Jump to content

Spam SMS. Υπάρχουν λυσεις?

Freedom

Recommended Posts

Παιδες καλησπέρα.

Το SMS spam (=συστηματική αποστολή μηνυματα ΧΩΡΙΣ την δική μου συναινεση/συγκατάθεση) πάει συννεφο. Υπάρχει καμια λύση? Υπαρχει/ουν οργανισμοι/υπηρεσίες στους/ις οποιες μπορω να κανω καταγγελια?

Αλλες λυσεις? (η αλλαγη τηλ.αριθμου δεν ειναι επιλογη)

Ευχαριστώ προκαταβολικα.

Βασικά κάπως πρέπει να το πήρανε. Ο ποιό συνηθισμένος τρόπος είναι τα ψιλά γράμματα σε εγγραφές που απαιτούν τα στοιχεία σου.

Το νόμιμο σπάμ, πρέπει να σου δίνει επιλογή "opt out". Αν δεν το κάνει νομίζω ότι μπορείς να κάνεις καταγγελία.

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Οχι ρε μαν λεμε, ξεκολλα!

Ουτε μικρο παιδι ειμαι και το κινητο ΔΕΝ το δινω σε καμια σελιδα ιντερνετ πλην προφανως οταν κανω αγορες σε ελληνικα μαγαζια. Και τοτε προσεχω ΠΟΛΥ καλα τι ειναι τικαρισμενο. Οπότε εγκατέλειψε αυτήν την υποθεση σου και παμε παρακάτω.

Μπορω να κανω καταγγελια καπου και αν ναι που?

Παραλληλα ψαχνω για sms blockers για το Ε52 (εχω βρει αλλα προτιμω πιο "δραστικες" λυσεις αν εχω την επιλογη.

Τον πάροχο σου τον κάλεσες να τον ενημερώσεις; Καταγγελία εδώ: Διαδικασία υποβολής αιτήματος /καταγγελίας

Cheers Κωστη!

Αυτο ηθελα να μαθω, τα "βηματα". Θα το κανω, ευχαριστω και για το λινκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.