Jump to content

ξαφνικα μπλε οθονη στον τερματισμο

ntel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σας,εχω μια abit ip35 pro που λειτουργουσε κανονικα εδω και ενα μηνα σχεδον χωρις πολυ χρηση,ξαφνικα προχθες μολις πηγα να κανω τερματισμο εβγαλε αυτη τη σπαστικη μπλε οθονη με το εξης μυνημα DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL εχω προβλιματιστει γιατι δεν ξερω τι ειναι και ψαχνω και δεν μπορω να το βρω.να πω οτι προσφατα εβαλα εναν 160gb segate ο οποιος ηταν εντελως αδειος και λειτουργουσε κανονικα.θα ηθελα λοιπον τα φωτα σας.ευχαριστω

Στο βγαζει συχνα? Καλο θα ειναι θα το βγαλεις φωτο και να το βαλεις εδω.

Στην μπλε οθονη (η οπως "χαιδευτικα" την λενε BSOD - Blue Screen Of Death), εχει πληριοφοριες με error codes ωστε να σε καθοδηγησουν στο τι εφταιξε και κρασαρε το συστημα !

RtkHDAud.sys = Realtek HD Audio?Χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη κάρτα ήχου?Αν ναι δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις από το bios και δες αν στο ξανακάνει.

ναι την ενσωματωμενη χρησιμοποιω αυτο ειναι?την χρησιμοποιω γιατι μου ειπαν οτι ειναι καλυτερη η ενσωματωμενη απο μια creative sb 5.1 που ειχα βαλει.πως κανω απενεργοποιηση απο bios στην καρτα ηχου?

Για κοίτα μια εδώ

attachment.php?attachmentid=53398&stc=1&d=1353489470

Πάντως καλό θα ήταν να μας αναφέρεις πριν αν στο κάνει συχνά όπως πρότεινε και ο YDinopoulos.

post-1215-1416076816,2074_thumb.jpg

ευχαριστω,οχι δεν μου το εκανε ποτε,υποψιαζομε ομως οτι την πρωτη μερα που εβαλα σε λειτουργια το pc πηγα να βαλω το καρφι των ηχειων και το εβαλα σε αλλη θεση κι εκει εκανε λαμψη κι εκλεισε το pc,αλλα ξανα ανοιξε κανονικα κ απο τοτε τερματιζοταν χωρις προβλημα.προχθες ομως ξεκινησε η μπλε οθονη

λάθος τρύπα?:eek:

ναι το εβαλα σε αλλο χρωμα απο τα 6 που εχει επανω στο μαυρο αν θυμαμε

τελικα εκανα απενεργοποιηση της καρτας που εχει η motherboard και ολα καλα.απο τι προκληθηκε ομως?

...υποψιαζομε ομως οτι την πρωτη μερα που εβαλα σε λειτουργια το pc πηγα να βαλω το καρφι των ηχειων και το εβαλα σε αλλη θεση κι εκει εκανε λαμψη κι εκλεισε το pc,αλλα ξανα ανοιξε κανονικα κ απο τοτε τερματιζοταν χωρις προβλημα.

Μάλλον επειδή έγινε αυτό.Απλώς το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε αμέσως.

δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι λειτουργει κανονικα και παιζουν και τα 6 ηχεια κανονικα το χω συνδεσει με home cinema

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.