α, επίσης κορυφή είναι ο χειρισμός του,όλα manual, συμπλέκτης στο ctrl και εκκίνηση με 4η.Τα δινε όλα το civicάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.