cabdik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2012 παιδια εχω ενα θεματακι σε ενα πισι με ΧΡ. ο φακελος WINDOWS εμφανιζεται απο εξω να εχει 163Gb!! οταν μπαινω μεσα και μετραω τα αρχεια, τα βγαζει 5,35gb. εχω εμφανισει κρυφα αρχεια και φακελους, βεβαιως!! εκανα εναν καθαρισμο με Ccleaner μπας και ειναι τπτ σκουπιδια, αλλα δεν..!! τι συμβαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 Έλεγχο για λάθη στο filesystem έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 WinDirStat - Windows Directory Statistics Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 20, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 Έλεγχο για λάθη στο filesystem έκανες?πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 Επιλέγεις το δίσκο Properties -> Tools -> Error checking ->Check now αν θες tickαρεις και την επιλογή Automatically fix filesystem errors.Υπάρχει και απο "dos" η εντολή chkdsk αλλά θέλει elevated command prompt κοινώς Run as Administrator το command promptΑν το τρέξεις χωρίς καμμία παράμετρο απλώς ελέγχει τον δίσκο για λάθη του filesystem.Γράφοντας chkdsk /? μπορείς να δεις όλες τις παραμέτρους που υποστηρίζει.Υποθέτω το chkdsk /f θα αρκεί αν έχεις ένα δίσκο.Αν έχεις παραπάνω από ένα τότε chkdsk d; /f όπου d το γράμμα του δίσκου που θα ελέγξει.Σημείωση:Τα παραπάνω δεν ελέγχουν για bad sectors στην επιφάνεια του δίσκου αλλά διορθώνουν λάθη στο filesystem και μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 22, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 εκανα το error check, αλλα τπτ!! ακομα εμφανιζει τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Νοέμβριος 22, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Εγώ θα έλεγα να μπείς με κάποιο Linux Live CD ώστε να δείς πραγματικά τι περιέχει ο φάκελος!Πάντως και σε μένα με Win7x64 ο φάκελος Windows παρουσιάζει διαφορά μεγέθους!Από έξω είναι 17.9Gb ενώ με ctrl+a μέσα είναι 16.7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 22, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 καλη ιδεα. κι εχω ενα Live CD Ubuntu 12.04 ετοιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Νοέμβριος 24, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Δες μήπως έχει φάει κανέναν ιό το σύστημά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 24, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 αν και δεν νομιζω, γιατι του εχω ενα antivirus (avira). αλλα δεν κανει και τπτ αλλες τρελλες!! μονο αυτο, οτι βλεπει λαθος μεγεθος στο φακελο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Νοέμβριος 24, 2012 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Αν δεν έχεις ιό και δεν έχεις πρόβλημα corruption στον δίσκο, υπάρχει η πιθανότητα να έχουν δημιουργηθεί NTFS Alternate Streams, που δεν φαίνονται με την εντολή dir.Practical Guide to Alternative Data Streams in NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 26, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2012 τελικα μπηκα με ubuntu 12.04 και βλεπω εναν φακελο στο c:\WINDOWS, με ονομασια installer, ο οποιος ειναι 170gb...!!! ομως ο ιδιος φακελος μεσα απο τα ΧΡ δεν φαινεται πουθενα. ομως αν γραψω τη διαδρομη ολοκληρη, δλδ, c\windows\installer, μου εμφανιζει τα περιεχομενα...!!!! τι συμβαινει ρε παιδια? τρελαθηκαν τα XΡ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Νοέμβριος 26, 2012 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2012 όχι απλά είναι κρυφός. και καλό θα ήταν να μην τον πειράξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 26, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2012 Μήπως να το τσεκάρει το θέμα όμως; 170GB μου φαίνονται υπερβολικά πολλά. Εδώ 8-10 πιάνει ο winsxs στα 7αρια και λέμε πως είναι πολλά Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 26, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2012 όχι απλά είναι κρυφός.και καλό θα ήταν να μην τον πειράξεις! οπως εχω ηδη αναφερει, εχω κανει "εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων". οποτε τους βλεπω ολους τους φακεκους. ομως τα παραξενα αυτου του φακελου, ειναι πολυ συγκεκριμενα. 1 υπερβολικα μεγαλο μεγεθος, που δεν δικαιολογειται απο πουθενα, 2 δεν φαινεται στα ΧΡ, ενω στα ubuntu τον βλεπω κανονικα! και μιλαμε για ενα μηχανημα 3ετιας, που κανει πολυ συγκεκριμενες δουλειες. ειναι σε λογιστικο γραφειο και τα μονα πραγματα που κανει ειναι ενημερωσεις βιβλιων και εργασιες μεσω internet (taxisnet). τπτ αλλο..! ουτε παιχνιδια, ουτε ταινιες, ουτε επεξεργασιες βιντεο-ηχου, ουτε τπτ αλλο..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.