Jump to content

Street Legal Redline

SLcrazy

Recommended Posts

Υπάρχει κανένας που να εδιαφέρεται για ανταλαγη αμαξιών??? :T:

Παρακάτω είναι ένα Stallion το οποιο ετοιμάζω με ένα παιδί ( SLfanatic ) μέσα απο το forum ( http://xi.dpx.nl/forums.php ) του παιχνιδού...

post-1419-1416071185,3746_thumb.jpg

μην το βλέπεις έτσι... είναι και η χαμηλή ανάλυση που έχω φτιάξει την φώτο, ειναι .gif

Δεν ξέρω εαν έχεις παίξει το παιχνίδι, αλλα εαν σου αραίσουν τετοια παιχνιδια πίστεψε με θα κολλήσεις... Και ιδικά εαν αρχίζεις να κατεβάζεις κομμάτια απο το http://xi.dpx.nl Το παιχνίδι έχει ο κύριο σκοπό τις κόντρες μέσα στη πόλη ( κανονικά λιμανάκια, βούτα... κτλ) Πχ η κόντρα ξέκιναει την ημέρα βγαίνοντας στη πόλη και προκαλώντας άλλα αμαξια με ένα κορναρισμα!!! Το βραδι πρέπει να βρείς που γίνονται οι κόντρες και να αρχίσεις να κερδίζεις για να ανεβάσεις το prestige σου ( να μετράς με λίγα λόγια !!! ) Τωρα καλύτερα ?

Φιλε εαν σου πω οτι εσενα έψαχνα θα με πιστέψεις ?? ?

Είχα κάνει παλιά ένα search για το street legal και το μόνο ελληνικό topic ήταν αυτό που είχες κάνει έσυ.. και σήμερα αποφάσισα να κάνω κάτι ανάλογο γιατί έχω βαρεθεί να μιλάω μόνο με ξένους για το SLR... Έχω δει όλο το thread που έχεις.. .πιστεύω απο τότε να έχεις ανανεώσει τα αμάξια στο γκαραζ σου έτσι...? Εχεις MSN ???

Ρε παιδια αυτο που έλεγα παραπάνω.... Το θέμα όλων που πάιζουν το SLR δεν είναι τα γραφικά αλλα το story που έχει το παιχνίδι... Και χωρίς πλάκα τωρα ξερετε πολλά παιχνίδια που να έχουν τέτοιο style κόντρας ( σου κορνάρω και εαν γουστάρεις αρχιζει κόντρα)??? ΟΧΙ!!! Εαν ναι πείτε μου ποιο είναι να το αγοράσω αυριο κιόλας!!!

Δεν αντιλέγω, απλά ο φίλος ρώτησε για γραφικά.. Το στυλ του παιχνιδιού, με τις κόντρες και τις μοντιφες για τα αυτοκίνητα πραγματικά είναι για ατελείωτο κάψιμο (βλέπε avatar αριστερά) :X:

δεν ξέρω τι στρατηγική είχατε εσείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι

αλλά εγώ είχα πάρει το civic 1.5 (δεν θυμάμαι πως τολεγε)

είχα πουλήσει ΟΛΑ τα εξωτερικά (φτερά κλπ) για να πάρω τουρμπίνα για αρχή

και σιγά σιγά το είχα κάνει όλο shimutsibu:D

είχα ένα πρόβλημα όμως, μου κόλλαγε σε μια φάση μέσα στο γκαράζ και

το παράτησα.

α, επίσης κορυφή είναι ο χειρισμός του,

όλα manual, συμπλέκτης στο ctrl και εκκίνηση με 4η.

Τα δινε όλα το civicάκι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.