Jump to content

Αφυγραντήρας

sotiris

Recommended Posts

Θέλω να πάρω αφυγραντήρα.

Εχει πολυ υγρασία το γιου γκευ και ξυπναω λιωμα.

Να παρω με peltier να το δουλευω 24/7 ή να πάρω με κομπρεσορα και ν ατο δουλέυω 2-3 ωρες τη μερα;

Εχει κανεις εμπειρια; Γιατι δεν εχω ιδεα.

Θελω κατι φτηνο εως πολυ φτηνο!

Πουλάνε κάτι συσκευές που είναι σαν παγούρια και στη πάνω μεριά έχουν μια ουσία που μαζεύει την υγρασία και πέφτει μετά στο "λεκανάκι". Χωρίς ρεύμα, και μαζεύει πραγματικά νερό.

Είχα ένα τέτοιο για ένα μήνα περίπου και είδα διαφορά, το θέμα είναι όμως ότι λίγο να ανοίξεις ένα παράθυρο και γενικά να "αποσφραγιστεί" ο χώρος η υγρασία θα μπει πολύ σύντομα.

Στην Αγγλία τον πρώτο χρόνο αρρώσταινα μια φορά την εβδομάδα με δέκατα πυρετό και σε κάποια φάση απλώς συνήθισα. Ακόμα και οι ιγμορίτιδες από τις οποίες υποφέρω χρόνια σταμάτησαν από ένα σημείο και έπειτα.

[MENTION=4401]bezdim[/MENTION] Έχω 2 τετοια και επειδη οντως μαζευουν αποφασισα να παρω κατι πιο δραστικο.

[MENTION=994]trendy[/MENTION] Φερε αλλα δεν εγγυωμαι τιποτα, ξερεις τι τρακαδορος ειμαι απο πρωτο χερι!!

Buy Ebac 18 Litre Dehumidifier at Argos.co.uk - Your Online Shop for Dehumidifiers.

Είχαμε ένα τέτοιο σε προηγούμενο fail διαμέρισμα σε ισόγειο, δε το έβλεπε ο ήλιος και είχε πολύ υγρασία. Το χειμώνα ειδικά ξυπνούσα σα τόξο. Έκανε δουλειά, είχα πάθει πλάκα πόσο νερό έβγαζε κάθε μέρα αλλά έκανε πολύ σαματά. Από κατανάλωση δε ξέρω γιατί είχαμε ηλεκτρικά σώματα επίσης, fail ξανά οπότε το ρεύμα ερχόταν κουκουρούκου. Η μόνη λύση που έπιασε ήταν η μετακόμιση. :)

Ακριβώς ίδια περίπτωση μόνο που είμαι στον πρώτο, έχω ηλεκτρικά σώματα και όχι πολύ ήλιο (τον κόβουν κάτι βελανιδιές - όταν βγαίνει, ειδικά το χειμώνα που δεν ανεβαίνει και πολύ :p). Απλά επειδή έχω ένα πάρκο δίπλα με λίμνη έχει κάμποσο νερό και αρκετή υγρασία. Αφού κάνει δουλειά θα πάρω κανένα με κομπρέσορα, ίσως όχι τόσο μεγάλο μήπως γλιτώσω και τη φασαρία.

Η υγρασία στο δωμάτιο που κοιμάμαι (έχω βάλει υγρόμετρο πλέον) είναι από 50-60% και θέλω να τη ρίξω τουλάχιστον 10-20% κάτω.

Πουλάνε κάτι συσκευές που είναι σαν παγούρια και στη πάνω μεριά έχουν μια ουσία που μαζεύει την υγρασία και πέφτει μετά στο "λεκανάκι". Χωρίς ρεύμα, και μαζεύει πραγματικά νερό.

Που μπορώ να βρώ; Praktiker παίζει να 'χει; Τιμή;

Επίσης μηχάνημα που μετράει υγρασία που βρίσκω;

EDIT: Εναλλάχτικά από αυτά: Αφυγραντήρες-Ιονιστές | Skroutz.gr

πιο φθηνό/οικονομικό αξίζει; (από αυτά που είναι "σαν παγούρια" ε)

Ακριβώς ίδια περίπτωση μόνο που είμαι στον πρώτο, έχω ηλεκτρικά σώματα και όχι πολύ ήλιο (τον κόβουν κάτι βελανιδιές - όταν βγαίνει, ειδικά το χειμώνα που δεν ανεβαίνει και πολύ :p). Απλά επειδή έχω ένα πάρκο δίπλα με λίμνη έχει κάμποσο νερό και αρκετή υγρασία. Αφού κάνει δουλειά θα πάρω κανένα με κομπρέσορα, ίσως όχι τόσο μεγάλο μήπως γλιτώσω και τη φασαρία.

Η υγρασία στο δωμάτιο που κοιμάμαι (έχω βάλει υγρόμετρο πλέον) είναι από 50-60% και θέλω να τη ρίξω τουλάχιστον 10-20% κάτω.

ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΡΕ.

Ακούς εκεί, έχει βελανιδιές στο παραθύρι του, πάρκο με λίμνη παραδίπλα και ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.