Jump to content

My Pc!!

Elpis

Recommended Posts

Aρκετα συμμαζεμενο μεσα... Νομιζω ομως οτι πρεπει να παρεις ενα καινουργιο κουτακι... Και αν μπορουσες να βρεις σωληνες σε αλλο χρωμα...;)

Oμορφο το κουτάκι σου Λιγο τα καλώδια ακομα θέλουν μάζεμα και θα είσαι μια χαρά

Ερωτηση το ψυγείο ακουμπάει στον κάτω μερος του κουτιού η εχεις κανει καποιου είδους τρύπα για αν τραβάει αερα

Αν ακουμπάει καλύτερα να το σηκώσεις για να μπορεί να αναπνέει Ακομα καλύτερα βαλε την ελεύθερη του μεριά να τραβάει αέρα απο τον μπροστινό ανεμιστήρα και βαλε αυτον που εχεις ηδη επάνω να τραβάει αέρα απο το ψυγείο (push -pull διάταξη)

Αυτό που είπε ο eleven και μια απορία, τι κάνει ο ανεμιστήρας πάνω στο block;

οχι το ψυγειο δεν ακουμπαει.. μου ειχαν μεινει δυο μικρα κομματια λαστιχο και το τα εβαλα κατω απο το ψυγειο για να μην ακουμπαει κατω... φαινετε λιγο και στη 5 φωτο ! ;)

το εχω σκεφτει και εγω αυτο που λες μιχαλη αλλα δυστυχως τα λαστιχα ειναι πολυ σκληρα και δεν ειναι και τοσο ευκολο..

ο ανεμηστηρας βοηθησε πολυ στη μειωση της θερμοκρασιας της cpu .. μη με ρωτησετε γιατι αλλα η θερμοκρασια επεσε...

A! μιχαλη για αυτο που λεγαμε για τη θερμοκρασια μαλλον θα το ξαναγυρησω αντλια->ψυγειο->μπλοκ αφου η αντλια θερμενετε ,μεχρι να παρω καινουργια, αρα καλυτερα να παιρναει απο το ψυγειο το νερο πριν το μπλοκ για να ψυχετε κιολας.. ;)

Αρχική απάντηση από Elpis

ο ανεμηστηρας βοηθησε πολυ στη μειωση της θερμοκρασιας της cpu .. μη με ρωτησετε γιατι αλλα η θερμοκρασια επεσε...

Oχι δεν σε βοηθησε καθολου,απλα ξεγελαει τον σενσορα θερμοκρασιας........

Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και απλά κρυώνει η περίοχη γύρω από το cpu, κυρίως τα mosfet και μειώνεται η ένδειξη, δε σημαίνει πως κρυώνει όντως περισσότερο ο επεξεργαστής. Είναι και παράλογο να συμβαίνει λόγω υδρόψυξης. ’λλωστε αν όνtως μείωνε την θερμοκρασία του επεξεργαστή, θα έκανε και καλύτερο overclock.. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.