Jump to content

ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ Η/Υ?(ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)

xylokastro

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 02:42]

... Όλοι πλέον στο Λάμπη έχουμε παρατήσει το overclocking και ασχολούμαστε με τις στραβο-βελονιές.

Λιαν συντόμως θα αλλάξουμε και το slogan μας.... "ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΚΟΥΝ ΠΟΤΕ"

:rofl: :rofl: :rofl:

Κι εσυ Σαμανε?

....και εγω ο βλακας που ενιωθα τυψεις επειδη τελειωσα σημερα δεκα ποντους δαντελιτσα μουρλια....

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 10:47]

Το σωστο ειναι σταΥροβελονιες και οχι στΡαβοβελονιες .

Φανταζομαι τι πετσετακια θα βγουν...!(Η μαλλον οχι, δεν φτανει ισαμε εκει η φαντασια μου)

Το μεγάλο λάθος δεν είναι ορθογραφικό, και απορώ που δεν το διέγνωσες.

Με την σταυροβελονιά κεντάμε δεν πλέκουμε. Πλέκουμε με βελονάκι, βελόνες, κοπανέλι, κλπ

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Το μεγάλο λάθος δεν είναι ορθογραφικό, και απορώ που δεν το διέγνωσες.

Με την σταυροβελονιά κεντάμε δεν πλέκουμε. Πλέκουμε με βελονάκι, βελόνες, κοπανέλι, κλπ

Εντάξει,εντάξει...Κάναμε ένα ετοιμολογικό λάθος - όχι ορθογραφικό.Newbies είμαστε στο άθλημα!Δεν τα ξέρουμε πολύ καλά...Γι'αυτό είστε εδώ εσείς οι παλαιότεροι! :hehe:

Εμάς μας ενδιαφέρει το κέντημα προς το παρόν - πάμε για σεμεδάκια και βλέπουμε!

Οπότε....

ΤheLab.gr

"ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΟΤΕ"

ΓιαγκΤ αν προσεξεις θα δεις οτι αναφερθηκα σε πετσετακια* και οχι σε πλεξιμο.

Δεν το ξεκαθαρισα γιατι ειναι φυσικο για νεαρους 23-24 -25 χρονων να μη τους νοιαζει τοση λεπτομερεια .

*Οταν λεω πετσετακια εννοω γενικα τα κεντηματα.

Αλλα πολυ το απομακρυναμε ...!

Πισω ξανα σο :)

θα ηθελα να μην υπαρχουν windows!

να υπαρχουν 10 εταιριες cpu και οχι 2 για να περνουμε τσαμπα cpu(υπαρχει και η ibm και via και κατι αλλες)

θα ηθελα οι υπολογιστες να εχουν μεγεθος εντομου(δεν απεχουμε και πολυ)

να εχουν βαση ζωτικη δλδ DNA για αποθηκευτικο χωρο και εγκεφαλο για λειτουργικο!(υοτε αυτο απεχει)

να υπρχουν ολογραμματα και οχι οθονες!

Βασικα το τι μας επιφυλασσει το μλλον το εχουμε δει σε πολλες ταινιες!

Ταινια σταθμος στη ζωη μου :p the hackers με αντζελινα ζολι:tomato:

Hakerz!!!!!!Την ταινία αυτή την είχα δει 18 φορές σε μια εβδομάδα χωρίς να υπερβάλλω.Είχα πορωθεί απίστευτα!!Παρεπιπτώντως οθόνες ολογράμματα υπάρχουν...Τις έχω δει σε άρθρο του PC Mag.

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 14:21]

Hakerz!!!!!!Την ταινία αυτή την είχα δει 18 φορές σε μια εβδομάδα χωρίς να υπερβάλλω.Είχα πορωθεί απίστευτα!!Παρεπιπτώντως οθόνες ολογράμματα υπάρχουν...Τις έχω δει σε άρθρο του PC Mag.

Τι λες ρε;;; σωβαρά;;; για πες περισοτερα...

Για το Χάκερς ή για τις οθόνες ολογράμματα??Υποθέτω για το δεύτερο.Αυτήν την στιγμή υπάρχουν δύο ειδών.Η πρώτη κατηγορία προβάλλει την εικόνα πάνω σε ήλιο και είναι πολύ διαφανής ενώ το δεύτερο είδος την προβάλλει πάνω σε ένα είδος καπνού...Όποιος έχει δει και θυμάται την σειρά που έδειχνε το σταρ σικουεστ καταλαβαίνει για τι πράγμα μιλάω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.