Jump to content



Windows 98


hurin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου ζήτησε ο πατέρας μου να κάνω τον παλιό μου υπολογιστή (celeron 400@500 , 3x128 ram , 8,4 gb hd , gf2 mx) ικανό για δουλειές γραφείου .

Έυκολη υπόθεση σκέφτηκα . Μόνο εκτυπώσεις ασπρόμαυρου κειμένου θα κάνει !

Φορμάρω , πετάω win98 se , drivers μόνο τους απαραίτητους , και τα μόνα προγράμματα για τον εκτυπωτή . Το σύστημα είναι σχεδόν άδειο . Ούτε ιντερνετ , ούτε παιχνίδια . Τι πρόβλημα μου κάνει λέτε ?

ΚΡΑΣΑΡΕΙ το WORDPAD !!! ’ν είναι ποτέ δυνατόν να κρασάρει με τόση μνήμη !!! Και μιλάμε για κείμενα 1 ή 2 σελίδων !

Δεν έχω βάλει office για να μην βαρύνει το σύστημα (και καλά...) .

ΕΛΕΟΣ ! Δεν υποφέρεται αυτή η microsoft !

Προφανώς κάτι άλλο δεν πάει καλά...Αποκλείεται να κρασάρει λόγω έλλειψης μνήμης.

Conflicts . Με τι να κάνει conflict ? Είναι σχεδόν άδειο . Ξαναφορμάρω τώρα ... :wall:

Πάνε κατέβασε το SP1.5 αν σου κάνει τα ίδια δοκίμασε να κάνεις το setup με τις παραμέτρους setup /p i (κενό ανάμεσα στο p και i. Αν σου κάνει τα ίδια το σύστημα σου δεν είναι σταθερό προφανώς, ή χάνει από μνήμες ή από επεξεργαστή.

Επανέρχομαι . Το φόρμαρα , πέρασα τα απαραίτητα , και τέλος έπαιξα με το wordpad .

Όταν κάνει συνεχείς αλλαγές κειμένων , το πρόγραμμα κλατάρει .

enduracell , το sp1.5 ΄δεν το έχω κατεβάσει ακόμα . Ελπίζω πάντως να διορθωθεί με αυτό !

Τί ζητάω ο άνθρωπος ? Απλά να δουλεύει ο κειμενογράφος . Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο πια !

Μήπως να αλλάξω κειμενογράφο ? Ξέρετε κάποιον ελαφρύ και καλό ?

το notepad πιστεύω είναι πιο ελαφρύ αλλά οριακά.... κάνε αυτά που σου είπα ή αλλιώς μετά πρέπει να ανεβάσεις τα volt από την μητρική ή να αλλάξεις PSU, τα κλασικά δηλαδή don't worry

δοκιμασε να δουλεψεις το συστημα με ενα ντιμακη μνημης μηπως και οι μνημες σου κανουν τη δουλεια εχω δει πολλες φορες sdram να κανουν τετοια χαζα

Η μία μνήμη είναι 100 mhz , ενώ οι άλλες 2 133 mhz . Το fsb είναι στα 83 mhz . Δεν πρέπει να είναι αυτό το πρόβλημα .

Σε αυτόν τον υπολογιστή έπαιζα και medal of honor . ’ν δεν ήταν stable , θα το είχα καταλάβει . Είναι σκυλί το μηχάνημα .

και γιατι δε πετας πανω μια εκδοση του office εστω και παλια (97πχ) να κανεις μια χαρα τη δουλεια σου μονο χανεις την ωρα σου με το wordpad?δεν ειναι πια και τοσο βαρυ.κ αν θες μονο για κειμενο,υπαρχουν ενα σωρο εναλλακτικα freeware προγραμματα "ελαφρια" για το συστημα και καλυτερα απο το wordpad.αυτα στα λεω με τη προυποθεση οτι το μονο κολλημα που σου κανει το συστημα ειναι με το εν λογω προγραμμα και δουλευει μια χαρα κατα τ'αλλα.

βεβαι θα πεις "και γιατι να κολλαει??" .ε..microsoft ειναι κατι δε "καθησε" καλα...και ως συνηθως μετα απο λιγο καιρο θα δουλευει μια χαρα..αβυσσος...

αργησα λιγο αλλα ειχα το ιδιο προβλημα

παρε αλλα win98se χτυπαει καπιο αρχειο .cab απλα το pc δεν το καταλαβαινει στο φορματ κοιτατο αν δεν βαριεσαι

εγω παντοσ το παθαινα και στο paint και σε καλο μιχανακι για win98 1,7 να φανταστεισ

*DOGGY* : ελπίζω να είναι αυτό .

Φόρμαρα , έκανα update τα windows (enduracell το sp1.5 δεν μου τρέχει) , έβαλα και norton systemworks 2004 . Τα ίδια παντελλάκη μου , τα ίδια παντελλή μου .

Θα βάλω πρώτα τα office , και άν δεν ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.