voudas Αύγουστος 28, 2004 #21 Αύγουστος 28, 2004 instant boot με το που πατήσεις το power button...λιγότερα καλώδια...
.38-.45 Αύγουστος 28, 2004 #22 Αύγουστος 28, 2004 καρτες πολλων GB για να μη σφυρανε οι σκληροι, ευκολη ψυξη, λεπτα καλωδια, κανενα θορυβο, και το αυτο που λεει ο βουδας
LL_NEO Αύγουστος 28, 2004 #23 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas instant boot με το που πατήσεις το power button...λιγότερα καλώδια... Μα νόμιζα ότι αυτό ισχύει. Δε βλέπεις στις ταινίες; Με το που πατήσουν το κουμπάκι, αμέσως αρχίζουν και κάνουν ότι θέλουν....
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #26 Αύγουστος 28, 2004 ουτε εγω... κριμα... :( :OT: Υ.Γ.ειδικα εν οψη της τελευταιας της ταινιας στην οποια υποδυεται μια ομοφυλοφιλη αξιολατρευτη κυρια και συμπληρωνει το παζλ της αντρικης φαντασιωσης.... :OT:
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #27 Αύγουστος 28, 2004 τι λέτε ρε παίδες πάτε καλά? Και πότε θα προλαβαίνουμε να πατάμε το Del για να μπούμε στο BIOS?????Μια χαρά είναι τα PC δεν έχουν ανάγκες τις συμβουλές σας...
LL_NEO Αύγουστος 28, 2004 #28 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης :OT: Υ.Γ.ειδικα εν οψη της τελευταιας της ταινιας στην οποια υποδυεται μια ομοφυλοφιλη αξιολατρευτη κυρια και συμπληρωνει το παζλ της αντρικης φαντασιωσης.... :OT: ’λλος ένας λαμπρός νεανίας μέλους του συνδέσμου που έχω την ύψιστη επι γης τιμή να ηγούμαι ε;
DJD Αύγουστος 28, 2004 #29 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell τι λέτε ρε παίδες πάτε καλά? Και πότε θα προλαβαίνουμε να πατάμε το Del για να μπούμε στο BIOS????? Μια χαρά είναι τα PC δεν έχουν ανάγκες τις συμβουλές σας... χαχαχαχα τάδε έφη : A BIOS ADDICTED
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #30 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 21:58] ’λλος ένας λαμπρός νεανίας μέλους του συνδέσμου που έχω την ύψιστη επι γης τιμή να ηγούμαι ε; ....εχεις τιποτα πληροφοριες και για παραρτηματα εκτος του πλανητη ρε ατομο??? ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΟΝΙΚΟTHREAD ΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ!!!
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #31 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 22:01] χαχαχαχα τάδε έφη : A BIOS ADDICTED τιποτα δεν ειναι τυχαιο....
Nos-Dio Αύγουστος 28, 2004 #32 Αύγουστος 28, 2004 λιγη νοημοσυνη θελω εγω....να μπαινω μεσα στο δωματιο και να του λεω:Γεια!και αυτος να απαντα:Οχι αλλη ταση αφεντικο!!!
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #33 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 22:28] λιγη νοημοσυνη θελω εγω....να μπαινω μεσα στο δωματιο και να του λεω:Γεια! και αυτος να απαντα:Οχι αλλη ταση αφεντικο!!! :rofl: εχεις να ακουσεις πολυ πραμα εσυ.....
Nos-Dio Αύγουστος 28, 2004 #34 Αύγουστος 28, 2004 Καλα οποιος βρει αυτον τον αλγοριθμο φιλε θα γινει πιο πλουσιος και απο Βασιλη...LEARNING COMPUTER....τι να λεμε τωρα...και το τραγικο ειναι οτι εμεις κανουμε 20-30 χρονια να μαθουμε αυτος θα κανει 5..και λιγοτερα με την προοδο των επεξεργαστων..
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #35 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 22:35] Καλα οποιος βρει αυτον τον αλγοριθμο φιλε θα γινει πιο πλουσιος και απο Βασιλη... LEARNING COMPUTER....τι να λεμε τωρα...και το τραγικο ειναι οτι εμεις κανουμε 20-30 χρονια να μαθουμε αυτος θα κανει 5..και λιγοτερα με την προοδο των επεξεργαστων.. ναι καλα... αντε πεστου κανενα: "εκανς το κ'λαμι τ'φεκι" και θα δεις πως θα κρασαρει το ρημαδι.... εκτος εαν κυκλοφορησουν και τπτ πατσακια για τοπικες διαλεκτους....
Nos-Dio Αύγουστος 28, 2004 #36 Αύγουστος 28, 2004 Χαχαχαχα...δεν νομιζω να κρασαρει...μαλλον θα χωσει max-vcore στον ευατο του και θα αυτοκτονησει Ειναι τραγικη η φυση ενος δημιουργηματος που κατανοει ολα τα ανθρωπινα συναισθηματα αλλα δεν μπορει να τα νιωσει και ταυτοχρονα ειναι εξωπραγματικα εξυπνο ωστε να μπορει να κανει σχεδον οτι θελει... Σκεψου παντως ο υπολογιστης σου να αποκτησει θεληση και αναγκη για γνωση(γιατι αυτο πρεπει να φτιαξεις σε αλγοριθμο ωστε να εχει την εξυπναδα οταν του απαντας καλημερα να σου λεει επισης χωρις ομως να το εχει προγραμματισει να το κανει μονο για αυτη την λεξη)...εμενα μου σηκωνεται η τριχα
DJD Αύγουστος 28, 2004 #37 Αύγουστος 28, 2004 Πωπω.. ελπίζω να μην έχεις το κρεββάτι κοντά στο pc Nos... θα γυρίσει να σου πει σε καμιά "ώρα αιχμής" - "κάνε ρε μπάρμπα λίγο δεξιά να βλέπω κι εγώ"
Nos-Dio Αύγουστος 28, 2004 #38 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:55] Πωπω.. ελπίζω να μην έχεις το κρεββάτι κοντά στο pc Nos... θα γυρίσει να σου πει σε καμιά "ώρα αιχμής" - "κάνε ρε μπάρμπα λίγο δεξιά να βλέπω κι εγώ" τοσο ακυρο σου φαινεται ε?...που ξερεις καποτε ο ταπεινος επεξεργαστης μπορει να σου πει πεσε στο κρεβατι μπαρμπα γιατι η γυναικα ταλαιπωρειται μονη της...και να σε στηλει αδιαβαστο!
paschalia Αύγουστος 28, 2004 #39 Αύγουστος 28, 2004 Γουεμπμαστορα ζωγραφιζεις συνεχως τελευταια.. !(Λες να φταιει οτι σταματησα να σε ρωταω..διαφορες αποριες μου?)
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #40 Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης τιποτα δεν ειναι τυχαιο.... πλάκα πλάκα δε θα ήταν ασχημο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.