sotiris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2012 Θέλω να πάρω αφυγραντήρα.Εχει πολυ υγρασία το γιου γκευ και ξυπναω λιωμα.Να παρω με peltier να το δουλευω 24/7 ή να πάρω με κομπρεσορα και ν ατο δουλέυω 2-3 ωρες τη μερα;Εχει κανεις εμπειρια; Γιατι δεν εχω ιδεα.Θελω κατι φτηνο εως πολυ φτηνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Θελω κατι φτηνο εως πολυ φτηνο! Σωτηρη εχω κανα κιλο απο δ'αυτα....ψησου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Χημικιές στο χημικό????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Νοέμβριος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Πουλάνε κάτι συσκευές που είναι σαν παγούρια και στη πάνω μεριά έχουν μια ουσία που μαζεύει την υγρασία και πέφτει μετά στο "λεκανάκι". Χωρίς ρεύμα, και μαζεύει πραγματικά νερό.Είχα ένα τέτοιο για ένα μήνα περίπου και είδα διαφορά, το θέμα είναι όμως ότι λίγο να ανοίξεις ένα παράθυρο και γενικά να "αποσφραγιστεί" ο χώρος η υγρασία θα μπει πολύ σύντομα.Στην Αγγλία τον πρώτο χρόνο αρρώσταινα μια φορά την εβδομάδα με δέκατα πυρετό και σε κάποια φάση απλώς συνήθισα. Ακόμα και οι ιγμορίτιδες από τις οποίες υποφέρω χρόνια σταμάτησαν από ένα σημείο και έπειτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Νοέμβριος 22, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Ακόμα και οι ιγμορίτιδες από τις οποίες υποφέρω χρόνια σταμάτησαν από ένα σημείο και έπειτα.Έφυγα για Αγγλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Να σου στείλω τα πούρα μου τα φυλάς εκεί που έχεις υγρασία απατεώνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 22, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 [MENTION=4401]bezdim[/MENTION] Έχω 2 τετοια και επειδη οντως μαζευουν αποφασισα να παρω κατι πιο δραστικο.[MENTION=994]trendy[/MENTION] Φερε αλλα δεν εγγυωμαι τιποτα, ξερεις τι τρακαδορος ειμαι απο πρωτο χερι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 22, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Buy Ebac 18 Litre Dehumidifier at Argos.co.uk - Your Online Shop for Dehumidifiers. Είχαμε ένα τέτοιο σε προηγούμενο fail διαμέρισμα σε ισόγειο, δε το έβλεπε ο ήλιος και είχε πολύ υγρασία. Το χειμώνα ειδικά ξυπνούσα σα τόξο. Έκανε δουλειά, είχα πάθει πλάκα πόσο νερό έβγαζε κάθε μέρα αλλά έκανε πολύ σαματά. Από κατανάλωση δε ξέρω γιατί είχαμε ηλεκτρικά σώματα επίσης, fail ξανά οπότε το ρεύμα ερχόταν κουκουρούκου. Η μόνη λύση που έπιασε ήταν η μετακόμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 23, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Ακριβώς ίδια περίπτωση μόνο που είμαι στον πρώτο, έχω ηλεκτρικά σώματα και όχι πολύ ήλιο (τον κόβουν κάτι βελανιδιές - όταν βγαίνει, ειδικά το χειμώνα που δεν ανεβαίνει και πολύ ). Απλά επειδή έχω ένα πάρκο δίπλα με λίμνη έχει κάμποσο νερό και αρκετή υγρασία. Αφού κάνει δουλειά θα πάρω κανένα με κομπρέσορα, ίσως όχι τόσο μεγάλο μήπως γλιτώσω και τη φασαρία. Η υγρασία στο δωμάτιο που κοιμάμαι (έχω βάλει υγρόμετρο πλέον) είναι από 50-60% και θέλω να τη ρίξω τουλάχιστον 10-20% κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Νοέμβριος 24, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Πουλάνε κάτι συσκευές που είναι σαν παγούρια και στη πάνω μεριά έχουν μια ουσία που μαζεύει την υγρασία και πέφτει μετά στο "λεκανάκι". Χωρίς ρεύμα, και μαζεύει πραγματικά νερό.Που μπορώ να βρώ; Praktiker παίζει να 'χει; Τιμή;Επίσης μηχάνημα που μετράει υγρασία που βρίσκω;EDIT: Εναλλάχτικά από αυτά: Αφυγραντήρες-Ιονιστές | Skroutz.grπιο φθηνό/οικονομικό αξίζει; (από αυτά που είναι "σαν παγούρια" ε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 24, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Εγώ πήρα από το Amazon ένα με 5 λίρες.[ame]http://www.amazon.co.uk/Digital-Temperature-Humidity-Meter-Clock/dp/B003TJLMSS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353747107&sr=8-1[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 27, 2012 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Ακριβώς ίδια περίπτωση μόνο που είμαι στον πρώτο, έχω ηλεκτρικά σώματα και όχι πολύ ήλιο (τον κόβουν κάτι βελανιδιές - όταν βγαίνει, ειδικά το χειμώνα που δεν ανεβαίνει και πολύ ). Απλά επειδή έχω ένα πάρκο δίπλα με λίμνη έχει κάμποσο νερό και αρκετή υγρασία. Αφού κάνει δουλειά θα πάρω κανένα με κομπρέσορα, ίσως όχι τόσο μεγάλο μήπως γλιτώσω και τη φασαρία.Η υγρασία στο δωμάτιο που κοιμάμαι (έχω βάλει υγρόμετρο πλέον) είναι από 50-60% και θέλω να τη ρίξω τουλάχιστον 10-20% κάτω. ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΡΕ. Ακούς εκεί, έχει βελανιδιές στο παραθύρι του, πάρκο με λίμνη παραδίπλα και ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 27, 2012 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 κοιμήσου στο αυτοκίνητο,ούτε υγρασίες ούτε τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 27, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Δε βολεύει το μπάκετ του πουντογκράλε για να κοιμάται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.