Jump to content

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών laptop

Andrewk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φίλος έχει εδώ και 2 μήνες το Fujitsu lifebook ah532/g21.

Το τελευταίο διάστημα για κάποιον λόγο το λάπτοπ χρησιμοποιεί την Intel κάρτα γραφικών και όχι την Nvidia 620 που έχει με αποτελεσμα τα παιχνίδια να μην ανοίγουν καν λόγω της κάρτας..Δοκίμασα να βάλω καινούργιους drivers,να απενεργοποίησώ την Intel από διαχείριση συσκευών αλλά δεν έγινε τπτ..καμία ιδέα;;Μήπως απλά το παιχνίδι θέλει reinstall?Όταν απενεργοποίησα την Intel το laptop σερνοταν..

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Το πρόβλημα λύθηκε από μια επιλογή στο gpu info..

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• 2 weeks later...
μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως ακριβώς τα κατάφερε ο φίλος σου γιατί έχω k εγώ το ίδιο πρόβλημα....

Εγκατεστησε το gpu info και απενεργοποιησε ολες τις επιλογες της ιντελ και ενεργοποιησε της nvidia..Αμα δεν γινει,απενεργοποιησε τελειως την ιντελ απο διαχειρηση συσκευων..

Εγκατεστησε το gpu info και απενεργοποιησε ολες τις επιλογες της ιντελ και ενεργοποιησε της nvidia..Αμα δεν γινει,απενεργοποιησε τελειως την ιντελ απο διαχειρηση συσκευων..

με το πρώτο δεν μπορώ να ξετικαρο τίποτα .

το δεύτερο κλίνη η οθόνη...

καμια άλλη λύση

με το πρώτο δεν μπορώ να ξετικαρο τίποτα .

το δεύτερο κλίνη η οθόνη...

καμια άλλη λύση

Μηπως εχεις απενεργοποιημενη την nvidia??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.