Andrewk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2012 Φίλος έχει εδώ και 2 μήνες το Fujitsu lifebook ah532/g21.Το τελευταίο διάστημα για κάποιον λόγο το λάπτοπ χρησιμοποιεί την Intel κάρτα γραφικών και όχι την Nvidia 620 που έχει με αποτελεσμα τα παιχνίδια να μην ανοίγουν καν λόγω της κάρτας..Δοκίμασα να βάλω καινούργιους drivers,να απενεργοποίησώ την Intel από διαχείριση συσκευών αλλά δεν έγινε τπτ..καμία ιδέα;;Μήπως απλά το παιχνίδι θέλει reinstall?Όταν απενεργοποίησα την Intel το laptop σερνοταν..Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Andrewk Νοέμβριος 21, 2012 Author #2 Νοέμβριος 21, 2012 Το πρόβλημα λύθηκε από μια επιλογή στο gpu info..Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
kostasgoulou Δεκέμβριος 3, 2012 #3 Δεκέμβριος 3, 2012 μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως ακριβώς τα κατάφερε ο φίλος σου γιατί έχω k εγώ το ίδιο πρόβλημα....
Andrewk Δεκέμβριος 3, 2012 Author #4 Δεκέμβριος 3, 2012 μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως ακριβώς τα κατάφερε ο φίλος σου γιατί έχω k εγώ το ίδιο πρόβλημα....Εγκατεστησε το gpu info και απενεργοποιησε ολες τις επιλογες της ιντελ και ενεργοποιησε της nvidia..Αμα δεν γινει,απενεργοποιησε τελειως την ιντελ απο διαχειρηση συσκευων..
kostasgoulou Δεκέμβριος 3, 2012 #5 Δεκέμβριος 3, 2012 Εγκατεστησε το gpu info και απενεργοποιησε ολες τις επιλογες της ιντελ και ενεργοποιησε της nvidia..Αμα δεν γινει,απενεργοποιησε τελειως την ιντελ απο διαχειρηση συσκευων..με το πρώτο δεν μπορώ να ξετικαρο τίποτα . το δεύτερο κλίνη η οθόνη... καμια άλλη λύση
Andrewk Δεκέμβριος 4, 2012 Author #6 Δεκέμβριος 4, 2012 με το πρώτο δεν μπορώ να ξετικαρο τίποτα . το δεύτερο κλίνη η οθόνη... καμια άλλη λύσηΜηπως εχεις απενεργοποιημενη την nvidia??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.