xrusec13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2012 Καπου πηρε το ματι μου οτι η lg εβγαλε 27αρα ips cinema screen(ips277 l) η τιμη της ειναι 330.Τι γνωμη εχετε και τι αλλο προτεινετε? καλα λογια εχω ακουσει και για την samsung s27b350h??? νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrusec13 Νοέμβριος 20, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 Έχει κανείς οθόνη με IPS panel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Νοέμβριος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Σκέφτεσαι να αγοράσεις καινούρια οθόνη? Αν ναι τι πόσο θες να δώσεις και για τι χρήση την θες? Η ips γενικά προσφέρει χαμηλό lag, καλή γωνία θέασης και πιστότητα και ποιότητα χρωμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrusec13 Νοέμβριος 23, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Τωρα εχω την Samsung T220 και σκεφτομουν να παρω την LG ips277l γιατι βλεπω και τηλεοραση στο pc αρκετες ταινιες,με ενδιαφερει το gaming και επισης ελεγα στο μελλον να εβαζα και το xbox να παιζω αν θελησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Νοέμβριος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Γενικά από ότι βλέπω δεν έχει απαιτήσεις και αφού βλέπεις τηλεόραση πιστεύω καλύτερα να πάρεις tv monitor. Αλλιώς ρίξε εδώ μια ματιά ή αλλιώς πάρε την lg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.