Dagalidis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2004 Mετά από αρκετή δουλίτσα σε διάφορα BENCHES και ΤEST Που έκανα δημοσιεύοντάς τα στα διεθνή FORUMS όπως XTREMESYSTEMS - ABIT FORUMS - AMDMB και αφού αρκετά από αυτά γίνανε STICKY ήρθε ένα PM Από τον FUGGER Και τον SAAYA με το οποίο αποφασίστηκε να με κάνουν X.Ι.P - VIP ..... Ενας ακόμη εκπρόσωπος στα διεθνή από σήμερα και πιστεύω και εγώ με την δουλειά που θα παρουσιάζω από εδώ και πέρα να εκπροσωπίσω όσο μπορώ καλύτερα την χώρα μας ..... Thanks..... Eδώ το THREAD Που έγινε αφορμή για την αναβάθμισή μου ...... HERE :clap:
Georgesod Αύγουστος 27, 2004 #2 Αύγουστος 27, 2004 :OT: Η photo στο xtreme όπως και στο pctech είναι δικιά σου; :OT:
Shaman Αύγουστος 27, 2004 #4 Αύγουστος 27, 2004 Μπράβο ρε Dag!!!Πολύ καλός!!! Φαντάσου τι θα γίνει άμα στήσεις και το EXOS - και αφήσεις και το Office Basketball κατα μέρος!! Και πάλι μπράβο!!
Daidalos Αύγουστος 27, 2004 #5 Αύγουστος 27, 2004 Ευγε Dag! Και εις ανωτερα! Αντε και admin συντομα ευχομαι!
Tsunami Αύγουστος 28, 2004 #6 Αύγουστος 28, 2004 Νταγκ είσαι άξιος εκπρόσωπος της χώρας στο εξωτερικό!Βασιζόμαστε πάνω σου!!
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #11 Αύγουστος 29, 2004 Μπράβο Dag δεν αμφέβαλα ούτε στιγμή για σ ένα :T: :clap: ’ντε βάλε και το νεράκι τώρα μην επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας
kallileo Αύγουστος 29, 2004 #12 Αύγουστος 29, 2004 Και τι εγινε δηλαδη???????Ποια η διαφορα VIP & XIP?????
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #15 Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Και τι εγινε δηλαδη???????Ποια η διαφορα VIP & XIP????? το ΧΙP σημαίνει μάλλον Χtreme Important Person αλλά δε ξέρω τι διαφορές έχει...
Dagalidis Αύγουστος 30, 2004 Author #16 Αύγουστος 30, 2004 Nαι είστε καλά ρε παίδες..... Η αλήθεια είναι ότι με ξαφνιάσανε και δεν το περίμενα...... Ηταν μια από τις μοναδικές φορές που δικό μου POST έγινε STICKY από τον SAAYA και αμέσως μετά μου ανακοινώθηκε από FUGGER - SAAYA η αναβάθμιση.... Δεν αλλάζει τίποτα βέβαια αλλά έχει ενδιαφέρον.......
JiMk Αύγουστος 30, 2004 #19 Αύγουστος 30, 2004 Να ρωτήσω κάτι? Αυτός ο τίτλος οφείλετε στα benchmarks σου?
Dagalidis Αύγουστος 30, 2004 Author #20 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 14:21] Να ρωτήσω κάτι? Αυτός ο τίτλος οφείλετε στα benchmarks σου? Mάλλον τον κυριότερο ρόλο να έπαιξε αυτό ή ίσως και το γεγονός ότι και στο www.forum.abit-usa.com έχω Sticky και εκεί και το ξέρει ο SAAYA αφού μου το ανέφερε αλλά και στο ΑMDMB.com έχω μια παλιά σχέση με αρκετές καλές γνωριμίες.... EΔΩ το sticky στο ΑΒΙΤ Forum που έιναι και το επίσημο της ΑΒΙΤ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.