Jump to content

Επιλογή usb ασυρματη καρτα δικτυου

Andrewk

Recommended Posts

Επειδη το TP-LINK TL-WN722N - Welcome to TP-LINK

εχει αρχισει και τα παιζει και συνδεεται οποτε του καπνισει λεω να αγορασω ενα καινουργιο..

Θελω να ειναι πιο δυνατο (με αυτο πιανω 2 γραμμες)..Εχω δοκιμασει και μεγαλυτερες κεραιες με χειροτερο αποτελεσμα..

Μου προτινουν Geetek..Εχει καποιος γνωμη για αυτην την μαρκα??

Επειδη το TP-LINK TL-WN722N - Welcome to TP-LINK

συνδεεται οποτε του καπνισει

Αποσύνδεσε και επανασύνδεσε το. Μερικές φορές χρειάζεται να κάνει εκτίμηση του χώρου και των αποστάσεων όταν δεν έχει αποθηκευμένα δίκτυα προς σύνδεση (customed by you).

Έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα αρκετές φορές. Κατ' αρχάς πρέπει το router σου να είναι σε ορατό σημείο(βάλτο κάπου ψηλά για παράδειγμα) κι έπειτα να μην παρεμβάλλονται πολλοί τοίχοι :p .

ΥΓ: Σε νιώθω, είναι τρελό σπάσιμο νεύρων όταν το κάνει αυτό. Δοκίμασε αφού το ξαναβάλεις, να μην το πειράξεις καθόλου(φρόντισε να έχεις κάποια αποθηκευμένα δίκτυα στα οποία να συνδέεται αυτόματα) για αρκετή ώρα και αν φτιαχτεί ....... :hm:

Δοκίμασες χωρίς το software του και απλώς custom πέρασμα driver από την διαχείρηση συσκευών ?

~ Άν είναι να χαλάσεις για geetek από 20 ευρά και πάνω τότε μάζεψε κάτι λίγα έξτρα και λύσε τα προβλήματα σου με μιά awus036h όπως έχω πέι και άλλες φορές. Μόνο κερδισμένος θα βγείς με την alfa μιάς και θα χρειαστέι και σε άλλα πραγματάκια ...

[MENTION=4476]theoamd[/MENTION] το ξανασυνδεω και δουλευει μετα απο κανα 5λεπτο αλλα το παθαινει πολυ συχνα..Ειναι στον κατω οροφο το ρουτερακι και παρεμβάλλονται τοιχοι.. :p

Predator θα δοκιμασω αυτο που μου λες αν το ξανακανει..Την alfa απο που μπορω να την αγορασω?Μονο απο εδω? Alfa AWUS036H | Skroutz.gr

Μην έχεις τρελές απαιτήσεις από usb stick με κεραία 4dBi όταν παρεμβάλεται τσιμεντόπλακα. Κοίτα μήπως βρεις καμιά panel γύρω στα 6-9dBi με το ίδιο βύσμα (δεν αναφέρεται αλλά μάλλον rp-sma είναι).

Θα δω ποσο βγαινει η geetek και αν παει πανω απο 25ευρω θα παραγγειλω απο ebay την alfa..Τουλαχιστον ελπιζω να μην με πεταει παλι..

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Στείλε ένα e-mail στην Alfa και ζήτησέ τους να σου δώσουν στοιχεία επικοινωνίας με τον αντιπρόσωπό τους στην Κύπρο. Τον Έλληνα αντιπρόσωπο, μη κάνεις τον κόπο, έχει λίγα προϊόντα και σε e-mail μου δεν απάντησε ποτέ.

Με 45Ε (απ' ότι θυμάμαι) θα έχεις την Alfa AWUS036ΝHΑ, με υποστήριξη b\g\n μέχρι 150Mbps και ισχύ 1000mW. Σκέψου μόνο οτί οι ενσωματομένες των laptop είναι 30mW......

Καρτάρα, με κλειστά μάτια. Μην την αγοράσεις από ebay, amazon, newfrog, παίζουν πολλές απομιμήσεις και καμία δεν έχει την ίδια απόδοση με την αυθεντική Alfa.

Δεν με πληρώνει η Alfa για promote...

:rofl:

Serial Killer ευχαριστώ παρα πολυ..Υπαρχει ενα θεματακι ομως..Θελω αμεσα την καρτα δικτυου γιατι η αλλη δεν συνδεεται καθολου τωρα ουτε μετα απο επανασυνδεση..(Ενω με το κινητο μια χαρα).Απο την αλλη θεωρω παρα πολλα τα 45ευρω..Ετοιμαζομουν για παραγγελια απο ebay,μου το χαλασες και αυτο..

Περασα σημερα απο τα μαγαζια και ειδα ADAPTER USB WiFi Hi-GAIN DMG-02 POWERON | COSMODATA

και εχει και με 5dbi στα 25ευρω..

Λεω να αγορασω την 9αρα...Τι λετε??Γενικα για τις Power On εχετε ακουσει κατι??

Οσο για τις Geetek ακριβες και αυτες..

Δεν έχω ιδέα για την Power On.....

Πάντως της Alfa υπάρχουν και πιο κάτω μοντέλα όπως η AWUS036H που σου προτίνει και ο φίλος [MENTION=12834]Predator_Crack[/MENTION] , και από Κύπρο, πόσο καιρό νομίζεις θα κάνει να έρθει? με courier αν θυμάμαι καλά στέλνει. :turn:

Αν είναι να δώσεις κάποια χρήματα κάνε σωστή κίνηση που θα ξέρεις οτι θα σε βγάλει για μεγάλο διάστημα, μη πετάξεις τώρα ένα 20αρικάκι και μετά από 6 μήνες το κλαίς και σιχτηρίζεις γιατί πρίν έξι μήνες δεν είχες δώσει 10-15E παραπάνω... ;)

Δεν έχω ιδέα για την Power On.....

Πάντως της Alfa υπάρχουν και πιο κάτω μοντέλα όπως η AWUS036H που σου προτίνει και ο φίλος [MENTION=12834]Predator_Crack[/MENTION] , και από Κύπρο, πόσο καιρό νομίζεις θα κάνει να έρθει? με courier αν θυμάμαι καλά στέλνει. :turn:

Αν είναι να δώσεις κάποια χρήματα κάνε σωστή κίνηση που θα ξέρεις οτι θα σε βγάλει για μεγάλο διάστημα, μη πετάξεις τώρα ένα 20αρικάκι και μετά από 6 μήνες το κλαίς και σιχτηρίζεις γιατί πρίν έξι μήνες δεν είχες δώσει 10-15E παραπάνω... ;)

Στελνω ενα mail και βλεπουμε,και παλι ευχαριστώ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.