Jump to content

PC synchronized με το ρεύμα του σπιτιού(?)

theoamd

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έπειτα από ορισμένες επαναλήψεις του φαινομένου, αποφάσισα και ο ίδιος ότι δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση.

Κλείνοντας απλώς τις οθόνες μου, το pc έπειτα από λίγη ώρα μπαίνει σε δικιά του stand-by mode, όπου φαίνεται κλειστό κανονικά, με το power light του case απλώς να αναβοσβήνει.

Γενικά, όντας σε αυτή την κατάσταση, απλώς πατώντας το power ανοίγει και πάλι στην κατάσταση που το είχα αφήσει(σε χρόνο 0 εννοείται).

Το θέμα είναι, γιατί όταν έχω φως στο δωμάτιο και φεύγοντας από αυτό (κλείνω και πάλι απλώς τις οθόνες), αφού κλείσω και το φως, όταν επιστρέψω και ανοίξω μόνο το φως, ανοίγει αυτόματα και το pc???

:magic:

Το πάθαινα κι εγώ αυτό αλλά από μια συγκεκριμένη πρίζα!

Στο δωμάτιο που έχω το pc έχει 2 πρίζες...

Αφότου πήρα το πολύμπριζο από τη μία πρίζα και το έβαλα στην άλλη - λόγω αλλαγής θέσης του γραφείου μη φανταστείς ότι το κανα για να λυθεί το "πρόβλημα" - δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο!

Πιθανολογώ κάτι γίνεται με την τάση του ρεύματος;

Με τις γραμμές του σπιτιού;

Το θέμα είναι να μην είναι κάτι "επικίνδυνο"! :magic:

Το θέμα είναι να μην είναι κάτι "επικίνδυνο"! :magic:

Το θέμα είναι να μην παρατάμε ανοιχτά τα pc φεύγοντας από το σπίτι νομίζω :toomuchne

Τα υπόλοιπα καλύτερα θα ήταν να μας τα εξηγήσει κάποιος ειδήμων .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.