teo$ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2012 Εχω μια συνδεση των 2mbps στο σπιτι μου το οποιο εχει δυο οροφους.Στο ισογειο βρισκεται συνδεδεμενο το ρουτερ με τον ενα υπολογιστη και ο αλλος υπολογιστης που θελω να συνδεσω βρισκεται στον επανω οροφο(1ο).Εχω αγορασει μια καρτα δικτυου TL-WN821NC - Welcome to TP-LINK η οποια κανει κατα καποιο τροπο την δουλεια αλλα γενικα εχει κολληματα και καθυστερησεις η συνδεση στον υπολογιστη που εχει την καρτα.Τα προβληματα προερχονται απο την χαμηλη ταχυτητα που εχει η συνδεση, την καρτα δικτυου που δεν ειναι και τοσο καλη και αποδοτικη ή και τα 2 μαζι?Γενικα τι μου προτεινετε να κανω?Να παρω καλυτερη καρτα?Να αγορασω acces point?Θα εχω με αυτο ακεραιο το σημα και την ταχυτητα ή παλι θα εχω προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 ΑΝ υπαρχει η δυνατοτητα, εγω θα ελεγα να τραβηξεις ενα καλωδιο ETHERNET και να συνδεσεις το πισι του πρωτου οροφου!! αν ειναι δυνατον, βεβαια να περασεις απο καπου το καλωδιο!! μακραν πιο σιγουρο!! ολα αυτα τα Wireless USB, εχουν προβλημα με τα εμποδια (aka τοιχους)..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo$ Νοέμβριος 21, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Ναι αυτο θα ηταν το ιδανικο αλλα ειναι πολυ δυσκολο να περασω καποιο καλωδιο απο τον εναν υπολογιστη στον αλλο.Καποια αλλη ιδεα-προταση-γνωμη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 δεν συνδεεις υπολογιστες μεταξυ τους. τους υπολογιστες τους συνδεεις με το ρουτερ, αυτο ειναι το επικεντρο του δικτυου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo$ Νοέμβριος 21, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 ναι οκ λαθος μου.απλα το ειπα οπως το εχω στο μυαλο μου και οπως ειναι διαμορφωμενα τα πραγματα στον χωρο.Τεσπα.Καποιο αλλο τροπο θελω και θελω γνωμες για την αξιοπιστια και την αποδοση των παραπανω που ανεφερα(acces points και powerlines) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Αν παίρνει εξωτερική κεραία να βάλεις μία panel γύρω στα 9dBi. Θα είναι πολύ καλύτερο το σήμα. Αλλιώς πας για άλλο wifi ή σε powerplug λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.