THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2012 Καλησπέρα και καλη εβδομάδα σε όλους... Γνωρίζει κανεις απο που μπορουμε να προμηθευτούμε εξτρα πραγματα για τα αλκοολουχα ποτα μας... όπως Σφινοπότηρα με τις κατωθι εταιρίες,πετσετες μπαρ,πλαστικο για σερβιρισμα ποτων. Γνωριζω οτι οι καβες ανα περιοδους δίνουν δώρο κάποια πραγματα (συνηθως σφινοποτηρα) αν κανεις μια αξιολογή αγορά...της εκαστωτε εταιριας.. οπως της jagermeister για παραδειγμα J Απλα να ειναι απο τις εταιρίες (Absolut Vodka,Smirnoff) Και απο ελλάδα αν γινεται...απο εξωτερικο εχω βρει αλλα μονο απο αμερική..οπου και δεν με συμφέρει καθόλου να φέρω λογω μεταφορικων και θεμα οτι μπορει να σπασουν.. Απο μια μικρη ερευνα αγορας τριγυρω σε σουπερμαρκετ και καβες τα μονα που βρηκα ειναι συλλεκτικα μπουκαλια..τιποτα αλλο... Μηπως εχει το Metro Κατι? Οι γνώστεςςς τα φωτα τουςς.. Ευχαριστώ Οποιος ξερει κατι ας πει.. Θάνος
THANOSJ3 Νοέμβριος 19, 2012 Author #3 Νοέμβριος 19, 2012 Περα απο αυτo δεν θελω σωληνες κτλ απλους..να εχουν χαραγμενο βρε πανω κατι
l2phile Νοέμβριος 19, 2012 #4 Νοέμβριος 19, 2012 Όχι ρε συ. Αν πας σε κανονική μπυραρία (όχι μπαράκι για μία Heineken) σου φέρνουν την κάθε μπύρα στο ποτήρι της. πχ Πάτε μία παρέα 4-5 άτομα 2-3 φορές και έχεις γεμίσει τα ράφια.
THANOSJ3 Νοέμβριος 19, 2012 Author #5 Νοέμβριος 19, 2012 Ε ενταξει απο μπυρες..αλλα απο τα ποτα τι κανουμε?Δεν λεω μονο για ποτηρια-σφινοπότηρα..αλλα για αυτα που προαναφερω στο 1ο ποστ
Mitos175 Νοέμβριος 20, 2012 #6 Νοέμβριος 20, 2012 Bar Accessories | Home Bar Accessories & Cocktail Equipment - drinkstuff
THANOSJ3 Νοέμβριος 20, 2012 Author #7 Νοέμβριος 20, 2012 Ναι μεν ειναι καλό αλλα απο τιμές ειναι απλησίαστο για τα δικα μου στανταρ..Δεν αξιζει..+βαλε και τα μεταφορικα οπως ειπες..
Mitos175 Νοέμβριος 20, 2012 #8 Νοέμβριος 20, 2012 Ναι μεν ειναι καλό αλλα απο τιμές ειναι απλησίαστο για τα δικα μου στανταρ..Δεν αξιζει..+βαλε και τα μεταφορικα οπως ειπες..Απο τιμες μια χαρα ειναι οσο ειχα ψαξει εγω...Τα μεταφορικα που ειχα δει για μια χαζαμαρα τον 20 ευρω ηταν περι τα 40 ευρα?Πιστευω ομως οτι αμα γινει ομαδικη παραγγελεια τα ερθουν σε φυσιολογικες τιμες.
THANOSJ3 Νοέμβριος 20, 2012 Author #9 Νοέμβριος 20, 2012 Βρήκα απο ελλάδα καποια πραγματακια περι του θέματος..Απλα οχι απο τις συγκεκριμένες μαρκες..Ρε συ που τις ειδες τις καλες τιμες? ειναι σε λιρες βαλε την μετατροπή να δείς.. :/
THANOSJ3 Νοέμβριος 20, 2012 Author #10 Νοέμβριος 20, 2012 +Το μονο που έχω βρει για Absolut απο εξωτερικο ελλαδα τιποτα κατα ωρας ειναι ολα τα μπουκάλια-ολες τις γευσεις σχεδια-ποικιλιες απο ενα μαγαζι που στέλνει απο ότι θυμαμαι και ελλάδα.. Absolut Vodka Απλα και εκεί αξίζει μονο αν πάρεις πολλα μαζί για να γλιτώνεις καποια μεταφορικά.. Αν και τα περισοτερα τα βρισκεις και στην ελλαδα.. Οπως απο εδω π.χ η σε σουπερ μαρκετ.. http://www.cava-kazakos.gr/department/vodka/ Κατα ώρας θα μαζέψω όλη την σειρα των Smirnoff-Absolut Vodka και αν βρω και τα υπολοιπα για να στησω το μπαρ μου θα φανει.. Μα αυτο το google οταν δεν θελει να σου βγαλει αποτελεσματα αναζητησης δεν σου βγαζει.. Ψαχνω για ενα επιπλο μπαρ και δεν βρίσκω τίποτα
Mitos175 Νοέμβριος 21, 2012 #11 Νοέμβριος 21, 2012 +Το μονο που έχω βρει για Absolut απο εξωτερικο ελλαδα τιποτα κατα ωρας ειναι ολα τα μπουκάλια-ολες τις γευσεις σχεδια-ποικιλιες απο ενα μαγαζι που στέλνει απο ότι θυμαμαι και ελλάδα..Absolut Vodka Απλα και εκεί αξίζει μονο αν πάρεις πολλα μαζί για να γλιτώνεις καποια μεταφορικά.. Αν και τα περισοτερα τα βρισκεις και στην ελλαδα.. Οπως απο εδω π.χ η σε σουπερ μαρκετ.. Vodka | Κάβα ποτών | Drink Bank Kazakos Κατα ώρας θα μαζέψω όλη την σειρα των Smirnoff-Absolut Vodka και αν βρω και τα υπολοιπα για να στησω το μπαρ μου θα φανει.. Μα αυτο το google οταν δεν θελει να σου βγαλει αποτελεσματα αναζητησης δεν σου βγαζει.. Ψαχνω για ενα επιπλο μπαρ και δεν βρίσκω τίποτα Εγω οτι κοιταξα ηταν αξεσουαρ και αυτα που βρηκα ελλαντα γιοκ. Ντου ιτ γιορσελφ. Επισης γινεται να μην αναφερουμε την λεξη βοτκα και smirnof-absolut μαζι?
