xar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2012 Καλημέρα εχω ενα πρόβλημα με ενα λάπτοπ Hp g7000 τον ανοίγω, βγάζει κανονικά το λογότυπο της εταιρίας αλλα μετα τιποτα. Έκανα ενα τεστ με memtest ήταν όλα οκ. Προσπάθησα να κανω φορματ αλλα μετα αφού μου βγάλει τα γράμματα να πιεσω ενα κουμπί, μαυριζει η οθόνη. Μπήκα με livecd Ubuntu και μου έβγαλε ενα παράθυρο με ενα πρόβλημα που προέκυψε στον σκληρό δίσκο.Υπάρχει καμια λύση; Λογικά το πρόβλημα ειναι ο σκληρός και θέλει αλλαγή σωστά;Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 Λογικα ναι...Αν εχεις τροπο να βγαλεις τον δισκο σου κ να τον βαλεις σε αλλο μηχανημα σαν δευτερο κ να τον τσεκαρεις, θα ειναι ιδανικο !Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xar Νοέμβριος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 Και στο bios εχει μια επιλογή για scan disk και απο εκει μου έβγαλε ενα error. Πόσο παει ένας σκληρός;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 Αναλογα την ταχυτητα/χωρητικοτητα/τεχνολογια...Απο 50 κ εχει ο Θεος... Επισης υπαρχουν ωραιες ευκαιριες στις αγγελιες μας απο αλλους χρηστες!Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xar Νοέμβριος 19, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 Οκ σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Νοέμβριος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 Μπορεις να κανεις format me live cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
xar Νοέμβριος 19, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 Μπορεις να κανεις format me live cdΚαι τι θα κερδισω αφου ο δισκος απ οτι φαινεται εχει προβλημα; Μετα θα ξεκινανε τα windows; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 19, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 Μην το κουράζεις. Αλλαγή δίσκου. Ευκαιρία είναι (αν δε χρειάζεσαι πολλά GΒ) να βάλεις έναν SSD και να αναβαθμίσεις ουσιαστικά και το laptop σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.