Jump to content

Mouse Trust gxt 31/gxt 25...τα εχει κανεις?

stratigos24

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Πως σας φαινονται τα εν λογω mouse? Εχει καποιο κανεις να μου πει εντυπωσεις?

Πριν λιγες μερες πηρα το Turbo X Vicious και ενα mousepad Turbo X για να παιζω καλυτερα το Bf3. Δυστυχως ομως μετα απο λιγες μερες καταλαβα οτι δεν με βολευει ιδιαιτερα στο χερι και με κουραζει το Vicious, αν και απο συμπεριφορα μαρεσε αρκετα.

Ετσι παρηγγειλα το Trust gxt 25 αλλα ειχε κανει λαθος το καταστημα στα χαρακτηριστικα του και ελεγε 3200dpi ενω ηταν 2000. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι οντως εχω δικιο, να μην το ανοιξω και να το παω πισω. Υστερα παρηγγειλα το gxt 31? Εσεις πιο θεωρειτε καλυτερο? Mπορω ακομα (μεχρι αυριο - μεθαυριο δηλαδη) να κρατησω το gxt 25 και να μην ερθει το gxt 31 γι'αυτο ρωταω.

Ευχαριστω.

με 12 και 14 ευρώ δεν θα αγοράσεις αξιόλογο mouse...υπάρχουν σχετικά thread στο φόρουμ που έχουν πιο εξειδικευμένες προτάσεις zowie/cmstorm/deathadder/kone+/G400 και δεν συμαζεύεται αλλά όχι σε αυτό το εύρος τιμών.

http://www.matsoukasbros.com/search.php?categ_id=215

14 με 16 ευρω παιρνεις wheel mouse optical 1.1 ή intellimouse optical αμα χρειαζεσαι πλαινα, βαζεις το guide μου και εισαι jet -> http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/usb-mouse-ocing-guide-26251.html

Μακρια απο kone, μυριζ, κουπρια !! :p

Eυχαριστω για τις απαντησεις.

Τωρα οσον αφορα τα χρηματα, το Vicious (15 ευρω) μια χαρα μου φαινεται στο παιχνιδι αλλα δεν με βολευει στο χερι. Το gxt 25 ειναι στα 20 περιπου ευρω και το gxt 31 ειναι στα 30 περιπου.

Τελοςπαντων, θα περιμενω να ερθει το gxt 31, που για να ειναι πιο ακριβο θα ειναι και (μαλλον) καλυτερο απο το gxt 25. Εχει και βαριδια για να το ρυθμισεις οπως θες που το 25 δεν εχει και ειναι στα 3000dpi ενω το 25 στα 2000.

Παντως απο οτι βλεπω απο φωτο, το gxt 31 ειναι πολυ κοντα στο turbo-x, και επειδη ελεγες για το κρατημα...

Τωρα οσο αφορα το οικονομικο...

15 το ενα, 30 το αλλο... εισαι στα 45, και δουλεια μπορει να μην κανεις στο τελος...

Με αυτο το συνολο και ισως κατι παραπανω θα ειχες καλυτερες και ποιοτικοτερες επιλογες που θα σου αντεξουν και πιο πολυ...

Και εγω προσωρινα με ενα τετοιο turbo-x ειμαι, γιατι ψαχνω για κατι καινουργιο και εχει βγει ηδη off...

Α σου βγηκε off? Καταλαβα... (μπας και το κοπανας πουθενα?!?!? :) )

Το turbo x θα το δωσω 10 ευρω μολις ερθει το gxt 31... :)

Βασικα δεν ημουν για να να δινω ουτε 20 ευρω (γιαυτο πηρα το turbo x εξαρχης) αλλα μετα λεω αντε να δωσω 30 να ειναι καπως καλο. Μπορει να ειχα και αλλες επιλογες στα 30 αλλα ειναι μια μπερδεμενη ιστορια...

Επιζω να με βολεψει καλυτερα το gxt 31 απο το Vicious και να ειμαι οκ. Για να δουμε..

Bασικα σε αυτα τα χρηματα ειχα 2 επιλογες:

Ή το gxt 31 ή το LOGITECH G300. Eπελεξα το πρωτο για τα περισσοτερα dpi και τα βαριδια αλλα ακομα το επελεξα διοτι διαβασα σε διφορα review του LOGITECH G300 oτι ειναι ιδιαιτερα μικρο και τα μεγαλα χερια δεν θα τα βολεψει...

Οταν λεω δεν με βολεψε το Vicious εννοω οτι με κουραζει στο μικρο δαχτυλο μετα απο καποια ωρα χρησης.

Το εχω χουφτωσει και εγω το συγκεκριμενο turbo-x, μια κακη αντιγραφη του deathadder ειναι, και με 15 και με 30 ευρω υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες, ασε τα laser τα βαριδια και τα dpi, μην πεφτεις θυμα του marketing.

angle snapping | Mark's Devblog

Γιατι ρε, μια χαρουλα ειναι το sphex.

