novice Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2012 Καλημέρα σας, Λόγω εργασίας, φτιάχνω συχνά παρουσιάσεις τις οποίες μοιράζω σε συνεργάτες για να αξιοποιούν με τους πελάτες τους.Επειδή δε θέλω να τις επεξεργάζονται, τις βάζω σε "Read Only".Όμως κάποιος με στοιχειώδεις γνώσεις, το προσπερνάει εύκολα με "save as"...Πρόσφατα, λοιπόν, βρήκα τη λύση που έψαχνα. Έπεσε στα χέρια μου μία παρουσίαση, στην οποία όταν κάνεις διπλό αριστερό κλικ, σε πηγαίνει κατευθείαν σε slide show ενώόταν κάνεις δεξί κλικ, οι μόνες επιλογές που έχει είναι "show".Παρατήρησα ότι το αρχείο έχει κατάληξη ".pps" αντί για ".ppt"Γνωρίζει κάποιος, τι χρειάζεται να κάνω για να έχω το ίδιο "κλείδωμα" στις παρουσιάσεις μου;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια ιδέα ή βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Κάνε rename το pps σε ppt και θα ξεκλειδώσει ως δια μαγείας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novice Νοέμβριος 21, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Ευχαριστώ...Και όπως βλέπω λειτουργεί και με την ανάποδη λογική.Αν κάνω rename το ppt σε pps, κλειδώνει ως δια μαγείας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Νοέμβριος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Μπορείς να κλειδώσεις με "λογικό" τρόπο την παρουσίασή σου,μετατρέποντάς την σε κάποιο άλλο format που δεν είναι (τόσο) εύκολο νατο τροποποιήσει κάποιος.Την powerpoint παρουσίαση λοιπόν, μπορείς να την μετατρέψεις για παράδειγμα, σε flash παρουσίασηκαι να έχεις το κεφάλι σου (πιο) ήσυχο, υποθέτοντας ότι κρατάς και ένα αντίγραφο από την original έκδοση.Δες εδώ μερικούς τρόπους:6 Ways To Convert PowerPoint To Flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.