THANOSJ3 Νοέμβριος 21, 2012 Author #12 Νοέμβριος 21, 2012 Γιατι βρε να μην τα αναφερουμε μαζι τι εννοεις? Για αξεσουαρ κτλ ναι δυστηχως εκτως απο καποιοα μαγαζια που εχουν αποκλειστικα εξοπλισμο bar στην ελλαδα ολα τα υπόλοιπα ειναι χαλια χαλια.. Οταν λες Ντου ιτ γιορσελφ εννοεις για το επιπλο-μπαρ?
Mitos175 Νοέμβριος 21, 2012 #13 Νοέμβριος 21, 2012 Γιατι βρε να μην τα αναφερουμε μαζι τι εννοεις? Για αξεσουαρ κτλ ναι δυστηχως εκτως απο καποιοα μαγαζια που εχουν αποκλειστικα εξοπλισμο bar στην ελλαδα ολα τα υπόλοιπα ειναι χαλια χαλια.. Οταν λες Ντου ιτ γιορσελφ εννοεις για το επιπλο-μπαρ? Γιατι δεν μου αρεσουν σαν βοτκες.. Ναι για το επιπλο μπαρ λεω.
THANOSJ3 Νοέμβριος 21, 2012 Author #14 Νοέμβριος 21, 2012 Δυσκολο να το κανω μονος μου...Δεν εχω ουτε ενα πλανο-σχεδια και μπαινω σε αλλη βαβουρα εκει...Και δεν ξερω καν αν θα βγει καλο..Καλυτερα πιστευω σε ενα ετοιμο σε καποια λογικη τιμη αν βρω κανα site να τσιμπησω κατι..ξερεις εσυ τιποτα?
Mitos175 Νοέμβριος 21, 2012 #15 Νοέμβριος 21, 2012 Δεν ξερω κατι..Μπορεις να πας σε καποιον μαστορα να βαλεις κατω τις ιδεες σου και δες αν στεκει.
THANOSJ3 Νοέμβριος 24, 2012 Author #16 Νοέμβριος 24, 2012 Τελικα δεν έβγαλα ακρη με μαραγκό...Καποιος να ξέρεις καποιο site Να έχει έπιπλα για μπαρ σπιτιου?
Volrath Νοέμβριος 30, 2012 #17 Νοέμβριος 30, 2012 Πάντως, άμα σε ενδιαφέρει πώς γίνονται οι τυπικές ιστορίες να σου πω, δε το είχα πάρει πρέφα το thread πιο πριν.Ανα καιρούς και ανάλογα τις αγορές τις κάβας, οι εταιρίες σου στέλνουν πρόμο υλικό. Αυτό κανονικά ΔΕΝ πουλιέται. Υποτίθεται ότι η κάβα το μοιράζει σε καλούς πελάτες μαζί με το προϊόν ή/και είναι για τους ιδιοκτήτες. Τέτοιο υλικό μπορεί να είναι από limited μπουκάλι (πολύ σπάνια, σε επαιτίους κυρίως), τασάκια, ποτήρια (ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ), πετσέτες, μπλούζες, ανοιχτήρια (πολλααα). Μικρόπράγματα κυριώς. Τασάκια/πετσέτες είχαν πολύ πέραση. Ποτήρια τα δίναμε πολύ δύσκολα, μιας και τα σοβαρά μαγαζιά δε παίζουν με διαφημιστικά γιατί σπάνε και σφάζουν. Τα ψυγεία (στα διαφημιστικά αναφέρομαι) και συναφή έρχονται με δανεισμό από την εταιρία.Δύσκολα με λίγα λόγια εσύ, σαν πελάτης λιανικής, να βρεις τέτοια αντικείμενα.TLDR Να αγοράσεις δύσκολο να βρεις. Όταν κάνουν ανακαινίσεις τα μαγαζιά, βρίσκεις πολλές τέτοιες σαβούρες πάντως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.