dimosxania Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2012 ωραιο κουτι φενετε Αληθεια ρε φιλε;εχεις κανει 9 ποστ και σε ολα λες τι ωραια που φαινοντε. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
dimosxania Νοέμβριος 20, 2012 Author #2 Νοέμβριος 20, 2012 Not sure if you are serious or i cant understand the ironySent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
theoamd Νοέμβριος 21, 2012 #3 Νοέμβριος 21, 2012 εχεις κανει 9 ποστ και σε ολα λες τι ωραια που φαινοντε.Σκοπός του παρόντος forum είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για ότι αφορά την τεχνολογία γενικότερα(και όχι μόνο<=βλ. Off Topic tag).Το παιδί ίσως προσπαθεί να μυηθεί στο forum και να μας γνωρίσει, όντας νέο μέλος..Το γεγονός ότι και τα x post του αφορούν ενθουσιασμό δεν σημαίνει κάτι, μπορεί απλά να είναι γενικότερα newbie στο χώρο και είναι τιμή του που έχει όρεξη να ασχοληθεί.Άλλωστε κι εσύ δεν έχεις ούτε τα τριπλάσια από τα μηνύματά του. Εδώ δεν θέλω να πω κάτι, απλώς αν ήταν έτσι, έπρεπε να σου την πω εγώ, έπειτα εμένα να μου την πει κάποιος με 500 posts και πάει λέγοντας, μέχρι που θα τρώγαμε όλοι κάρτα από τον admin, σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο μας σε ανούσιους internetικα ειρωνικούς διαλόγους.Φιλικά πάντα όλα τα παραπάνω.Ας κρατήσουμε το επίπεδο του forum μας εκεί που του αξίζει.
Typhonios Νοέμβριος 21, 2012 #4 Νοέμβριος 21, 2012 Σκοπός του παρόντος forum είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για ότι αφορά την τεχνολογία γενικότερα(και όχι μόνο<=βλ. Off Topic tag).Το παιδί ίσως προσπαθεί να μυηθεί στο forum και να μας γνωρίσει, όντας νέο μέλος..Το γεγονός ότι και τα x post του αφορούν ενθουσιασμό δεν σημαίνει κάτι, μπορεί απλά να είναι γενικότερα newbie στο χώρο και είναι τιμή του που έχει όρεξη να ασχοληθεί.Άλλωστε κι εσύ δεν έχεις ούτε τα τριπλάσια από τα μηνύματά του. Εδώ δεν θέλω να πω κάτι, απλώς αν ήταν έτσι, έπρεπε να σου την πω εγώ, έπειτα εμένα να μου την πει κάποιος με 500 posts και πάει λέγοντας, μέχρι που θα τρώγαμε όλοι κάρτα από τον admin, σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο μας σε ανούσιους internetικα ειρωνικούς διαλόγους.Φιλικά πάντα όλα τα παραπάνω.Ας κρατήσουμε το επίπεδο του forum μας εκεί που του αξίζει.Well said mate!:banging:
theoamd Νοέμβριος 21, 2012 #5 Νοέμβριος 21, 2012 Well said mate!:banging: Σ'ευχαριστώ [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION], όμως το θέμα δεν είναι να τα λέμε καλά, αλλά η κατανόηση της αλαζονικής μας συμπεριφοράς σε παρόμοιες περιπτώσεις(δεν απευθύνομαι ατομικά, γιατί όλοι μας έχουμε βρεθεί ή θα βρεθούμε σε θέση θύματος ή θύτη ειρωνείας κάποια στιγμή εδώ μέσα) και κυρίως το ιδεώδες της αλληλοβοήθειας που πρέπει να διακρίνει τον καθένα μας, γιατί η κρίση πλέον δεν είναι μόνο οικονομική. και λίγο αυτοσαρκασμό μέσω του smiley για όποιον κατάλαβε. Τα παραπάνω από τον Κύκλο των χαμένων ποιητών :dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.