Jump to content

Mini rack + patch panel για οικιακή εγκατάσταση

minast

Recommended Posts

Για μικρή εγκατάσταση σε σπίτι, ψάχνω μικρό και βολικό rack ~5U και patch panel 16-24, μαζί με πριζάκια cat5e. Κυρίως ψάχνω για δικτυακή αγορά γιατί αυτά που βρίσκω σε τοπικά μαγαζιά δε με ικανοποιούν.

Το rack θα πρέπει να είναι αναρτήσιμο σε τοίχο, αλλά μάλλον θα μπει σε ραφάκι...

Αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποια που σας έχουν ικανοποιήσει τεχνικά και οικονομικά, δέχομαι προτάσεις :)

Ψαξε στον γουγλη για "rack επιτοιχιο".

Απλα να ξερεις, οτι τα πιο πολλα εποιτοιχια, εχουν μεγιστο βαθος ειτε τα 40 ειτε τα 45 εκατοστα. Οποτε αν σκεφτεσαι να χωσεις μεσα σερβερ, απλα ξεχνα το.

Εκτος αν θες να βαλεις καναν ΗΡ Microserver μεσα, οπου απλα θες 30 ποντους για να ειναι ανετος (μολις το μετρησα αυτο...)

Απο μαρκα, θεωρω την Digitus καλυτερο value for money. Την εχω χρησιμποιησει αρκετα σε διαφορες εταιριες για εγκαταστασεις, απο απλα 80χ80, μεχρι και σε 120χ120 !

Σας ευχαριστώ όλους.

Στα μεγάλα/επιδαπέδια δεν έχω πρόβλημα, απλά με μικρά δεν έχω ασχοληθεί και επειδή είναι για φίλο δε θέλω να πάρω στην τύχη και βγει μάπα. Μόνο τα καλώδια, το patch και 2-3 switch-o-router-άκια (ούτε καν mountable) θα έχει μέσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.