Tsunami Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 Παιδιά τις τελευταίες μέρες μου έχει εμφανιστεί ένα πρόβλημα και θέλω την βοήθειά σας.Το ποντίκι μου κάθε τρείς και λίγο χάνεται από την οθόνη και το ψάχνω.Να σημειώσω ότι το ποντίκι είναι το ms basic optical και το έχω συνδεδεμένο σε USB.Any ideas?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Φιλε μου θα σε στενοχωρησω αλλα αυτη ειναι η νοσος των microsoft optical! Oλα τα optical της microsoft με αυτον τον τροπο παραδιδουν πνευμα! Δοκιμασε να καθαρισεις και το ματι αλλα μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Το εν λόγω ποντίκι ζήτημα να έχει κλείσεει μια εβδομάδα λειτουργίας!!!!Μην μου λές τέτοια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 εχω στενη επαφη τα τελευταια 2 χρονια με τεσσερα απο δαυτα δυο ασυρματα optical, ενα wireless Intellimouse explorer 2.0 και ενα usb optical και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα....ελεγξε τη θυρα usb που χρησιμοποιεις...καθαρισε το ματακι...και μην το χρησιμοποιεις σε γυαλινες επιφανειες μιας και μερικες φορες εκει κανει κατι κουλα...και σε τελικη αναλυση εφοσον ειναι μιας εβδομαδας ποντικακι... πηγαινε το πισω και παρε ενα καινουριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Οντως αν ειναι καινουργιο θα σε καλυψει η εγγυηση αλλα ξαναδες τις usb! Στο νετ καφε που δουλευω απο τα 50 intelli mouse optical τα 20 εμφανισαν αυτο ακριβως που λες αρχικα και μετα απο λιγο απλα δεν δουλευαν. Ετσι απο ερευνα στο νετ βρηκα οτι ειναι γνωστο γενικα προβλημα αλλα υποτιθεται οτι δεν συμβαινει στις πιο νεες revision! Οποτε εφοσον λες οτι ειναι κσινουργιο μπορει να φταιει και κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Αύγουστος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Πρώτα δοκίμασε να αλλάξεις usb, να βγάλεις εντελώς το intellipoint και να κατεβάσεις την 5,02 έκδοση.Έχω και εγώ το wireless intellimouse explorer και απ' όταν έβγαλα εντελώς το intellipoint και άλλξα usb δουλεύει μια χαρά.Αν πάντως συνεχίσει προβλήματα, πήγαινε για αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 29, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Δυστυχως και εγω ειχα microsoft αρχικα το explorer με καλωδιο και μετα ασυρματο...καπουτ και τα δυο!πριν απο λιγες μερες πηρα το logitech bluetooth!Τ Ε Ζ Α !!!!!Η microsoft πηρε κοκκινη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 29, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Ποντίκι δεν έχω ιντελι το απλό το basic έχω.Θα δοκιμάσω με την usb και θα σας πώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Αύγουστος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Κι εγώ έχω το Basic optical mouse της Μicrosoft εδώ και ένα εξάμηνο περίπου. Από την 1η μέρα εμφάνιζε αυτό το σύμπτωμα. Όπότε του καπνίσει, ο δείκτης πηγαίνει πέρα-δώθε στην οθόνη με μεγάλη ταχύτητα και συθήθως καταλήγει χαμένο σε κάποια γωνία. Έχει πλάκα όταν παίζω Unreal tournament... ξαφνικά ο παίχτης στριφογυρνά τόσο γρήγορα που ζαλίζεσαι!! Το πήρα (για το παλιό PC) γιατί ήταν το μόνο φτηνό ποντικάκι που βρήκα που δεν είναι διαφανές και δεν φαίνεται το κόκκινο φως πλάγια ή πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Αύγουστος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Το καλύτερο που μου είχε συμβεί με ποντίκι ήταν το οτι στα καλά καθούμενα μου άλλαζε τον κέρσορα σε "move". Είχα φτάσει σε σημείο να κάνω τα MOuse settings συντόμευση στο desktop. Το κλασικό format έλυσε τα προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Αύγουστος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Εγώ έχω το ασύρματο οπτικό της MS (ενα χρόνο πάνω κάτω) και είναι ΟΚτο δικόσου όμως δεν πρέπει να πατάει καλάστο USB ή να το έχεις κάνω σε κάτι γυαλιστερό και η ακτίνα να αντανακλάτε λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 στο 3μ το μαουσ παντ από το πλαίσιο το έχω που είναι ειδικό για οπτικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 το δικό μου το είχα για 4 χρόνια.η μ@λ@κία είναι ότι κόβεται πολύ εύκολα το καλώδιό του.αν το πίεσες, το τράβηξες από το καλώδιο κλπ μπορεί να κόπηκε κάποιο από τα καλωδιάκια.το είχα ανοίξει, έκοψα το κομμένο καλώδιο και το κόλλησα,αλλά άντεξε μόνο 3 μήνες.αν είναι τόσο καινούριο πήγαινέ το πίσω αμέσως!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Θα το γυρίσω αύριο κιόλας και θα τους πώ να πάρω κάποιθο καλύτερο και να πληρώσω διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 2, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Δεν παίρνεις το MX1000 καλύτερα στην ομαδικούλα που ετοιμάζουμε οι Ηρακλειώτες;:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Τελικά θα μου το πάρουν δώρο το ποντίκι για την γιορτή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Με γειέςςςςςςςςςςςςςς!Ποιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από trendy Δεν παίρνεις το MX1000 καλύτερα στην ομαδικούλα που ετοιμάζουμε οι Ηρακλειώτες;:bigsmile: Εγω το πηρα!χε!χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Πιθανότατα το Logitech MX510!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 3, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 12:57] Εγω το πηρα!χε!χε! To δουλεψες?Πες μας εντυπωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.