Jump to content

ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ Η/Υ?(ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)

xylokastro

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

καρτες πολλων GB για να μη σφυρανε οι σκληροι, ευκολη ψυξη, λεπτα καλωδια, κανενα θορυβο, και το αυτο που λεει ο βουδας

Αρχική απάντηση από Voudas

instant boot με το που πατήσεις το power button...

λιγότερα καλώδια...

Μα νόμιζα ότι αυτό ισχύει. Δε βλέπεις στις ταινίες; Με το που πατήσουν το κουμπάκι, αμέσως αρχίζουν και κάνουν ότι θέλουν....

ουτε εγω...

κριμα... :( :( :(

:OT:

Υ.Γ.ειδικα εν οψη της τελευταιας της ταινιας

στην οποια υποδυεται μια ομοφυλοφιλη αξιολατρευτη κυρια

και συμπληρωνει το παζλ της αντρικης φαντασιωσης....

τι λέτε ρε παίδες πάτε καλά? Και πότε θα προλαβαίνουμε να πατάμε το Del για να μπούμε στο BIOS?????

Μια χαρά είναι τα PC δεν έχουν ανάγκες τις συμβουλές σας...

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

Υ.Γ.ειδικα εν οψη της τελευταιας της ταινιας

στην οποια υποδυεται μια ομοφυλοφιλη αξιολατρευτη κυρια

και συμπληρωνει το παζλ της αντρικης φαντασιωσης....

’λλος ένας λαμπρός νεανίας μέλους του συνδέσμου που έχω την ύψιστη επι γης τιμή να ηγούμαι ε; :D

Αρχική απάντηση από enduracell

τι λέτε ρε παίδες πάτε καλά? Και πότε θα προλαβαίνουμε να πατάμε το Del για να μπούμε στο BIOS?????

Μια χαρά είναι τα PC δεν έχουν ανάγκες τις συμβουλές σας...

χαχαχαχα τάδε έφη : A BIOS ADDICTED :D

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 21:58]

’λλος ένας λαμπρός νεανίας μέλους του συνδέσμου που έχω την ύψιστη επι γης τιμή να ηγούμαι ε; :D

....εχεις τιποτα πληροφοριες και για παραρτηματα εκτος του πλανητη ρε ατομο???:hehe:

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΟΝΙΚΟTHREAD ΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ!!!

λιγη νοημοσυνη θελω εγω....να μπαινω μεσα στο δωματιο και να του λεω:Γεια!

και αυτος να απαντα:Οχι αλλη ταση αφεντικο!!!

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 22:28]

λιγη νοημοσυνη θελω εγω....να μπαινω μεσα στο δωματιο και να του λεω:Γεια!

και αυτος να απαντα:Οχι αλλη ταση αφεντικο!!!

:rofl: :rofl: :rofl:

εχεις να ακουσεις πολυ πραμα εσυ.....

Καλα οποιος βρει αυτον τον αλγοριθμο φιλε θα γινει πιο πλουσιος και απο Βασιλη...

LEARNING COMPUTER....τι να λεμε τωρα...και το τραγικο ειναι οτι εμεις κανουμε 20-30 χρονια να μαθουμε αυτος θα κανει 5..και λιγοτερα με την προοδο των επεξεργαστων..

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 22:35]

Καλα οποιος βρει αυτον τον αλγοριθμο φιλε θα γινει πιο πλουσιος και απο Βασιλη...

LEARNING COMPUTER....τι να λεμε τωρα...και το τραγικο ειναι οτι εμεις κανουμε 20-30 χρονια να μαθουμε αυτος θα κανει 5..και λιγοτερα με την προοδο των επεξεργαστων..

ναι καλα...

αντε πεστου κανενα: "εκανς το κ'λαμι τ'φεκι"

και θα δεις πως θα κρασαρει το ρημαδι....

εκτος εαν κυκλοφορησουν και τπτ πατσακια για τοπικες διαλεκτους....

:wall:

Χαχαχαχα...δεν νομιζω να κρασαρει...μαλλον θα χωσει max-vcore στον ευατο του και θα αυτοκτονησει

Ειναι τραγικη η φυση ενος δημιουργηματος που κατανοει ολα τα ανθρωπινα συναισθηματα αλλα δεν μπορει να τα νιωσει και ταυτοχρονα ειναι εξωπραγματικα εξυπνο ωστε να μπορει να κανει σχεδον οτι θελει...

Σκεψου παντως ο υπολογιστης σου να αποκτησει θεληση και αναγκη για γνωση(γιατι αυτο πρεπει να φτιαξεις σε αλγοριθμο ωστε να εχει την εξυπναδα οταν του απαντας καλημερα να σου λεει επισης χωρις ομως να το εχει προγραμματισει να το κανει μονο για αυτη την λεξη)...εμενα μου σηκωνεται η τριχα:confused:

Πωπω.. ελπίζω να μην έχεις το κρεββάτι κοντά στο pc Nos... θα γυρίσει να σου πει σε καμιά "ώρα αιχμής" - "κάνε ρε μπάρμπα λίγο δεξιά να βλέπω κι εγώ" :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:55]

Πωπω.. ελπίζω να μην έχεις το κρεββάτι κοντά στο pc Nos... θα γυρίσει να σου πει σε καμιά "ώρα αιχμής" - "κάνε ρε μπάρμπα λίγο δεξιά να βλέπω κι εγώ" :hehe:

τοσο ακυρο σου φαινεται ε?...που ξερεις καποτε ο ταπεινος επεξεργαστης μπορει να σου πει πεσε στο κρεβατι μπαρμπα γιατι η γυναικα ταλαιπωρειται μονη της...και να σε στηλει αδιαβαστο!:hehe:

Γουεμπμαστορα ζωγραφιζεις συνεχως τελευταια.. !

(Λες να φταιει οτι σταματησα να σε ρωταω..διαφορες αποριες μου?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.