Ειναι λιγο ιδιαιτερο βεβαια, λογω οτι το κολλας στην επιφανεια του γραφειου, με οτι αυτο συνεπαγεται, αλλα δεν ειναι κακο...

Σε εμενα παντως που παιζω με κατι κwλοποντικα (στην καλυτερη με κανα turbo-x, τον τελευταιο χρονο:suicide2:) μου τα εχει απογειωσει.

Μεσα σε λιγες μερες ειχαν "φαγωθει" τα "ποδαρακια" απο κατω...:wall:

BUSTED !! :p

MatsoukasBros - "white box" resellers, Intel system integrators, AMD resellers

14 με 16 ευρω παιρνεις wheel mouse optical 1.1 ή intellimouse optical αμα χρειαζεσαι πλαινα, βαζεις το guide μου και εισαι jet -> http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/usb-mouse-ocing-guide-26251.html

Μακρια απο kone, μυριζ, κουπρια !! :p

OMFG intellimouse optical ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΣ!?!?!!?!?!?!?!?!?!??!?

Παίρνω αύριο κι' όλας τηλ. στο Ματσούκα, αλλά μην

ακούσω τίποτα για μη διάθεση και ιστορίες γιατί θα

πέσουν ματσουκιές στην Καισαριανη / Νεο Ψυχικο.

• 2 months later...

Παιδια σε αυτα τα λεφτα μην κοιτατε κατι αλλο...

Aμα σας πω οτι τελικα με βολευε καλυτερα (στο παιχνιδι, οχι στο κρατημα) το turbo x vicious απο οτι αυτο θα με πιστεψετε?

Πολυ λεπτομερια ρε παιδια σε οτι dpi αν το βαλω πανω απο 1000 (εχει να γραψεις και εσυ ποσα ακριβως dpi θες να εχει πχ 457 κλπ. Βασικα για τα win το εχω στα 550 αλλα και παλι δεν ειναι τοσο ακριβες νομιζω. Τι να το κανω το ''εως 3000 dpi'' οταν ακομα και στα 1600 πηγαινει σαν διαολος. Πολυ ευαισθητο και δεν σου δινει την αισθηση της σιγουριας. Παω να πατησω καποιο εικονιδιο απο τη μπαρα που εχω στα win και παταω το διπλα. Με εχει κουρασει. Τι σε ξυλο, τι σε mousepad (το turbo x gaming pad που εχω πει πιο πανω οτι εχω), τι με ολα τα βαριδια, τι με τα μισα, τι με 2-3, τι με κανενα... Δεν ξερω. Προσωπικα σκεφτομαι ακομα τι να κανω μαζι του. Το παλευω αλλα πραγματικα δεν ξερω. Ισως βρω την χρηση τομη του ή ισως βρει τον νεο του ιδιοκτητη [αν και εβγαλα παλι για δοκιμη το mousepad και του αφησα 4 βαριδια μεσα και profil στα 1000 dpi με report rate 500hz (μεχρι 1000 φτανει) και ειναι οκ νομιζω].

Τι να σας πω, μπορει να τα παραλεω κιολας και να περιμενα τιποτα τρελο απο το mouse και να το αδικω. Καποια στιγμη σκεφτηκα να το ανταλλαξω με το logitech g300 αλλα δεν ξερω αν και εκεινο θα ειναι καλυτερο...

Κατα τα αλλα εχει προγραμμα δικο του το gxt 31 με 5 προφιλ που στο καθε ενα μπορεις να ρυθμισεις τα παντα και με το κουμπι πισω απο τη ροδελα επιλεγεις πιο προφιλ θες ακομα και οταν παιζεις. Αναλογα το προφιλ ειναι και αλλο χρωμα το λαμπακι για να ξερεις τι εχεις βαλει, αν και οταν το πατας και παει πχ απο το προφιλ 1 στο 2 κλπ στο λεει και στην οθονη.

Τζαμπα παντως τα dpi και τα κολπα αυτα. Δεν εχουν ουσια (τουλαχιστον για μενα) ανω των 1600 κλπ.

Παντως cod4 ακομα με το trust easyclick των 10 ευρω, στα 1000 dpi απο τη μανα του που με βολευει και απιστευτα στο κρατημα.

Πηρα και πριν λιγο καιρο το πληκτρολογιο trust gxt 18. Καλο δεν λεω αλλα μικρο το backspace και ειχα συνηθισει απο το προηγουμενο να ειναι μεγαλο και παταω κατι ακιρα.

• 3 weeks later...
Κολλημα απο τις καρτες nvidia....:happy: Μεχρι να το γραψω και εγω σωστα μου βγηκε η πιστη.

Ναι φίλε μου. Να φανταστείς το έψαχνα στο ίντερνετ σαν gtx 31 και δεν μου έβγαζε τίποτα. Εν'τω μεταξύ παρατήρησε κανένας σας πως είναι ακριβώς ίδιο με το Sharkoon fireglider? Εντελώς όμως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.