minast Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2012 Για μικρή εγκατάσταση σε σπίτι, ψάχνω μικρό και βολικό rack ~5U και patch panel 16-24, μαζί με πριζάκια cat5e. Κυρίως ψάχνω για δικτυακή αγορά γιατί αυτά που βρίσκω σε τοπικά μαγαζιά δε με ικανοποιούν. Το rack θα πρέπει να είναι αναρτήσιμο σε τοίχο, αλλά μάλλον θα μπει σε ραφάκι... Αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποια που σας έχουν ικανοποιήσει τεχνικά και οικονομικά, δέχομαι προτάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Νοέμβριος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 TΑΝ COMPUTERS & ELECTRONICS S.A.Στο παραπάνω κατάστημα έχει αρκετά Rack και patch panel, προσωπικά απο τα φθηνά Rack εχω χρησιμοποιήσει Digitus και δέν είχα κανένα παράπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 21, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Η tan κάνει χονδρική μόνο απόσο ξέρω. Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Θα στήσεις από τώρα τον server για το Space Citizen? Kοίτα κι από Dell μεριά. Ένα μεγάλο που είχα πάρει για φίλο βγήκε άριστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 21, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Ψαξε στον γουγλη για "rack επιτοιχιο". Απλα να ξερεις, οτι τα πιο πολλα εποιτοιχια, εχουν μεγιστο βαθος ειτε τα 40 ειτε τα 45 εκατοστα. Οποτε αν σκεφτεσαι να χωσεις μεσα σερβερ, απλα ξεχνα το. Εκτος αν θες να βαλεις καναν ΗΡ Microserver μεσα, οπου απλα θες 30 ποντους για να ειναι ανετος (μολις το μετρησα αυτο...)Απο μαρκα, θεωρω την Digitus καλυτερο value for money. Την εχω χρησιμποιησει αρκετα σε διαφορες εταιριες για εγκαταστασεις, απο απλα 80χ80, μεχρι και σε 120χ120 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 21, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Σας ευχαριστώ όλους.Στα μεγάλα/επιδαπέδια δεν έχω πρόβλημα, απλά με μικρά δεν έχω ασχοληθεί και επειδή είναι για φίλο δε θέλω να πάρω στην τύχη και βγει μάπα. Μόνο τα καλώδια, το patch και 2-3 switch-o-router-άκια (ούτε καν mountable) θα έχει μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 22, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Από μία παλιότερη δουλειά μου:my-store - Rack Επιτοίχια Καμπίνα 5U Rackonmy-store - Patch Panel 24 Θυρών UTP CAT 5E 1U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.