x@nD3R Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2004 Hi! Έχω το pro evolution soccer 3 από έναν φίλο μου. Το παιχνίδι είναι dvd. Έχω κάνει το image με το clonecd 5. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζω τo game από το image? Δεν υπάρχει dvd-rom για να γράψω το παιχνίδι. Plz help! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα :whistling Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Κατέβασε τα Daemon tools που θα εγκαταστήσουν ένα εικονικό οδηγό cd/dvd και φορτώνεις το image σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα :whistling Αμεσως και εσυ! Το εχει backup και μολις επιστρεψει το dvd στον φιλο του, θα το σβησει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Αύγουστος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Μπορείς να χρεισιμοποιησεις το Alcohol υπάρχοθυν διάφορες εκδόσεις μπορείς μα το καταβάσεις δοκιμαστικά απο το www.download.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Αύγουστος 28, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Παιδιά έχω πρόβλημα. Με το clonecd 5 το φορματ του image ειναι 001 002 003. Με το alcohol δεν μπορώ να το παίξω. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Κάνε το image με το alchohol διαλέγοντας securom 4.x/5.x profile, μετά φόρτωσε το στο daemon tools με securom emulation. Αν δουλέψει δε γνωρίζω, καθώς Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να γίνει backup που να λειτουργεί κανονικά, χωρίς cracks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Αύγουστος 28, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Δεν έχω πρόβλημα να βάλω crack. To θέμα είναι πως θα δουλέψει με το image έχω κανει με το clonecd 5. Θα ψάξω στο νετ αλλά για να κάνω καινούριο image χλωμό επειδή δεν έχω το cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Απλά να θυμήσω πως όποιαδήποτε συζήτηση και link για crack είναι ενάντια στους κανόνες του forum. Δοκίμασε να φορτώσεις το image στα daemon tools με securom emulation, περαν αυτού δε μπορώ να βοηθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Αύγουστος 28, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Το ξέρω ότι ειναι ενάντια στους κανόνες. άλλωστε δεν ζήτησα crack. Bρήκα ενα πρόγραμμα ας ελπίσουμε να κάνει την δουλειά του. Ευχαριστώ παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.