hurin Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 Μου ζήτησε ο πατέρας μου να κάνω τον παλιό μου υπολογιστή (celeron 400@500 , 3x128 ram , 8,4 gb hd , gf2 mx) ικανό για δουλειές γραφείου .Έυκολη υπόθεση σκέφτηκα . Μόνο εκτυπώσεις ασπρόμαυρου κειμένου θα κάνει !Φορμάρω , πετάω win98 se , drivers μόνο τους απαραίτητους , και τα μόνα προγράμματα για τον εκτυπωτή . Το σύστημα είναι σχεδόν άδειο . Ούτε ιντερνετ , ούτε παιχνίδια . Τι πρόβλημα μου κάνει λέτε ?ΚΡΑΣΑΡΕΙ το WORDPAD !!! ’ν είναι ποτέ δυνατόν να κρασάρει με τόση μνήμη !!! Και μιλάμε για κείμενα 1 ή 2 σελίδων !Δεν έχω βάλει office για να μην βαρύνει το σύστημα (και καλά...) . ΕΛΕΟΣ ! Δεν υποφέρεται αυτή η microsoft ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Προφανώς κάτι άλλο δεν πάει καλά...Αποκλείεται να κρασάρει λόγω έλλειψης μνήμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Αύγουστος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Conflicts . Με τι να κάνει conflict ? Είναι σχεδόν άδειο . Ξαναφορμάρω τώρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Πάνε κατέβασε το SP1.5 αν σου κάνει τα ίδια δοκίμασε να κάνεις το setup με τις παραμέτρους setup /p i (κενό ανάμεσα στο p και i. Αν σου κάνει τα ίδια το σύστημα σου δεν είναι σταθερό προφανώς, ή χάνει από μνήμες ή από επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Αύγουστος 28, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Επανέρχομαι . Το φόρμαρα , πέρασα τα απαραίτητα , και τέλος έπαιξα με το wordpad . Όταν κάνει συνεχείς αλλαγές κειμένων , το πρόγραμμα κλατάρει .enduracell , το sp1.5 ΄δεν το έχω κατεβάσει ακόμα . Ελπίζω πάντως να διορθωθεί με αυτό !Τί ζητάω ο άνθρωπος ? Απλά να δουλεύει ο κειμενογράφος . Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο πια !Μήπως να αλλάξω κειμενογράφο ? Ξέρετε κάποιον ελαφρύ και καλό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 το notepad πιστεύω είναι πιο ελαφρύ αλλά οριακά.... κάνε αυτά που σου είπα ή αλλιώς μετά πρέπει να ανεβάσεις τα volt από την μητρική ή να αλλάξεις PSU, τα κλασικά δηλαδή don't worry Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 δοκιμασε να δουλεψεις το συστημα με ενα ντιμακη μνημης μηπως και οι μνημες σου κανουν τη δουλεια εχω δει πολλες φορες sdram να κανουν τετοια χαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Αύγουστος 28, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Η μία μνήμη είναι 100 mhz , ενώ οι άλλες 2 133 mhz . Το fsb είναι στα 83 mhz . Δεν πρέπει να είναι αυτό το πρόβλημα .Σε αυτόν τον υπολογιστή έπαιζα και medal of honor . ’ν δεν ήταν stable , θα το είχα καταλάβει . Είναι σκυλί το μηχάνημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 και γιατι δε πετας πανω μια εκδοση του office εστω και παλια (97πχ) να κανεις μια χαρα τη δουλεια σου μονο χανεις την ωρα σου με το wordpad?δεν ειναι πια και τοσο βαρυ.κ αν θες μονο για κειμενο,υπαρχουν ενα σωρο εναλλακτικα freeware προγραμματα "ελαφρια" για το συστημα και καλυτερα απο το wordpad.αυτα στα λεω με τη προυποθεση οτι το μονο κολλημα που σου κανει το συστημα ειναι με το εν λογω προγραμμα και δουλευει μια χαρα κατα τ'αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 βεβαι θα πεις "και γιατι να κολλαει??" .ε..microsoft ειναι κατι δε "καθησε" καλα...και ως συνηθως μετα απο λιγο καιρο θα δουλευει μια χαρα..αβυσσος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DOGGY* Σεπτέμβριος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 αργησα λιγο αλλα ειχα το ιδιο προβλημα παρε αλλα win98se χτυπαει καπιο αρχειο .cab απλα το pc δεν το καταλαβαινει στο φορματ κοιτατο αν δεν βαριεσαι εγω παντοσ το παθαινα και στο paint και σε καλο μιχανακι για win98 1,7 να φανταστεισ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 *DOGGY* : ελπίζω να είναι αυτό . Φόρμαρα , έκανα update τα windows (enduracell το sp1.5 δεν μου τρέχει) , έβαλα και norton systemworks 2004 . Τα ίδια παντελλάκη μου , τα ίδια παντελλή μου . Θα βάλω πρώτα τα office , και άν δεν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 σε ενα παρομοιο συστημα που ειχα σε 83 bus o δισκος αργα η γρηγορα εκανε τα κουλαγι αυτο δοκιμασε και σε 75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DOGGY* Σεπτέμβριος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 περιμενο απαντηση να δουμε τι εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.