Aluc4ard Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2012 Καλημέρα φίλοι μου. Χρειάζομαι βοήθεια πριν τελικά καταλήξω να το πάω για ανακύκλωση το συγκεκριμένο "εργαλείο", σαφώς το έχω αρκετά χρόνια άλλα μου έκανε της δουλειές μου μια χαρά τον τελευταίο μίνα λοιπόν άρχισε να μου κάνει νερά και μπαίνω άμεσος στο ζουμί Έτρεξα στις πρώτες μπλε οθόνες το disk sentinel και έβγαλε άπειρα bad sectors στον βασικό δίσκο το ήξερα ότι έχει πρόβλημα και τον άλλαξα και έβαλα τον samsung 830 128g ssd να σημειωθεί ότι έχω και δεύτερο δίσκο πανό στο laptop που είναι μια χαρά άλλα έπρεπε να τα τρέχω σε Ide mode. Για αρκετές μέρες 8 έτρεχα prime και το mem test καθε μέρα και μου έβγαλε error στις μνήμες οπότε κε της άλλαξα σε ddr2 kingston 800 μετά έτρεχε για άλλη μια βδομάδα με καθημερινή δουλιά μια χαρά. Από εχθές που τον αφίσα μόνο του ανοιχτό το μεσημέρι και έφυγα από την εργασία μου γύρισα και τέλος. Είχε κρασάρει όχι όμως μπλε οθόνη δεν μπορούσα να πατήσω το start κε γενικά όλη την μπάρα εργασιών πάτησα να κλείσω τον chrome και καθώς έκανε fade out δεν τον έκλεισε τέλειος και είχε κολλήσει εκεί ενώ το μσν λειτουργούσαι κανονικα οπος και το ποντίκι, προχώρησα σε restart και εκεί ξεκινήσαν όλα μετά από αυτό και ενώ πάτησα να ανοίξει ανάβουν όλα τα λαμπάκια κανονικά άλλα δεν εμφανίστηκε ποτέ το logo της acer μετά απ αρκετή ώρα δείχνει να μπαίνει στα win άλλα να κολάι χωρίς καν να φαίνεται το logo ton win μετά από κάποια restart μπήκα 2-3 φορές στο bios έτυχε να κολλήσει και εκεί μια φορά είδα ότι άλλαζε το cpu speed η τιμές που Ίδα στα διάφορα boot ήταν 1900-2000-3900-4000-6000 προσπάθησα να κάνω με usb boot και format αλλα τπτ φόρτωνε τα αρχεία άλλα τπτ πέρα από αυτό ποτέ δεν έμπαινε για format..υμε σε απόγνωση θα έλεγα γιατί δεν μου έχει ξανά τύχει, επίσης κάποιες φορές όταν το ανοίγω μένει μετά λαμπάκια ανοιχτά χωρίς να δείχνει τον cpu να κάνει κάτι πάρα μόνο ανοιχτά τα μπλε λαμπάκια και τπτ απλά κάποιες φορές κλίνει μετά από ώρα μόνο του. Η θερμοκρασίες στο prime δεν πέρναγαν τους 60 βαθμούς και έτρεξε 10 φορές χωρίς πρόβλημα φτει η cpu? o ssd? το IDE ke AHCI mode? na to bapso μπλε κε νατο σουτάρω??? καθώς έγραφα το άρθρο μπήκε σε safe mode χωρίς να κανό κάτι έκανα επανεκκίνηση και μπήκε win και ξανά τρέχω prime..... απο της 11:44 εως 12:10 δεν έχει βγάλει τπτ η θρεμοκρασιεσπ άλλη στα 64 :hang3::hang3::hang3:
Aluc4ard Νοέμβριος 21, 2012 Author #2 Νοέμβριος 21, 2012 Μετά από 5 ώρες prime με 172 test και 0 error ξανά άρχισε να μην bootαρι...... any help?:hm:
tstverikoko Νοέμβριος 21, 2012 #3 Νοέμβριος 21, 2012 αν μπορεις εκκινησεις κανε για την ωρα αυτο Control Panel > Power Options > Change Plan Settings > Change Advanced Power Settings > Hard Disk > Turn off hard disk after > NEVER και βλεπουμε
Aluc4ard Νοέμβριος 22, 2012 Author #4 Νοέμβριος 22, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε άλλα υποψιάστηκα ότι είναι ο δίσκος η κάτι με το IDE kai AHCI οπότε έβαλα τον παλιό πάνω και Ίδα ότι πήγε μια χαρά οπότε έβαλα κε τον ssd άλλου και του έκανα format προ στο παρόν είναι καλά αν ύπαρξη πρόβλημα θα ξαναρωτήσω.:magic::dance3::banging:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.